06 / 05 / 2024

Konya 2. Savunma Sanayi Zirvesi ve Tedarikçi günleri

Konya 2. Savunma Sanayi Zirvesi ve Tedarikçi günleri

Konya 2. Savunma Sanayi Zirvesi ve Tedarikçi günlerinde ilk gün tamamlandı. Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, Huğlu ve Üzümlü'ye organize sanayi bölgesi için çalışmalara başlanıldığını söyledi.

Konya'da 2020 Aralık'ta 2 bin 983 konut satıldı!

2020 yılı Aralık ayı itibariyle Konya'da toplam konut satışları bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 41,1 azalarak, bir önceki aya göre yüzde 6,9 oranında artarak 2 bin 983 adet oldu.

Konya'da Kasım ayında 2 bin 790 konut satıldı! 

Türkiye İstatistik Kurumu Konya Bölge Müdürlüğü'nden yayınlanan verilere göre; 2020 yılı Kasım ayı içerisinde Konya’da  2 bin 790 konut satıldı. 

Konya'da Ekim ayında 2 bin 848 konut satıldı! 

Türkiye İstatistik Kurumu Konya Bölge Müdürlüğü'nden yayınlanan verilere göre; 2020 yılı Ekim ayı içerisinde  Konya'da 2 bin 848 konut satıldı. 

Konya Karatay'da 15.8 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Karatay'da yer alan 2 adet gayrimenkulü 15 milyon 800 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Konya'da 31.7 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya'da yer alan 2 adet gayrimenkulü, 31 milyon 720 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Konya Olimpik Yüzme Havuzu inşaatı ihalesini Has-Kar 31.2 milyon TL ile aldı!

Konya Olimpik Yüzme Havuzu İnşaatı Yapım İşi ihalesi yapıldı. En düşük teklifi 31.2 milyon TL ile Has-Kar Harita Kadastro Mühendislik Taahhüt ve Limited Şirketi veriyor. 26 Ağustos'ta sözleşme de imzalandı, Has-Kar 22 Haziran 2021'e kadar işi bitirme taahhütü verdi...

Konya Selçuklu'da 12.9 milyon TL'ye satılık 2 adet gayrimenkul!

Selçuklu Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu Dikilitaş'ta yer alan 2 adet gayrimenkulü 12 milyon 920 bin TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Konya Altınekin 2. Etap kura sonucu 8 Temmuz 2020 kazananlar listesi!

TOKİ Konya Altınekin 2. Etap kura sonucu 8 Temmuz 2020 kazananlar listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Konya Altınekin 2. Etap kura sonucu 8 Temmuz 2020 kazananlar listesi ve TOKİ Altınekin kura sonucu öğrenme detayları...

TOKİ Konya Altınekin 2. Etap kura çekimi bugün!

TOKİ Konya Altınekin 2. Etap projesinde yer alan 204 adet konutun hak sahipleri bugün belli olacak.

TOKİ Konya Beyşehir Küçükavşar kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi!

TOKİ Konya Beyşehir Küçükavşar kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Konya Beyşehir Küçükavşar kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi ve Beyşehir Küçükavşar TOKİ kazananlar listesi...

Konya'da 17.3 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Konya İli Selçuklu Belediye Başkanlığı, Konya Dumlupınar'da yer alan 2 adet gayrimenkulü 17 milyon 260 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Konya Karatay'da 61.5 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Konya Büyükşehir Belediye BaşkanlığIı, Konya Karatay Fevzi Çakmak Mahallesi'nde yer alan 2 adet gayrimenkulü 61 milyon 526 bin TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı 2. Etap ihalesi yarın!

Konya ili Selçuklu İlçesi Ardıçlı Mahallesi 2. etap 512 adet konut ,35 adet dükkan ve 1 adet cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Konya 2. Savunma Sanayi Zirvesi ve Tedarikçi günleri Haberi

Konya 2. Savunma Sanayi Zirvesi ve Tedarikçi günleri

Konya 2. Savunma Sanayi Zirvesi ve Tedarikçi günlerinde ilk gün sona erdi. Ramada Otel'de gerçekleştirilen zirveye Sanayi, Enerji, Tabi Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız' yanı sıra Konya Valisi Yakup Canbolat, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Hasan Ali Çelik, Savunma Sanayi Müsteşarlığı Müsteşar Yardımcısı Celal Sami Tüfekçi, SASAD Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Yaşar, Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Memiş Kütükcü, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker, iş adamları, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. Protokol konuşmalarının ardından kurdale kesimi ile büyük firmaların ürünlerinin yer aldığı stantın açılışı gerçekleştirildi.


KONYA YATIRIM İÇİN GÜVENLİ BİR YER

Savunma ve Sanayi Zirvesinde konuşan...