09 / 05 / 2024

Konya Akören açılış töreni

Konya Akören açılış töreni

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Akören ilçesinde inşa edilen kültür merkezi hizmete açıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, açılış töreninde konuştu.

İstanbullulara müjde! Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı yarın açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Başakşehir-Kayaşehir metrosunun açılışını yarın gerçekleştireceklerini söyledi.

İstanbullulara müjde! Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı açılış için gün sayıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nın açılışına günler kaldığını dile getirerek, söz konusu metro hattını İstanbulluların hizmetine sunmak için gün saydıklarını dile getirdi.

Akören 3. Etap kura sonuçları ne zaman açıklanacak? Konya Akören kura sonucu 2+1 listesi!

Akören 3. Etap kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı ve Konya Akören kura sonucu 2+1 listesi haberimizde yer alıyor. İşte  Konya Akören detayları...

Konya Akören 3. Etap başvuru tarihleri! Akören 3. Etap fiyat listesi!

Konya Akören 3. Etap başvuru tarihleri ve Akören 3. Etap fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Konya Akören 3. Etap projesi için başvurular ne zaman başlayacak? İşte Konya Akören 3. Etap detayları...

TOKİ Konya Akören alt gelir grubu başvuruları 14 Mart'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya Akören alt gelir grubunda yer alan 15 adet konut için başvurular 14 Mart tarihi itibariyle başlıyor.

Konya-Karaman Hızlı Tren Hattı yarın açılıyor!

Heyecanla beklenen Konya ile Karaman Hızlı Tren Hattı yarın açılıyor. Hızlı tren hattı ile Konya, Karaman arasındaki seyahat süresini 40 dakikaya düşecek.

Konya-Karaman Hızlı Tren Hattı 8 Ocak'ta açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 8 Ocak 2022 tarihinde ilk seferini gerçekleşecek Konya-Karaman Hızlı Tren Hattı'nın açılışına katılacağı AK Parti Konya İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamayla duyuruldu.

TOKİ Konya Akören alt gelir başvuruları başladı!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan TOKİ, Konya Akören projesinde yer alan 80 adet konutu satışa çıkardı.

TOKİ Konya Akören alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Akören alt gelir projesinde yer alan 80 adet konutu yarın satışa çıkarıyor.

Konya Hüyük Şehir Konağı açılışı gerçekleşti!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Hüyük Şehir Konağı'nın açılışı gerçekleşti. 

Bursa, Konya ve Tunceli'deki 3 müze açılıyor!

Bursa, Konya ve Tunceli illerinde restorasyon çalışmaları tamamlanan 3 müze hizmete açılıyor.

Konya Şehir Hastanesi açılıyor!

1250 yataklı Konya Şehir Hastanesi'nin açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşiyor....

Konya Şehir Hastanesi bugün açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılışı yapılacak Konya Şehir Hastanesi, 256 yoğun bakım, 108 acil ve 30 diyaliz yatağı olmak üzere 1250 yatakla hizmet verecek.

Konya Akören açılış töreni Haberi

Konya Akören açılış töreni

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen İlçe Buluşmaları kapsamında Akören ilçesi ile Ahırlı ilçesi Akkise Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Akören Kültür Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.


İlçe Buluşmaları programlarıyla Konya’nın bütün ilçelerine ziyaretlerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Akören ilçesi ile Ahırlı ilçesinin Akisse Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Dün gerçekleştirdiği Ahırlı ve Yalıhüyük programlarının ardından ilk olarak Akkise Mahallesi’ne geçen ve kalabalık bir topluluğa hitap eden Başkan Akyürek, daha sonra Akören’de ilçe sakinleri ile buluştu.


“Milletin gücü darbecileri alt etmeye yetti”

15 Temmuz’da yaşanan ihanete atıfta bulunarak halkın birlik ve beraberliği sayesinde cuntayı nasıl alt ettiğine dikkat çeken Başkan Akyürek, “Artık Türkiye’de darbeler olmaz, vesayet söz konusu olmaz diye düşünüyorduk. Ama maalesef 15 Temmuz’da hiç ummadığımız yerden ihanete uğradık....