12 / 05 / 2024

Konya-Akşehir arası raybüs açılış töreni

Konya-Akşehir arası raybüs açılış töreni

Konya’daki Yüksek Hızlı Tren ile koordineli olarak çalışacak, Akşehir ve diğer ilçelerdeki vatandaşları Yüksek Hızlı Tren imkanından faydalandırmak amacıyla başlatılan Akşehir-Konya arasındaki Raybüs seferleri başladı.

Akşehir Belediyesi'nden Konya'da satılık imarlı arsa!

Konya İli Akşehir Belediye Başkanlığı, Konya Akşehir'de yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 30 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Akyapı Ticarethane Başakşehir 20 ay sıfır faizle satışta! Yeni Proje!

Akyapı tarafından Başakçeşir'de hayata geçirilen Ticarethane Başakşehir 20 ay vade, sıfır faizle satışa çıktı. Tamamı dükkan olarak tasarlanan projenin metre kare fiyatları belli oldu. Peki Akyapı Ticarethane Başakşehir dükkan fiyatları ne kadar? İşte Akyapı Ticarethane Başakşehir ile ilgili ayrınt

İstanbul yaşam maliyetinde 185'inci sıraya yerleşti! Megakent 227 şehir arasında expat çalışanlar için cazibeli konumda!

Mercer, Yaşam Maliyeti Araştırması’nın sonuçlarını tek tek açıkladı. İstanbul yaşam maliyetinde, 227 şehir arasında 185'inci sıraya yerleşti. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap ihalesinin 2'nci oturumu 3 Mayıs'ta! 

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap ihalesinin 2'nci oturum tarihi resmen açıklandı. İhalenin ikinci oturumu 3 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek. İşte Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap ile ilgili merak edilenler...

TOKİ Konya Akşehir 2022 projesi 11 soruda tüm detaylarıyla!

11 soruda TOKİ Konya Akşehir sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Akşehir'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Akşehir'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 11 soruda TOKİ Konya Akşehir sosyal konut projesi...

Sabiha Gökçen, İstanbul Havalimanı, Kayaşehir-Başakşehir metroları ne zaman açılacak? Bakan Karaismailoğlu açıkladı! 

Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı metroları güzergahında yer alan 3 metronun açılış tarihleri merak konusu oldu. Peki, E5-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu açıldı mı? İstanbul Havalimanı Metrosu ne zaman açılacak? Kayaşehir-Başakşehir arasındaki metro hattı ne zaman hizmete girecek? İşte cevabı

Başakşehir 2. Kısım Mahallesi 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Başakşehir ilçesi, 2.Kısım Mahallesi, 264 ada, 1 ve 4 parseller ile 265 adaya ilişkin 1/5000 ölçekli 24.03.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Bahçeşehir 2. Kısım 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Başakşehir ilçesi, Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi, 658 ada, 4 ve 5 parseller arasında kalan bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 18.12.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı  askıya çıkarıldı.

TOKİ Başakşehir Kayabaşı Batı Bölgesi 1. Kısım ihalesi yarın!

İstanbul projeleri için düğmeye basan TOKİ,  Başakşehir Kayabaşı Batı Bölgesi 1. Kısım ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Konya Akşehir'de 4 yeni okul inşa edecek! İhalesi yarın!

Eğitim yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya'nın Akşehir ilçesinde 4 yeni okul hayata geçirmek için start verdi.

Konya Akşehir'de 10 bine yakın kişinin mülkiyet sorunu çözüldü!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya'nın Akşehir ve Tuzlukçu ilçelerinde 10 bine yakın kişiyi ilgilendiren mülkiyet sorununun çözüme kavuştuğunu dile getirdi. 

TOKİ'den Konya Akşehir'e 4 yeni okul!

Konya ili, Akşehir İlçesi, Adsız Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası; Çakıllar Mahallesi 4 Derslikli Eğitim Binası; Doğrugöz Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası; Doğrugöz Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Konya Akşehir Otogarı için geri sayım başladı!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Akşehir ilçesinde inşa edilen yeni otogarda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yeni otogarın kısa süre içerisinde ilçe ve Konya halkının hizmetine sunulması bekleniyor. 

Konya-Akşehir arası raybüs açılış töreni Haberi

Konya-Akşehir arası raybüs açılış töreni

Konya’daki Yüksek Hızlı Tren ile koordineli olarak çalışacak, Akşehir ve diğer ilçelerdeki vatandaşları Yüksek Hızlı Tren imkanından faydalandırmak amacıyla başlatılan Akşehir-Konya arasındaki Raybüs seferleri Akşehir’de düzenlenen törenle başladı.


Akşehir Tren Garı’nda düzenlenen programa; Akşehir Kaymakamı Yalçın Sezgin, Ilgın Kaymakamı Yücel Gemici, Akşehir Garnizon Komutanı İkmal Albay Erdal Canol, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Ilgın Belediye Başkanı H. İbrahim Oral, Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan, Çeltik Belediye Başkanı Mehmet Ekizoğlu, TCDD Bölge Müdürü Enver Timurboğa, AK Parti Akşehir İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, bazı kamu kurum müdür ve amirleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Törende saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Akşehir Belediyesi Mehter Grubu tarafından bir gösteri sunuldu.


Törende açılış konuşmasını yapan Akşehir Belediye Başkanı Salih...