02 / 05 / 2024

konutta dijital pazarlama eğitimi ne zaman

konutta dijital pazarlama eğitimi ne zaman

Doğan Grubu bünyesinde yer alan Hürriyet Emlak ve uluslararası gayrimenkul teknoloji firması Homsters işbirliğiyle faaliyet gösteren Hürriyet Emlak Projeland, inşaat şirketi profesyonellerine yönelik eğitim seminerlerine başlıyor.

Arm Kuyumculuk İnşaat Tekstil Otomotiv Dijital Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arm Kuyumculuk İnşaat Tekstil Otomotiv Dijital Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Durmuş tarafından kuruldu.

Nov Yönetim Danışmanlık Dijital Satış Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nov Yönetim Danışmanlık Dijital Satış Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 8 milyon TL sermaye bedeli ile Necdet Adak tarafından kuruldu.

Sabancı Holding iki dev dijital pazarlama şirketini bünyesine kattı

Sabancı Holding, veri odaklı dijital pazarlama alanında faaliyet gösteren SEM ile siber güvenlik (operasyonel teknolojiler) konusunda dünyanın önde gelen startuplardan birisi olan Radiflow'u bünyesine kattı.

GYODER Dijital Pazarlama Farkındalık Semineri yarın!

GYODER Akademi tarafından gerçekleştirilecek olan Dijital Pazarlama Farkındalık Semineri yarın saat 14:00 ile 16:00 saatleri arasında yapılacak. Seminerde, değişen trendler, dijital platformlar ve gayrimenkul sektörü ele alınacak. 

Galatasaray, Dijital AŞ, Pazarlama AŞ ve Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme AŞ'yi tek çatı altında topluyor!

Cemal Özgörkey yaptığı açıklamada, Galatasaray Kulübü bünyesinde yer alan Dijital AŞ, Pazarlama AŞ ile Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme AŞ'yi tek bir çatı altında toplayacaklarını söyledi.

Endeksa'dan emlak danışmanlarına ücretsiz eğitim!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom sponsorluğunda tam kapanma döneminde Satış Küpü Sales and Marketing Solutions eğitmeni Kürşat Tuncel tarafından emlak danışmanlarına dijital pazarlama eğitimi verilecek. 

Konutta yeni trend sağlıklı evler!

DAP Yapı Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Kayhan Çavuşoğlu konutta yeni trendin sağlıklı evler olduğunu söyledi.

Gayrimenkul 2020’de dijital pazarlama ile ivme kazanacak!

Dijital Pazarlama Okulu Kurucusu Yasin Kaplan, “Gayrimenkul, turizm, ihracat, 2020’de dijital pazarlama ile ivme kazanacak” diye konuştu.

Emlak sektöründe dijital pazarlama!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği İzmir, sektördekileri bir araya getirecek ve dijital pazarlamadaki yeniliklerle iş verimliliğini artıracak...

Emlak sektöründe dijital pazarlama devri!

TÜGEM İzmir Temsilciliği, sektör paydaşlarını çözüm ortakları ile tanıştırmak ve dijital pazarlamada yeniliklerle iş verimliliğini yükseltmek için Prop Tech İzmir adlı bir etkinlik gerçekleştirecek.

Konut satışlarının artması için pazarlamanın dijitalleşmesi gerekiyor!

Hürriyet Emlak Projeland, inşaat şirketi profesyonelleri için düzenlediği ‘Dijital Pazarlama ile Konut Satışlarını Hızlandırmanın Püf Noktaları’ eğitimini gerçekleştirdi.

İnşaat profesyonellerine konut satışlarını hızlandırmanın püf noktaları anlatılacak!

Hürriyet Emlak Projeland, inşaat şirketi profesyonelleri için düzenlediği eğitimlere devam ediyor. Sektörün deneyimli isimleri ‘Dijital Pazarlama ile Konut Satışlarını Hızlandırmanın Püf Noktalarını’ anlatacak.

Ankaralı konut üreticilerinden ‘Dijital pazarlama’ seminerine yoğun ilgi!

Teknolojinin hızlı gelişmesi ile akıllı cihaz kullanımının yaygınlaşması günümüz iş dünyasında dijital pazarlamanın önemini artırdı. Hürriyet Emlak Projeland, Ankara’da inşaat şirketleri profesyonellerine yönelik dijital pazarlama semineri düzenledi. 

konutta dijital pazarlama eğitimi ne zaman Haberi

konutta dijital pazarlama eğitimi ne zaman

Türkiye’deki sıfır konut projelerini tek bir çatı altında birleştiren Hürriyet Emlak Projeland eğitim seminerlerinin birincisi 20 Eylül 2018 tarihinde start alacak. Hürriyet Emlak Projeland, inşaat şirketi profesyonelleri ve pazarlamacılarına yönelik ücretsiz olarak düzenleyeceği eğitim seminerlerine başlıyor.

lk eğitim inşaat şirketi profesyonellerinin katılımıyla 20 Eylül Perşembe günü, İstanbul Bostancı Dedeman Otel’de gerçekleştirilecek.  Eğitim semineri; sabah 10.00 ve öğleden sonra 14.00 olmak üzere iki ayrı oturum halinde, ‘Konut Projelerinde Dijitalde Yaratılan İlgiyi Satışa Dönüştürmenin Yolları’ başlığı ile düzenlenecek. 

İnşaat profesyonelleriyle dijital dünyayı nasıl kullanmaları gerektiğine dair bilgilerin paylaşılacağı ve katılımın kontenjanla sınırlı olduğu eğitimde, ‘Dijital pazarlamanın konut pazarlamasında yeri, performans odaklı pazarlama, google aramalarının konut satışında payı, dijital pazarlama stratejisi oluşturma, sosyal medya pazarlaması, sosyal medya reklamları, video reklamlar, mobil reklamlar, e-mail pazarlaması, dijital...