01 / 05 / 2024

konutta kampanya 2017

konutta kampanya 2017

Günümüzde markalı konut projeleri hızla yükseliyor. Markalı konut üreticileri ise proje yarışına 'yaratıcı kampanya' yarışını da eklediler.

Konutta finans fırsatı sunan 7 proje!

Ekonominin lokomotif sektörü olarak bilinin inşaat sektöründe konut kampanyaları gün geçtikçe artıyor. İşte, konutta finans fırsatı sunan 7 proje...

Konutta şimdi al Ocak 2019'da öde kampanyası!

Daha önce sektörü hareketlendirmek için iki kere kampanya atağına kalkan inşaatçılar, yeni bir hamleye hazırlanıyor. 15 Eylül-15 Kasım arasında hayata geçecek kampanyanın en dikkat çekici noktası ise kredi taksit ödemelerinin Ocak 2019’a ertelenmesi oldu.

Soner Keleş'ten gözümüzden kaçan kampanya ve düzenlemeler!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Direktörü Soner Keleş, son 6 ayda konut satışlarını teşvik eden düzenleme ve kampanyaları 13 başlık altında hatırlattı ve değerlendirdi.

500 bin liralık konuta 57 bin lira indirim geldi!

Tapudaki binde 20 olan harç oranı binde 15'e indi. Hasılat paylaşımı sözleşmelerinde damga vergisi ve uzun vadeli dış kredilerde KKDF de sıfırlandı. Tüm bu indirimler ile 500 bin liralık konuta 57 bin lira indirim geldi.

Konutta moraller yerinde!

Gayrimenkul sektörü yeni yıla da umutlu başladı. Ocak'ta 95 bin 389 konut satıldı. Konutta başlayan kampanya seferberliği ile Şubat ve Mart'ta satışların daha da artması bekleniyor.

Bu bahar emlak sektörü coşacak!

Hakan Erinkun emlakta son dönemde yapılan devlet teşvikleri ile baharda konut satışlarının geçtiğimiz yılın bahar döneminin en az yüzde 20 üzerine çıkacağını ifade etti.

Konut kampanyaları ekonomiyi canlandırır!

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Sedat Aybar, kampanyaların kısa vadede sektörü ve genel ekonomiyi hareketlendireceğini söyledi.

Konutta kampanya beklentisi!

İnşaat girdi maliyetlerindeki fahiş yükselişlere müteahhitlerden tepki gelirken, yükselen ev fiyatları da konut sahibi olma hayali kuran vatandaşı bu hayalinden giderek uzaklaştırıyor. Ev almak için faiz indirimini bekleyen bir kitle bulunuyor.

Konutta kampanya atağı!

Uzun zamandır nakitte kalan ve ev talebini erteleyen vatandaşın uygun faiz ve vade seçenekleriyle alıma geçtiğinden bahseden Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün, “Genel olarak bitmeye yakın konutlara talep olduğunu görüyoruz'' dedi.

Konut seferberliğine faiz desteği büyüyor!

Kamu bankaları tarafından başlatılan konutta kampanya seferberliğine Kalyon Gayrimenkul de destek verdi. Kampanyalarla bekleyen talebin devreye girdiğinden bahseden Kalyon Holding Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Kalyoncu, Üsküdar projelerinde faizi 0.56’ya kadar düşürdüklerini duyurdu.

Konutta kampanya büyüyor!

Emlak Konut GYO öncülüğünde başlatılan iki yıl ödemesiz düşük faizli konut kampanyasına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 7 günde 3.5 milyar lira değerinde 3 bin konut satıldı. Müteahhitler binlerce konutu bu kampanyaya dahil etmek için Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile görüşmelerde bulundu.

Markalı konutta kampanya yarışı başladı!

Konut kredisinde faiz indirim hamlesi başlatan bankalardan sonra şimdi de inşaat firmaları yeni kampanyalar başlattı. İşte kampanyalı konut projeleri...

