05 / 05 / 2024

Konutta etkin dijital pazarlama

Konutta etkin dijital pazarlama

Gayrimenkul aramalarının yüzde 92’sinin internetten yapılması dijital pazarlamayı ön plana çıkarırken, Hürriyet Emlak Projeland de düzenlediği eğitim seminerleri ile başarılı ve etkin satışın püf noktalarını sektör temsilcileri ile paylaşmaya devam ediyor. 

Covid-19 sürecinde dijital pazarlamanın önemi semineri 12 Mayıs'ta! 

GYODER Akademi tarafından düzenlenen 'Covid-19 sürecinde dijital pazarlamanın önemi ve etkin kullanım yöntemleri' başlıklı seminer, 12 Mayıs'ta ZOOM uygulaması üzerinden gerçekleştirilecek...

Konutta etkin dijital pazarlama ön planda!

Gayrimenkul aramalarının yüzde 92’sinin internetten yapılması dijital pazarlamayı ön plana çıkarırken, Hürriyet Emlak Projeland de düzenlediği eğitim seminerleri ile başarılı ve etkin satışın püf noktalarını sektör temsilcileri ile paylaşmaya devam ediyor. 

Konutta etkin dijital pazarlama yapan şirketler rekabette öne geçer!

Doğan Grubu bünyesindeki Hürriyet Emlak ve uluslararası gayrimenkul teknoloji firması Homsters işbirliğiyle faaliyet gösteren Hürriyet Emlak Projeland, inşaat şirketi profesyonellerine yönelik ‘konutta dijital pazarlama eğitimi’ yaptı. 

Konutta İstanbul'un şampiyonları açıklandı!

Konutta İstanbul'un şampiyon ilçeleri belli oldu. hurriyetemlak.com Ağustos 2014 Emlak Endeksi'ne göre; Ağustos ayında İstanbul'da konut fiyatlarının en çok arttığı ilk üç ilçe ortaya çıktı.

Konutta ipotek nasıl kaldırılır?

Tapuda ipotek kaldırma işlemi, kredi borcu biten tüketicinin evi üzerine alabilmesi için gerekli bir uygulama olarak karşımıza çıkıyor. Peki, konutta ipotek nasıl kaldırılır? İşte, konutta ipotek kaldırma işlemi..

Bakan Şimşek'ten flaş konutta KDV açıklaması!

Bakan Şimşek'ten flaş konutta KDV açıklaması geldi. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, konut sektöründe herhangi bir KDV ve de oranların üzerinden bir indirimin gündemlerinde olmadığını belirtti.

Garanti’nin Dijital Dönüşüm Elçileri görev başında!

Dijital çağın yeniliklerini benimseyen ve farklı platformlarda gerçekleştirdiği öncü projelerle dönemi yakalayan Garanti Bankası, bir yeniliğe daha imza atıyor. Garanti’nin Dijital Dönüşüm Elçileri görev başında...

Konutta maceracılar gitti 1'e 3 verme dönemi bitti!

Konutta maceracılar gitti 1'e 3 verme dönemi bitti. Ömer Faruk Çelik, konut piyasasındaki durulmanın yanlış yorumlandığını belirterek, “Aksine sektör dengeye oturdu. Maceracıyla gerçek oyuncu ayrıldı” diye konuştu.

Konutta sonbahar kampanyası!

Gayrimenkul sektöründe 2014 yılı son dönemine girilirken proje geliştiren firmaların konutta sonbahar fırsatları dikkatleri çekiyor. Firmaların sonbahar kampanyaları, hangi projelerde sonbahar kampanyası var ? Kaçırılmayacak fırsatlar...

Konutta en çok kazandıran şehir hangisi?

Yatırımını İstanbul’un semtlerinden ya da başkent Ankara’dan yapmayı tercih edenler, 20 yılda geri kazanım sağlarken, Gaziantep’e yatırım yapan 11 yılda kazanım sağlıyor. Konutta en çok kazandıran şehir hangisi?

Konutta KDV oranı nedir?

Konutta KDV oranı uygulamaları hakkında; KDV'yi metrekare yerine, metrekare birim fiyatına göre alma kararı ile gayrimenkul sektöründe yeni bir dönem başlamıştı. Buna göre konutta KDV oranı nedir?

Ender Özatay: Altyapıda Diyarbakır, konutta İzmir yıldız olacak!

“Her gayrimenkul projesi önce kalıpçıdan teklif alır. Bu nedenle gayrimenkul piyasasının yakın geleceğini en iyi biz biliriz” diyen Doka Kalıp Genel Müdürü Ender Özatay, konutta 1 artı 1’lerde bir arz fazlasının oluştuğunu söylüyor

Konutta en ucuz şehir Konya!

Konutta en ucuz şehir Konya oldu. Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay, 'Konyamız konut fiyatında en ucuz şehir' dedi ve konut almanın tam zamanı olduğunu söyledi.

Konutta etkin dijital pazarlama Haberi

Konutta etkin dijital pazarlama

Teknolojinin hızlı gelişimiyle konut sektöründe dijital pazarlamanın önemi artarken, uzmanlar başarılı satış için şirketlerin dijital dünyayı etkin bir şekilde kullanmasının şart olduğunu belirtiyorlar. 

Hürriyet Emlak Projeland tarafından inşaat şirketi profesyonellerine yönelik Bursa ve İstanbul’da düzenlenen eğitim seminerinde açıklamalar yapan Satış Küpü CEO’su Kürşat Tuncel, “Artık pazarlama faaliyetleri dijital dünyada dönüyor. Bu nedenle insanların internette ayak izlerini bıraktığı yerlerde, şirketler reklam ve tanıtım faaliyetleri ile sürekli var olmak zorunda” dedi.

Hürriyet Emlak Projeland, ‘Konut projelerinde Dijital Yönlendirmelerin Satışa Dönüştürülmesi’ konulu eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor. İlk seminerini İstanbul Anadolu Yakası’nda Eylül ayında gerçekleştiren şirket, ikincisini İMSİAD (İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği) işbirliği ile 24 Ekim Çarşamba günü Divan Otel Bursa’da, üçüncüsü ise 25 Ekim Perşembe günü İstanbul Elite World Europe...