04 / 05 / 2024

Konutta fırsatlar var kaçırmayın

Konutta fırsatlar var kaçırmayın

Son dönemde hızla yükselen dolar kurunun gayrimenkul sektörüne henüz yansımadığını belirten sektör temsilcileri, yatırımcılara "Konutta fırsatlar var, kaçırmayın" çağrısı yaptı

ŞOK'ta çarşamba fırsatları belli oldu! 24 Ocak 2024 indirimli aktüel ürünler kataloğu!

ŞOK'ta bu hafta 24 Ocak ile 31 Ocak 2024 tarihleri arasında geçerli olacak Çarşamba fırsatları belli oldu. Peki yarın Şok'ta neler var? Hangi ürünler indirimde? İşte  2024 indirimli aktüel ürünler kataloğu.

Turkcell Pasaj'da Babalar Günü fırsatını aman kaçırmayın! Akıllı saatten telefona özel fırsatlar başladı! 

Babalar Günü için geri sayım başlarken, Turkcell Pasaj'da fırsatlar da tek tek açıklandı. Peki Turkcell Pasaj'da Babalar Günü için hangi ürünler var? İşte ayrıntılar...

‘Hafta sonu fırsatları’ kaçmaz! 10-13 Eylül 2022 Şok indirimli ürünler fiyat listesi

Şok marketlerinde hafta sonu kaçırılmayacak fırsatlar var. İşte 10-13 Eylül arasında Şok marketti indirimli satışa sunulacak ürünler listesi.

Zen Pırlanta'da haftanın fırsatları belli oldu! Üstelik yüzde 55'e varan indirim var! Sakın kaçırmayın

Zen Pırlanta, bu haftanın fırsatlarını açıkladı. Zen Pırlanta online ve mağazalarda sunduğu yüzde 55'ye varan indirim fırsatı ile pırlanta almak isteyenlere büyük fırsat sunuyor. Peki Zen pırlanta yüzük fiyatı ne kadar? Zen bileklik fiyatı kaç lira? Zen Pırlanta kolye fiyatı kaç TL?

Evlenecek çiftlere müjde! Bosch’ta derin dondurucularda şok fırsatlar! 25 Ağustos 2022 derin dondurucu fiyat listesi

Bosch’tan derin dondurucularda kaçırılmayacak fırsatlar var. Henüz yaz aylarındayken bu fırsatlar kaçmaz. Peki Bosch’ta derin dondurucular ne kadar? İşte 25 Ağustos 2022 derin dondurucu fiyat listesi…

Teknosa'da Babalar Günü'ne özel akıllı telefonlarda inanılmaz fırsatlar şimdi başladı! 9 Haziran 2022 fiyat listesi...

Teknosa, Babalar Günü'ne özel olarak akıll cep telefonlarında inanılmaz fırsatları şimdi başlattı! iPhone'dan Xiaomi'ye bir sürü çeşit var! Peki, Teknosa'da Babalar Günü'ne özel akıllı telefon fiyatları ne kadar? İşte 9 Haziran 2022 fiyat listesi...

Elizabeth Kiondo: Tanzanya'da inşaat alanında yatırım fırsatları var!

Tanzanya'nın Ankara Büyükelçisi Elizabeth Kiondo yaptığı açıklamada Tanzanya'da bebek ve yetişkin bezi üretimi, tekstil ve mobilya, inşaat, tarım ve sağlık malzemeleri alanında yatırım fırsatları olduğunu dile getirdi.

Moldova'da inşaat ve turizmde Türk yatırımcılar için fırsatlar var!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Yurtdışı Yatırımlar Konseyi Üyesi Selman Özgün yaptığı açıklamada, "Türk yatırımcılar için Moldova ve Gagauz Yeri'nde önemli fırsatlar var. Özellikle tarım, inşaat, altyapı, sanayi ve sağlık sektörlerinde önemli fırsatlar Türk yatırımcıları bekliyor" dedi.

Yeni Zelanda'da Türk inşaat firmaları için önemli iş fırsatları var!

Business NZ İcra Direktörü Catherine Beard yaptığı açıklamada, "Yeni Zelanda'da Türk inşaat firmaları için önemli iş fırsatları var" dedi.

Sırbistan ile Türkiye arasında inşaat alanında önemli fırsatlar var!

DEİK Türkiye-Sırbistan İş Konseyi Başkanı Bayram Akgül yaptığı açıklamada, "Sırbistan ile Türkiye arasında ticaret ve yatırım ilişkilerinin geliştirilmesi için başta tekstil, otomotiv, tarım, gıda, inşaat ve turizm olmak üzere pek çok alanda önemli fırsatlar bulunuyor." dedi.

Konutta fırsatlar dönemi için son ay!

Konutta fırsatlar dönemi için son aya giriliyor. Aralık ayının son günü sona erecek olan imar barışı, konutta kdv indirimi ve tapu harcı indirimi için elinizi çabuk tutun....

Konutta dev fırsatlar için son günler!

Konutta devam eden 3 büyük kampanya Ekim sonu itibari ile son buluyor. Konut sektörünün uyguladığı yüzde 0.98 faiz ve indirimli konut fırsatı, tapuda uygulanan harç ve  KDV indirimi, ve imar affı fırsatları için ise son tarih 31 Ekim. 

Konutta fırsatlar dönemi!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Direktörü Soner Keleş, bu yıl yapılan tüm kampanyaların ve teşviklerin konut alıcıları için tarihi fırsatlar içerdiğini söyledi.

Konutta fırsatlar var kaçırmayın Haberi

Konutta fırsatlar var kaçırmayın

Dolar kurunda son dönemde yaşanan artışın konut fiyatlarına zam olarak yansıması beklenirken, sektör paydaşlarından tüketicilere fiyatlar zamlanmadan harekete geçmeleri tavsiyesi geldi. İstanbul İnşaatçılar Derneği Başkanı Nazmi Durbakayım, inşaat sektöründe kullanılan malzemelerin tamamına yakınının yerli üretim olduğunu söyledi. Döviz kurundaki artışın gayrimenkul üretim ve satışına etkisinin dolaylı olduğunu belirten Durbakayım, "Bu etki yüzde 4'ü geçmemektedir" dedi. Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan da kurdaki artışın fiyatlara henüz yansımadığını, ancak kısa vadede zammın kaçınılmaz olduğunu kaydetti. Kur farkını sektörün kendi bütçesinden karşıladığını belirten Uyan, "Konut edinmeyi planlayanlar fiyatlar zamlanmadan yatırım yapmalı" diye konuştu. Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir ise "Kurdaki yükseliş nedeniyle maliyetlerinin artacak olması gayrimenkul fiyatlarına zam olarak yansıyacaktır" ifadelerini...