04 / 05 / 2024

Konya Akkiseli İmam Hatip Lisesi temel atma

Konya Akkiseli İmam Hatip Lisesi temel atma

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Akkiseli iş adamları tarafından hayata geçecek Akkiseli İmam Hatip Lisesi'nin temeli atıldı. Aynı protokol Akkise Mahallesi Kurtlar Camisi'ni de hizmete açtı.

Konya Akören İmam Hatip Ortaokulu ve Camisi açıldı!

Konya Akören İmam Hatip Okulu Yaptırma ve Yaşatma derneği tarafından 2014'te temeli atılan, Ortaokul, Kız Yurdu, Cami, Şadırvan ve diğer müştemilat yoğun bir katılım eşliğinde dualarla hizmete açıldı.

Murat Kurum'dan Konya'ya ucuz konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Konya'ya ucuz konut müjdesi vererek, "İnşallah yakın zamanda burada konut üretimi yapacağız. Alt gelir grubu vatandaşlarımıza yönelik, onların alabileceği bir konut çalışmamız olacak." dedi.

Konya Hotamış İmam Hatip Lisesi'nin inşaatı tamamlandı!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karapınar’a bağlı Hotamış Mahallesi’nde hayata geçirilen Hotamış İmam Hatip Lisesi, yeni eğitim ve öğretim dönemine hazır.

Konya Akkiseli İmam Hatip Lisesi'nin temeli atıldı!

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Akkiseli iş adamları tarafından hayata geçecek Akkiseli İmam Hatip Lisesi'nin temeli atıldı. Aynı protokol Akkise Mahallesi Kurtlar Camisi'ni de hizmete açtı.

Konya'da kapatılan okul devlet himayesine alındı!

Konya Beyşehir'de FETÖ’nün darbe girişiminin ardından yürütülen soruşturma kapsamında mühürlenip kapatılan özel okul, Beyşehir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak eğitim faaliyetine devam edecek.

Konya Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi'nin temeli atıldı!

Konya Valisi Muammer Erol huzurunda Apak Mahallesinde mülkiyeti Karapınar Belediye Başkanlığına ait taşınmaz üzerine 24 derslikli Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi'nin temel inşaatı başladı.

Konya Cihanbeyli'ye yeni İmam Hatip Ortaokulu yapılacak!

Konya’nın Cihanbeyli ilçesine bağlı Yeniceoba Mahallesi’ne 24 derslikli İmam Hatip Ortaokulu yaptırılması için onay çıktı. İhale süreci tamamlanan yeni okulla ilgili müjdeyi Cihanbeyli İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kale verdi.

Konya'da 3 okul hizmete giriyor!

Konya'da resmi kurumlar ve hayırseverlerin desteği ile yapılan üç ayrı okul, pazartesi günü düzenlenecek programla resmen açılacak. Toplu açılış töreni, Meram Tahir Biiyükkörükçü Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde saat 10.30'da yapılacak.

Konya Karatay Entegre Sağlık Kampüsü yaptırılacak!

Sağlık Bakanlığı Kamu Özel Ortaklığı Daire Başkanlığı tarafından, kamu özel ortaklığı modeli ile Konya Karatay Entegre Sağlık Kampüsü yapım işleri ile ürün ve hizmetlerin temin edilmesi işi ihalesi için ön yeterli

Hilton Garden Inn Türkiyedeki 2. otelini Konya'da açıyor!

Konya, 24 Kasım 2010- Hilton Worldwide bugün Türkiye’deki ikinci Hilton Garden Inn otelinin, tarihi şehir Konya’daki açılışını duyurdu. Bu son açılış şirket için stratejik büyüme pazarı olan Türkiy

Konya-Ankara hızlı treni konut sektörünü heyecanlandırıyor!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 17 Aralık’ta deneme seferlerine başlayacak olan Konya-Ankara hızlı treni, kentte özellikle konut sektörününü heyecanlandırıyor

Konya Vakıflar'dan kiralık taşınmaz!

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından ihaleye çıkarılan Konya Meram’daki 489 metrekarelik taşınmaz için tahmini bedel olarak 374 bin 251 TL belirlenirken geçici teminat olarak 11 bin 227 TL istendi

Çanakkale, Konya ve Ş. Urfada kiralık taşınmaz!

Vakıflar Genel Müdürlüğü Çanakkale, Şanlı Urfa ve Konya’daki üç taşınmazı için yapım karşılığı kira lama ihalesi düzenledi. İhaleleri alanlar taşınmazları 20 ile 32 yıl arasında kullanabilecek

Konya Akkiseli İmam Hatip Lisesi temel atma Haberi

Konya Akkiseli İmam Hatip Lisesi temel atma

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Konya'da bulunan Akkiseli iş adamlarımızın yapımını üstlenmiş oldukları İmam Hatip Lisesinin temel atıldı.


Bozkır Müftüsü Seyit Böğet'in Kuran tilaveti ile başlayan program daha sonra Akkise Dernek Başkanı Nedim Selek, Akkise Dernek eski Başkanı Vehbi Özalp, Ahırlı İlçe Belediye Başkanı İsa Akgül, Orman ve Su İşleri Bakan yardımcısı Konya milletvekili Sayın Harun Tüfekçi'nin yapmış oldukları selamlama konuşmalarının ardından Konya Milletvekili Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekçi'nin de iştirak ettiği temel atma töreni, hayırlara vesile olması temennisiyle kurdele kesimi ile start aldı.


Daha sonra Akkise Mahallesi Kurtlar Camisi'nin açılış törenini yapmak için protokol ve Akkise halkı Kurtlar Camisi'nin önünde toplandı. Burada hemşerimiz Konya Selimiye Cami müezzini Halil İbrahim Üren'in okumuş olduğu Kuran-ı Kerim tilavetinden sonra ve Yalıhüyük...