Konutta kampanya fırsatı!

Gayrimenkul sektöründe son yıllarda aynı segmentte üretilen konutlar nedeniyle ciddi bir konut stoku meydana geldi. Yüksek kredi faizleri konut kredisi kullanımını caydırırken, parası olan yatırımcı da yüksek mevduat faizleri nedeniyle birikimlerini mevduatta değerlendirmeyi seçiyor.

Konutta kampanya dönemi!

Birçok inşaat şirketi, yapım aşamasındaki projelerinin aylık yüzde 0.99 faiz oranıyla kredilendirilmesi için kampanya başlattı. Şirketler düşük faizin yanında indirimden taksit eksiltmeye kadar çok cazip ek fırsat da sunuyor

Konutta indirim üstüne indirim!

Kamu bankalarının konutta kredi faizini 0.99'a çekip, vadeyi de 15 yıla çıkarması, sektörü de harekete geçirdi. Bu ortama daha da canlılık katmak isteyen firmalar birer birer yeni kampanya açıklıyor. Kurban Bayramı kampanyaları da eklenince sektörde birçok fırsat oluştu.

Konutta kampanya rüzgarı!

Konuttaki kampanya rüzgarına bu süreçte diğer firmalar da katılım gösterdi. Kampanya kapsamında faizler kamu bankalarının açıkladığı orandan daha da aşağıya çekildi.

Konutta kampanya yağmuru!

Konut sektörü kampanyalara hız verdi. Yeni ev sahibi olmak isteyenleri hedefleyen konut üreticileri indirimden düşük faiz ve uzun vadeye, kişiye özel ödeme planlarından mobilya hediyelerine kadar pek çok fırsatı sunuyor.

ATSO ve Ziraat Bankası’ndan konut satışa dev kampanya!

ATSO ve Ziraat Bankası’ndan konutta dev kampanya. Faiz oranının 0,98’e düşürülmesi için protokol imzalandı. Bu sayede Antalya’da 5 bin yeni konutun satışının yapılması planlanıyor. 

Kavanium Gölcük-2’de ev alacakların yüzünü güldüren kampanya!

Konutta kalite ve güvenin markası haline gelen Kavanlar, Kavanium Gölcük-2’de ev alımını kolaylaştırmaya yönelik yeni bir kampanya başlattı.

Konutta fırsat haftası!

Hasan Sever İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sever, konut sektöründe başlatılan 3 önemli kampanya ile ilgili açıklamalarda bulundu. Konutta fırsat haftası olduğunu söyleyen Sever, vatandaşların acele etmesi gerektiğini belirtti.

konutta kampanya 2017 Haberi

konutta kampanya 2017

Ekonomist Dergisi'nden Levent Gökmen'in haberine göre, konutta iade modeli geliştirenlerden tutun da kira garantisi verenlere, yatırımcıya kendi ödeme sistemini belirletenden 60 aya kadar sıfır faizli ödeme seçenekleri sunanlara kadar birbirinden yaratıcı kampanyalar bulunuyor.

Türkiye’de evlenme, boşanma ve yeni eve çıkma gibi nedenlerden dolayı her yıl 1 milyona yakın yeni konut talebi doğuyor. Geliştirilen konut projeleriyle birlikte bu talebin üzerinde de konut üretimi gerçekleştiriliyor.

Özellikle İstanbul’da Ataşehir, Bahçeşehir, Beylikdüzü, Esenyurt gibi bölgelerde birbirinin benzeri projeler geliştiriliyor. Bu durum da bu bölgelerde benzer fiyatlı projeler arasındaki rekabeti kızıştırıyor. Giderek yükselen metrekare fiyatları konut talebi olan orta ve alt gelir grubunun alım gücünü zorluyor.

Örneğin günümüzde 500 bin TL’lik bir konut 60 aylık vadeli bir krediyle alındığında faiz oranı yüzde 1,05’ten başlıyor ve aylık taksit ödemesi...