22 / 07 / 2024

konya ağaç dikme şenliği

konya ağaç dikme şenliği

NECMETTİN Erbakan Üniversitesi ( NEÜ ) ve de Su İşleri Bölge Müdürlüğü tarafından organize edilen " Ağaç Dikme Şenliği " Akyokuş Köyceğiz Kampüs alanında yapılacak.

Milli Emlak'tan tam 3 şehirde 11 bin, 30 bin ve 50 bin TL'ye arsa ile arazi fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya, Ağrı ve Malatya'da yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsa ve arazilerin fiyatlar 11 bin TL'den başlıyor.

TOKİ sonuçları Konya açıklandı mı? TOKİ kura sonuçları Konya belli oldu mu?

Konya TOKİ kura sonuçlarının açıklanıp açıklanmadığı merak ediliyor. Kura sonuçları il il açıklanmaya başladı. Konya’da yaşayan vatandaşlar, TOKİ sonuçları Konya açıklandı mı? sorusuna yanıt arıyor.

Konya Çevre Yolu'nun ihalesi yapıldı!

Konya açısından büyük öneme sahip Konya Çevre Yolu'nun ihalesi yapıldı.Sanayi, Ticaret ve Enerji Komisyonu Başkanı Ziya Altunyaldız, mali tekliflerin Mart ayı içerisinde alınacağını belirtti.

Erbaa Belediyesi imar planları neyi içeriyor?

Erbaa Belediyesi tarafından emsal ve kat artışı gibi önemli değişiklikleri içeren imar planında yapının oturduğu alan dışında kalan her 40 metrekare için bir ağaç dikme zorunluluğu getirildi.

Gaziantep'te bina yapacaklara ağaç dikme zorunluluğu!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, bundan böyle kent sınırları içinde bina yapacak herkese, ağaç dikme zorunluluğu getirildiğini açıkladı.

Gaziantep'te yeni bina yapanlar 10 ağaç dikecek!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Meclisi Temmuz ayı toplantısında aldığı yeni bir kararla bundan böyle şehir merkezinde yapılacak her bina için 10 adet ağaç dikme zorunluğu getirildi

Karaman -Konya çift hat hızlı tren ne zaman açılacak?

Karaman Valiliği Karaman -Konya arasında devam eden çift hat hızlı tren yol çalışmaları ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Konya-Kaşınhanı tren yolu bu ay sonunda açılacak!

Karaman Valiliği, Karaman -Konya arasında devam eden çift hat hızlı tren yolundaki çalışmaları anlattı. Valilik, Konya-Kaşınhanı istasyonları arasındaki 20 km’lik demiryolunun Haziran ayı sonu itibariyle tamamlanarak trafiğe açılacağını duyurdu.

Baydöner 92'nci mağazasını Konya'da açtı!

Türkiye'de ve dünyada dönere hak ettiği değeri vermek amacıyla 2006 yılında yola çıkan Baydöner, bugün Konya'da açtığı 3. mağazası ile toplamda 92 restorana ulaştı.

Konya Kulu'ya 2 yeni okul inşa edilecek!

Konya’nın Kulu ilçesindeki Karacadere ve Tavşançalı Mahallelerine yeni okul yapılacağı açıklandı. Kulu Kaymakamı Hüseyin Avcı, yapılacak okulların her iki mahalleye de hayırlı olmasını diledi.

Konya'nın ilk outlet Alışveriş Merkezi Novada açıldı!

Konya Dağ Mühendislik ve Bakdem Mimarlık ortaklığıyla hayata geçirilen, Turkmall'ın kiralamasını ve yönetimini gerçekleştirdiği Novada Outlet Konya açıldı. Mağazada 127 mağaza, 30 kafe restoran ve eğlence alanları bulunuyor.

Bimeks yeni mağazasını Konya'da açtı!

Teknoloji perakendecisi Bimeks, 2 bin metrekarelik yeni mağazasını Konya'nın en yeni alışveriş merkezi Novada Outlet Alışveriş Merkezi'nde açtı. Özel indirimlerden faydalanmak isteyen Konyalıların açılışa ilgisi yoğun oldu.

Konya Novada Outlet AVM açıldı!

Konya’nın ilk outlet Alışveriş Merkezi (AVM) Novada Outlet açıldı.Konya’nın ilk outlet alışveriş merkezi olma özelliğini taşıyan Novada Outlet Konya bünyesinde 127 mağaza, 30 kafe restoran ve eğlence alanları bulunuyor.

konya ağaç dikme şenliği Haberi

konya ağaç dikme şenliği

NECMETTİN Erbakan Üniversitesi (NEÜ)'den yapılan açıklamada, imar planı ve yeşillendirme alan çalışmaları kapsamında Köyceğiz Kampüsü'nde yapılacak ağaç dikme şenliğinin, yeşillendirme çalışmalarının ilki olacağı belirtildi. 

AÇIKLAMADA, "Kampüsümiizde Sizin de Bir Dikili Ağacınız Olsun" sloganıyla yapılacak olan şenliğin, Konya protokolünün yanı sıra öğrenci ve akademisyenleri de bir araya getireceği kaydedildi. Şenlik, 3 Nisan 2014 Perşembe Günü saat 10.30'da kampüs alanında yapılacak. 


Anadolu'da...