29 / 04 / 2024

Konutta enflasyon ne kadar oldu

Konutta enflasyon ne kadar oldu

TÜİK, Aralık 2014 Tüketici Fiyat Endeksi'ni (TÜFE) açıkladı. Buna göre konut, harcama grubu ağırlıklarına göre gıdadan sonra ikinci sırada yer aldı. Peki konutta enflasyon ne kadar artış gösterdi? Ev eşyasında TÜFE ne kadar arttı?

Altın ABD enflasyon rakamlarına odaklandı! Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 13 Şubat 2024 altın fiyatları

Bugün ABD enflasyon rakamları açıklanacak. Piyasaları etkileyecek olan kritik veriler yakından takip ediliyor. ABD enflasyon rakamları öncesi altın fiyatları ne kadar oldu? Bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 13 Şubat 2024 altın fiyatları.

Enflasyonda en düşük artış konutta! Vatandaş enflasyonla ilgili ne diyor? Ekonomi nereye gidiyor?

Reel araştırmacı uzun vade yatırımcı temel analist Tardu Barlas, X sosyal medya hesabından enflasyon rakamlarına değinerek "Bu rakamlar sizce ekonominin geleceği için ne anlama geliyor? Yorumlarınızı bekliyorum" dedi. İşte gelen o yorumlar...

5 aylık enflasyon rakamı resmen belli oldu! Memur ve emekliye ne kadar zam yapılacak? İşte yeni zam tablosu!

Milyonlarca kişinin merakla beklediği Kasım ayı enflasyon rakamları belli oldu. 5 aylık enflasyon rakamlarının belli olmasının ardından gözler emekli ve memur maaşların çevrildi. Peki Memur ve emekliye ne kadar zam yapılacak? İşte detaylar...

Kasım 2023 enflasyon verileri ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

Merakla beklenen enflasyon verileri için geri sayım başladı. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanacak olan kasım ayı enflasyon verileri, dükkan sahipleri ve kiracılar tarafından da sorgulanıyor. Peki 2023 kasım ayı enflasyon verileri ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

Ekim ayı enflasyon beklentisi ne yönde?

Milyonlarca memur ve emekliyi yakından ilgilendiren enflasyon verileri, gündemin odak noktasında yer almaya devam ediyor. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından her ay düzenli olarak açıklanan enflasyon rakamlarının ne zaman açıklanacağına dair meraklar artmış durumda.

TCMB Başkanı Erkan’dan şoke edecek enflasyon mesajı! Enflasyon ne zaman tek haneye inecek?

TCMB Başkanı Hafize Gaye Erkan, "Yıllık enflasyonda düşüşü baz etkisiyle 2024 yılı Mayıs ayından sonra görmeye başlayacağız. 2025 yılında istikrar dönemi olacak ve 2026 yılında da enflasyonu tek haneye indireceğiz” şeklinde konuştu.

TÜİK enflasyon rakamları sonrası döviz kurları! Euro ne kadar oldu? Bugün euro/TL kaç lira?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan verilere göre, yıllık enflasyon yüzde 60 eşiğini aştı ve yılın en yüksek seviyesine ulaştı. Enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından gözler döviz kurlarına çevrildi. Dolar yukarı yönlü hareket ederken euro bugün ne kadar oldu? 3 Ekim Salı e

Enflasyon verileri ne zaman saat kaçta açıklanacak? 2023 Eylül enflasyon rakamları ne zaman belli olacak? 

Ekim ayının ilk haftasında Eylül ayı enflasyon rakamlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. Peki enflasyon rakamları ne zaman açıklanacak? 2023 Eylül ayı enflasyon verileri ne zaman belli olacak? 

Enflasyon rakamları sonrası euro ne kadar oldu? Bugün 1 euro kaç TL? 5 Eylül 2023 euro/TL kuru

TÜİK'in dün açıkladığı enflasyon rakamları sonrasında dolar ve euro da hareketlilik kaldığı yerden devame diyor. Yükselişe geçen dolar 26,81 TL ile güne başladı. Peki euro ne kadar oldu? Bugün 1 euro kaç TL? 5 eYLÜL 2023 euro/TL kuru...

Enflasyon ne zaman tek haneli olacak? Hükümet tarih verdi!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Orta vadede tek haneli enflasyona gitmeyi öngörüyoruz. Bunun politikalarını adım adım Orta Vadeli Program'da görme imkanı olacak" ifadesini kullandı.

ABD'de enflasyon dip yaptı, kurlar şaşırttı! 1 dolar kaç TL? Euro ve Sterlin ne kadar? 14 Temmuz 2023!

ABD'deki enflasyon oranı Haziran ayında yüzde 3 olarak kaydedildi, bu değer son iki yılın en düşük seviyesine ulaştı. Peki 14 Temmuz 2023 Cuma dolar, euro ve sterlin ne kadar? İşte dolar, euro, sterlin kuru...

Haziran ayı enflasyon rakamları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Haziran 2023 enflasyon verileri son dakika!

Milyonlarca kişi TÜİK tarafından açıklanacak olan haziran ayı enflasyon rakamlarının ne zaman açıklanacağını merak  ediyor. Peki Haziran ayı enflasyon rakamları ne zaman saat kaçta açıklanacak? Haziran 2023 enflasyon verileri son dakika!

Enflasyon ne zaman açıklanacak?

Enflasyon verilerinin ne zaman açıklanacağı, temmuz ayında belli olacak olan 6 aylık enflasyon farkı sebebiyle vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanacak olan enflasyon verileri öncesinde, yatırımcıların da meraklı bekleyişi devam ediyor. Peki, hazi

Konutta enflasyon ne kadar oldu Haberi

Konutta enflasyon ne kadar oldu

Türkiye İstatistik Enstitüsü (TÜİK) Aralık 2014'e ait Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) bugün (5 Ocak 2015 Pazartesi) açıklandı. Buna göre TÜFE’de (2003=100) 2014 yılı Aralık ayında bir önceki aya göre yüzde 0,44 düşüş, bir önceki yılın Aralık ayına göre yüzde 8,17, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 8,17 ve on iki aylık ortalamalara göre yüzde 8,85 artış gerçekleşti.



Aylık en yüksek artış yüzde 0,79 ile çeşitli mal ve hizmetler grubunda gerçekleşti




Ana harcama grupları itibariyle 2014 yılı Aralık ayında endekste yer alan gruplardan lokanta ve otellerde yüzde 0,51, konutta yüzde 0,13, sağlıkta yüzde 0,13, ev eşyasında yüzde 0,12 artış gerçekleşti.


Aylık en fazla düşüş gösteren grup yüzde 3,71 ile giyim ve ayakkabı oldu


Ana harcama grupları itibariyle 2014 yılı Aralık ayında endekste yer alan gruplardan ulaştırmada yüzde 1,78, haberleşmede yüzde 0,11, alkollü içecekler ve tütünde yüzde 0,01, eğlence ve kültürde yüzde 0,01 düşüş gerçekleşti.


Yıllık en fazla artış yüzde 13,98 ile lokanta ve...