02 / 05 / 2024

konutta vade kampanyası

konutta vade kampanyası

Piyasalarda yaşanan sıkıntıların giderilmesi adına markalı konut üreticileri ile bankaları tek platformda bir araya getiren Emlak Konut GYO, düşük peşinatlı. 0 faizli ve uzun vadeli konut kredisinin önünü açtı.

Türkiye'de ilk kez konut vade oranı 20 yıla çekiliyor!

Emlak Konut GYO, 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından başlattığı konut seferberliğinin ikinci fazını hayata geçirmeye hazırlanıyor. Bu kampanyayla ilk kez vade oranı 20 yıla, faiz ise 0.70'in altına çekilecek.

BOSS4 Gayrimenkul’den yüzde 0,99 faiz ve 60 ay vade kampanyası!

Gayrimenkul sektörünün en güvenilir markaları arasında yer alan BOSS4 Gayrimenkul, satış sürecinin devam ettiği projelerinde yüzde 0,99 faiz ve 60 ay vade kampanyası başlatıyor...

Kamu bankaları sıfır konutta indirim kampanyasına hazırlanıyor!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "Kamu bankaları sıfır konutta indirim kampanyasına hazırlanıyor" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 8 maddelik analizi...

Finansman dönemi için konutta vade sınırı ne oldu?

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), tasarruf finansman şirketlerine ilişkin gündeme gelen soruları yanıtladı. BDDK konut ve iş yeri için 120 ay vade sınırı olduğunu belirtti. 

Konutta kredi kampanyasına ihtiyaç var!

NEF Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, inşaat maliyetleri ve konut kredisi oranları hakkında yaptığı açıklamada, “Bu dönemde konutta kredi kampanyasına ihtiyaç olacaktır. Bu sene bu faiz oranlarıyla gidilecekse farklı rakamlar görmemiz çok zor" diye konuştu.

Sinpaş'tan 180 aya 0.99 vade kampanyası!

Ege Vadisi, Aquacity Denizli ve Finans Şehir gibi projelere imza atan Sinpaş'tan yatırımcılara görülmemiş kampanya.Sinpaş yatırıcımlarına 180 aya 0.99 vade oranıyla ev sahibi olma fırsatı sunuyor. 

Livera Homes'ta 120 aya 0,98 vade kampanyası!

Fimar Yapı tarafından İstanbul'un Kemerburgaz ilçesinde hayata geçirilen Livera Homes projesinde satışlar devam ediyor. Proje kapsamında 36 ay vade farksız ödeme imkanı sunuluyor.

Ege Yapı’dan 0 faiz, 50 ay vade kampanyası!

Ege Yapı, Yedikule’deki Cer İstanbul, Çekmeköy’deki ÇamlıYaka Konakları ve Kâğıthane’deki Kordon İstanbul projelerinde “0 Faiz, 50 Ay Vade” kampanyası ile satışa sunuyor. 

Maltepe Nuvo Dragos 120 ay vade kampanyası!

Maltepe Nuvo Dragos 120 ay vade kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Projenin satış süreci devam ediyor.

Konutta indirim kampanyasında son günler!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının destekleriyle başlatılan konut sektörünün uyguladığı yüzde 0.98 faiz oranı sunan Konut Kampanyasında sona yaklaşılıyor. Kampanyanın detayları ve geçerlilik süresini Kredi Pazarı araştırdı…

Konut kampanyasına İzmir’den destek geldi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteğiyle hazırlanan konutta indirim kampanyasına, İzmir’deki sektör temsilcilerinden destek geldi.

Konutta indirim kampanyası ile 2,5 günde 50 milyonluk satış!

Türkiye için kazanç vakti kampanyası 29 Ağustos’ta başladı ve 31 Ekim’e kadar devam edecek. Kampanya ile bekle-gör durumundaki vatandaş harekete geçti..

Konutta indirim kampanyası 2018 ne zaman bitecek?

Konutta başlatılan Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyası resmen başladı. Kampanya kapsamında ev sahibi olmak isteyenlere çeşitli fırsatlar sunuluyor. Peki konutta indirim kampanyası 2018 ne zaman bitecek?

Daha güçlü ekonomi için konutta indirim kampanyası!

Daha güçlü ekonomi için konutta indirim kampanyası başladı ve 31 Ekim'e kadar devam edecek. Kampanyaya başvuru yapmak isteyenlerden herhangi bir şart aranmıyor...

konutta vade kampanyası Haberi

konutta vade kampanyası

Emlak Konut GYO, 30 projesindeki 15 bin konut için "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti " adlı bir kampanya düzenledi. GYODER ve KONUTDER üyesi firmalar da projeleriyle "20 yıl vade ve düşük faizli konut kredisi"kampanyasına dahil oldu... 



Emlak Konut GYO, 15 Temmuz'un ardından attığı ilk adımın ardından şimdi de konutta ikinci 'tarihi kampanyayı' hayata geçirdi. 1 Şubat'ta başlayan kampanya Emlak Konut GYO bünyesindeki 30 farklı projedeki yaklaşık 15 bin konutu kapsıyor. 


31 Mart tarihine kadar sürecek kampanya çerçevesinde 20 yıl vadeli satışlarda konut kredisi faiz oranı 0.79 olurken, 60 ayda faizsiz (0 faizli) satış yapılacak. Peşinat yüzde 5 olacak. Kampanyada aylık ödemeler 100 bin TL için 930 TL'den başlıyor. 


Cazip koşullarla konut edindirmeyi kolaylaştıran "Güçlü Türkiye için Birlik Vakti" kampanyasında ortalama 100 bin...