29 / 04 / 2024

Konutta kampanya dönemleri

Konutta kampanya dönemleri

Doların artması, konut kredisi faizlerinin yüksek seyretmesi nedeniyle konuta talep düştü. Talebi canlandırmak için kira yardımı yapan da yüzde 35 indirim sunan da var.

Konutta devlet desteğinden sonra sektör desteği uygulaması başladı!

Ocakta satışlar geriledi. Yapı ruhsatı ve oturma izinleri her 4 konuttan 1'inin stoka gittiğini gösteriyor. Bu tablo önce hükümeti sonra sektörü harekete geçirdi.

Toyota'dan bütün kullanıcılara müjde! Yüzde 25 kampanya dönemi başladı

Toyota kullananlar yada Toyota almak isteyenlere güzel haber geldi. Toyota'dan yapılan açıklamaya göre, otomobil sağlıkları için gerekli olan bakımlar için kampanya dönemi başladı, bakımlarda yüzde 25 indirim.

Turkcell’den gündeme bomba gibi düşecek kampanya! Bu kampanya aklınızı başınızdan alacak!

Yıllardır telekomünikasyon sektöründe hizmet veren ve bulunduğu pazarda ciddi bir paya sahip olan Turkcell, insanların ekonomik kriz ve yükselen enflasyon karşısında yaşadıkları mağduriyetleri bir nebze olsun giderebilmek adına yeni bir kampanya düzenlediğini duyurdu.

Hepsiburada, Dünya Çizgi Roman Günü’ne özel kampanya düzenledi! İşte 25 Eylül 2022 çizgi roman fiyatları

Hepsi burada 25 Eylül Dünya Çizgi Roman Günü’ne özel indirim kampanyası düzenledi. Üç gün sürecek kampanya sürecinde hepsiburada.com’dan alacağınız tüm çizgi romanlar sepette yüzde 15 indirimle satılıyor.

Konutta yeni dönem başladı!

Milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren imar planları ve konutta yeni dönem resmen başladı. İşte detaylar...

Konut seferberliğine faiz desteği büyüyor!

Kamu bankaları tarafından başlatılan konutta kampanya seferberliğine Kalyon Gayrimenkul de destek verdi. Kampanyalarla bekleyen talebin devreye girdiğinden bahseden Kalyon Holding Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Kalyoncu, Üsküdar projelerinde faizi 0.56’ya kadar düşürdüklerini duyurdu.

Konutta kampanya büyüyor!

Emlak Konut GYO öncülüğünde başlatılan iki yıl ödemesiz düşük faizli konut kampanyasına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 7 günde 3.5 milyar lira değerinde 3 bin konut satıldı. Müteahhitler binlerce konutu bu kampanyaya dahil etmek için Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile görüşmelerde bulundu.

Konutta faiz düştü fırsat katlandı!

Kamu bankalarının faizi yüzde 1’in altına düşüren hamleleri, ardından ise bu pazardan kayıpları giderek artan özel bankaların devreye girmesiyle; konut alıcısı için fırsatlar oluştu. ..

Markalı konutta faiz düştü! İşte kampanyalı 8 proje!

Kamu bankalarının konutta 0.99 faiz oranı, özel bankaları da hareketlendirdi ve pek çok banka 0.98 - 0.99 faiz oranı sunuyor. Markalı konut üreticileri de özel anlaşmalarla, faizi çok daha alt seviyelere çekti...

Konutta yeni dönem başladı!

Mart'ta yayınlanan yönetmelikle çerçevesi belirlenen ve geçtiğimiz Eylül'de yürürlük tarihi 3 ay ertelenen müteahhitlere yetki belgesi kapsamında sınıflandırma zorunluluğu dün sessiz sedasız başladı

Konutta faiz düşüyor satış artıyor!

Kamu bankalarının başlattığı konutta faiz indirimi kampanyasına özel bankalar da katıldı. Bankaların faiz indirimlerine ilgi gösteren vatandaşlar, ev sahibi olmak için sıraya girdi... 

Konutta faizler düştü, kampanyalar arttı!

Konut sahibi olmak isteyenlere müjdeler peş peşe geliyor. Konut kredi faizlerinde yaşanan düşüşle 1000 liradan başlayan taksitlerle ev sahibi olunabiliyor.

Konutta kampanya dönemi!

Birçok inşaat şirketi, yapım aşamasındaki projelerinin aylık yüzde 0.99 faiz oranıyla kredilendirilmesi için kampanya başlattı. Şirketler düşük faizin yanında indirimden taksit eksiltmeye kadar çok cazip ek fırsat da sunuyor

Konutta kampanya rüzgarı!

Konuttaki kampanya rüzgarına bu süreçte diğer firmalar da katılım gösterdi. Kampanya kapsamında faizler kamu bankalarının açıkladığı orandan daha da aşağıya çekildi.

Konutta kampanya dönemleri Haberi

Konutta kampanya dönemleri

İnşaat şirketleri konut sektörünü canlandırmak için kampanya yarışma girdi. Hükümetin 2015 ocak ayı sonunda açıkladığı, ev alana vatandaşın yüzde 25'lik birikimine yüzde 15 devlet desteği özel sektörü de harekete geçirdi. Bugüne kadar, 'kira desteği', 'yüzde 35 indirim', '0 faiz', 'peşinat teslim sonrası' gibi kampanyalar sunan şirketler bu defa ev alana üstüne para ödüyor. EgeYapı Group Kartal'da hayata geçirdiği konut projesi Pega Kartal'dan ev alanlara 18 ay boyunca 2 bin TL'yi aşan miktarda parasal destek sunacağını açıkladı. 200 konut, 35 home ofis ve 11 mağazadan oluşan projede üstüne para ödenen kampanya nisan ayı sonuna kadar devam edecek. 



Sağlanan destek ev tipine göre değişmekle birlikte aylık bin 125 TL ile 4 bin 125 TL arasında değişirken, örneğin yıl sonunda teslim edilecek 380...