03 / 05 / 2024

konutta ne kadar satış oldu

konutta ne kadar satış oldu

Türk halkı 2014'te birikimini değerlendirmede öncelikle konutu tercih etti. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜIK) verilerine göre 2014 yılında her ay ortalama 100 bin konut satışı yapıldı.

3 yılda doğal gaza ne kadar zam geldi? Duyanın aklı başından gitti!

Karadeniz doğal gazının ilk defa kamuoyuna duyurulduğu 2020’den bugüne kadar konutta gaz tarifesinin 3.5 kat, sanayide ise 6 kat yükseldiği ifade edildi.

Doğal gaz aboneliği nasıl yapılır? Doğal gaz aboneliği 2022 ücreti ne kadar?

Yeni konut alacak olanlar ya da kiraya çıkacak olan vatandaşların oturacakları konutta doğal gaz aboneliğini yaptırmaları gerekiyor. Peki, Doğal gaz aboneliği nasıl yapılır? Doğal gaz aboneliği 2022 ücreti ne kadar? İşte tüm detaylar..

Konut çevre temizlik vergisi 2022 ne kadar?

Konut çevre temizlik vergisi ödemeleri, konutta oturan kişiden su faturası yolu ile tahsil ediliyor. Peki, konut çevre temizlik vergisi 2022 ne kadar oldu?

İkinci el konutta en uygun faiz oranı ne kadar oldu?

Bankaların sıfır konut için 0.79 faizli kampanyası devam etse de ikinci konut için faiz oranları sürekli değişiyor. İkinci el için en uygun konut kredisi faiz ne kadar oldu?

Konut fiyatları son bir yılda ne kadar arttı?

Geçtiğimiz yılın ikinci yarısından itibaren hızla düşen konut kredisi faizleri konutta ertelenmiş talebi açığa çıkararak talepte patlama yarattı. Artan konut talebi sonrasında konut kredis faizleri son bir senede ne kadar arttı?

İkinci el konutta en uygun faiz oranı ne kadar?

Kamu bankalarında sıfır konut için faiz oranları yüzde 0.79’a geriledi. Vatandaşın ikinci el konut konut talebine ise özel bankalar yetişti. İkinci el konut alımında en uygun faiz oranı ne kadar oldu?

Güneşli Nurol Park Evleri fiyatları ne kadar?

Teslimlerin hemen yapıldığı Nurol GYO Nurol Park projesi 1.118 konutta meydana geliyor.Projede yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Peki Güneşli Nurol Park Evleri fiyatları ne kadar?

Konutta 20 yıl vade kampanyası ne kadar sürecek?

Markalı konut alıcıları için 240 ay vade, yüzde 0,75 ila 0,85 arasındaki faiz oranlarıyla tarihi kampanya düzenleniyor. Peki, Konutta 20 yıl vade kampanyası ne kadar sürecek?

Bu ay kiralar ne kadar artacak?

Taşınmaz kiralamalarında sözleşmenin yenilenmesi halinde, kira bedeline belli oranlarda zam yapılabiliyor. Kiraya yapılacak zam hesaplamaları işyeri ve konutta farklılık gösteriyor. Peki, Mayıs ayı enflasyon oranlarına göre bu ay kiralar ne kadar artacak?

Konutta enflasyon ne kadar arttı?

TÜİK, Aralık 2014 Tüketici Fiyat Endeksi'ni (TÜFE) açıkladı. Buna göre konut, harcama grubu ağırlıklarına göre gıdadan sonra ikinci sırada yer aldı. Peki konutta enflasyon ne kadar artış gösterdi? Ev eşyasında TÜFE ne kadar arttı?

Lüleburgaz Atıksu tesisi bugüne kadar 5 milyon metreküp suyu arıttı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı AB Yatırımları Dairesi Başkanlığının bünyesinde faaliyete geçen Aralık 2013 tarihinde faaliyete geçen tesis tarafından bugüne kadar 4 milyon 932 bin 503 m3 atıksu arıtılarak Ergene Nehrine deşarj edildi.

Ankara İstanbul hızlı tren bileti çocuklara ne kadar?

Ankara İstanbul hızlı trende çocuk için bilet kaç liradan kesilecek? Ankara İstanbul YHT çocuk biletleri kaç TL? İstanbul Ankara YHT bileti çocuklar için ne kadar? Ankara İstanbul yüksek hızlı tren çocuk bileti kaç lira?

Tapu birleştirme harcı ne kadar?

Tapu birleştirme işlemi tapu kütüğünde ayrı ayrı birden çok taşınmaz malın birleştirilme işlemi olarak ifade ediliyor. Tapu birleştirme işlemi için tapu harcının ödenmesi gerekiyor. Peki, tapu birleştirme harcı ne kadar?

konutta ne kadar satış oldu Haberi

konutta ne kadar satış oldu

Son açıklanan kasım ayı verileri dikkate alındığında sektörde 2014 satış performansının 2013'le benzerlik gösteriyor. 2013 yılında Türkiye genelinde 1 milyon 144 bin gayrimenkul satışı gerçekleşmişti. Bu yılın ilk 11 ayında yapılan satış sayısı 1 milyon 30 bin 715 oldu. Satışların büyük bir kısmını stoklar oluşturdu. İnşaat firmaları bu yıl geçen yıldan daha fazla lansman ve üretim yaptı. Aralık ayındaki satış toplamı 114 bini aşarsa 1 milyon 150 binle yeni bir rekora imza atılmış olacak. 

Düzenlenen kampanyalarla bu sayıya ulaşılması bekleniyor. 


GEÇEN YILLARI GERİDE BIRAKTI 

2014 yılında gayrimenkulde satış sayısında rekora koşulurken, satışa çıkan proje sayışında ttarbîr rekora imza atıldı. 20 konut tanıtımı yapılırken bu yıl 86 projenin lansmanı gerçekleştirildi. İlk kez satışa çıkan konut sayısı ise 50 bini buldu. Aralık 2013'te gündeme...