27 / 04 / 2024

konya 80 binde devri alem parkı nasıl gidilir

konya 80 binde devri alem parkı nasıl gidilir

Konya Meram Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 80 Binde Devr-i Alem Parkı düzenlenen törene hizmete açıldı. 40 milyon TL'ye mal olan park, Meram'a kazandırılan en değerli yatırım özelliği taşıyor...

Meram Belediyesi tam 80 konut inşa ettirecek! İhalesi 14 Eylül'de!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Meram Gödene Bölgesi'nde 80 konut inşa ettirecek. İşte detaylar...

Konya Karapınar'a 180 dükkan ve 80 konutluk yeni proje!

Konya'da hayata geçirilmesi planlanan sokak sağlıklaştırma projesinin detayları belli oldu. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay proje hakkında önemli bilgiler verdi.

TOKİ Konya Akören alt gelir başvuruları başladı!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan TOKİ, Konya Akören projesinde yer alan 80 adet konutu satışa çıkardı.

TOKİ Konya Akören alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Akören alt gelir projesinde yer alan 80 adet konutu yarın satışa çıkarıyor.

Konya Mevlana Çarşısı'nda dönüşüm çalışmalarının yüzde 80'i bitti!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Mevlana Çarşısı ve Altın Çarşı’da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Yıldırım Kule'de doluluk oranı yüzde 80'e ulaştı!

Konya yolu üzerinde hayata geçen lokasyonu ve marka karması ile Ankara’nın en gözde iş ve yaşam merkezi Yıldırım Kule'de doluluk oranı yüzde 80'e ulaştı.

Meram Parkmahal Konya satılık!

Meram Parkmahal Konya satılık konut tipleri 3+1'den 5+1 seçeneklerine kadar tasarlandı. Toplam 382 daireye yer verilen projede son kalan 80 daire ile satışlar tüm hızıyla devam ediyor...

Konya Park Mahal Konutları iletişim!

Konya Park Mahal Konutları 3+1, 4+1 ve 5+1 seçeneklerinde tasarlandı. Projede son 80 daire ile satışlar sürüyor...

Parkmahal Konya daire teslimleri!

Parkmahal Konya daire teslimleri hemen yapılıyor. Son 80 dairenin satışta olduğu proje Deha Grup imzasıyla inşa edildi. 

Konya Park Mahal'da son 80 daire!

90 bin metrekarelik bir arsa alanı üzerine inşa edilen Konya Parkmahal Konutları'nda son 80 daire kaldı. Projede konut teslimleri hemen yapılıyor.

Konya Kulu'nun altyapısı yenileniyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, KOSKİ Genel Müdürlüğü’nün Kulu’ya bağlı 4 mahallede toplam 80 bin metre kanalizasyon şebeke çalışması gerçekleştirdiğini belirtti.

TOKİ Konya Hadim'de 171 adet konut inşa ediyor!

Konya Hadim İlçesinde büyük projelerin yapımı sürüyor. Bölgede ev sahibi olmak isteyen vatandaşların bütçelerine uygun ev hayalleri de gerçekleşiyor. İhalesi gerçekleşen 80 odalı otel inşaatının ise bu yıl bitirilmesi planlanıyor.

Konya Seydişehir Devlet Hastanesi'nin yüzde 80'i tamamlandı!

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya Milletvekili Dr. Mustafa Baloğlu, Seydişehir, Altınekin ve Emirgazi'de yapımları süren devlet hastaneleri ile ilgili bilgi verdi.

konya 80 binde devri alem parkı nasıl gidilir Haberi

konya 80 binde devri alem parkı nasıl gidilir


Bugüne kadar Konya Meram'a yapılan en büyük yatırım olan 40 milyon liralık '80 Binde Devr-i Alem' Parkı hizmete açıldı.


Konya Meram Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 80 Binde Devr-i Alem Parkı düzenlenen törene hizmete açıldı. 40 milyon TL'ye mal olan park, Meram'a kazandırılan en değerli yatırım özelliği taşıyor. Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı, parkta 120 maketin yer aldığını belirtirken "Bu minyatürler vasıtasıyla çocuklarımız, gittikleri yerlere huzur, barış ve sükunet götüren ecdadımızı daha iyi tanımış olacaklar" şeklinde konuştu.


SADECE PARK DEĞİL


Parkın yapımını üslenen Miniaturear'ın Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Sami Ökten ise, “Üç farklı konseptin bir arada bulunduğu proje sadece bir park değil, aynı zamanda bir okul. Özellikle Konya ve çevresindeki bütün öğrencilere, bütün büyüklere ve küçüklere hitap edebilecek”...