28 / 07 / 2024

Konya Akyokuş köprü projesi

Konya Akyokuş köprü projesi

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, şehir girişlerinin tamamına sembol eserler yaptıklarını belirterek, Akyokuş’ta yürüyüş yolları, gezinti alanları, seyir terasları, yaya köprüsü ile özel bir çalışma yürüttüklerini söyledi.

Konya Büyükşehir'den yeni köprülü kavşak!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Aksaray Yolu Organize Sanayi girişine yapılacak köprülü kavşağın temelini törenle attı.

Konya Aksaray Organize Sanayi'ye köprülü kavşak geliyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Aksaray Yolu Organize Sanayi girişinde yapılacak köprülü kavşağın temeli 31 Ağustos Çarşamba günü saat 11.00’da atılıyor.

Konya'ya 15 milyon TL'lik köprülü kavşak!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Aksaray Yolu Organize Sanayi Köprülü Kavşak inşaatında incelemelerde bulundu.

Konya Akyokuş'a 30 milyon liralık proje!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, şehir girişlerinin tamamına sembol eserler yaptıklarını belirterek, Akyokuş’ta yürüyüş yolları, gezinti alanları, seyir terasları, yaya köprüsü ile özel bir çalışma yürüttüklerini söyledi.

Konya Beyşehir'de tarihi köprü restore ediliyor!

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, Osmanlı Devleti döneminden kalma tarihi köprü oluşan hasarlar yüzünden tehlike arz ettiği için onarılarak restore ediliyor..

Konya'daki tarihi köprü onarılıyor!

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, Osmanlı Devleti döneminden kalma tarihi köprü oluşan hasarlar yüzünden tehlike arz ettiği için onarılarak restore ediliyor.

Konya'da Tarihi Taşköprü konferansı yapıldı!

Konya Beyşehir' de 100. yıl etkinlikleri kapsamında düzenlenen çeşitli aktivitelerle bir asırlık yaşı kutlanan ilçenin sembolü olan tarihi Taşköprü, gerçekleştirilen bir konferansta masaya yatırıldı.

Taşköprü'nün 100. yaşı 100. yıl etkinlikleri ile kutlandı!

Beyşehir Gölü sularını Konya Ovası'na BSA kanalı aracılığıyla aktararak bölgeye ve tarım alanlarına bir asırdır hayat veren tarihi Taşköprü'nün 100. yaşı 100. yıl etkinlikleri ile kutlandı.

Türkiye-Senegal Ticaret Köprüsü etkinliği Dedeman Otel'de gerçekleştirildi!

Anadolu Sanayici işadamları Federasyonu (ANSİFED) ve Aktif işadamları ve Sanayiciler Derneği 'nin (AKTİSAD) birlikte organize ettiği Türkiye-Senegal (Konya-Dakar) Ticaret Köprüsü etkinliği Konya Dedeman Otel'de gerçekleştirildi.

Konya Borsa Köprülü Kavşağı trafiği rahatlatacak!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, yapımı devam eden Borsa Köprülü Kavşağı’nın bölgedeki trafikte büyük bir rahatlama sağlayacağını söyledi...

Bayram tatilinde YHT, otoyollar ve köprüler ücretsiz!

Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı'na göre ücretsiz geçişler 27 Ağustos'tan 5 Eylül'e kadar sürecek.   Ramazan Bayramı tatilinde köprü ve otoyol geçişleri, belediyelerin toplu taşıma hizmetleri ile Ankara-Konya Yüksek Hızlı Tren seferleri ü

Yeni Galata Köprüsü'ne bakım yapılacak!

Yeni Galata Köprüsü, 12 Ocak gecesi yaya ve araç trafiğine kapatılacak

Yozgat'taki tarihi köprüler restore edilecek!

Karayolları Genel Müdürlüğü, Yozgat il genelindeki tarihi özelliğe sahip 6 köprünün restorasyonunun yatırım programına dahil edilmesinin planlandığını bildirdi

Konya Akyokuş köprü projesi Haberi

Konya Akyokuş köprü projesi


Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Akyokuş’ta devam eden zemin güçlendirme, otopark ve yaya köprüsü çalışmalarını yerinde inceledi.

Akyokuş’ta özel bir çalışma yürüttüklerini belirten Başkan Akyürek, yürüyüş yolları, gezinti alanları, seyir teraslarını yaparken şehir girişine güzel bir köprüyü de kazandırdıklarını dile getirdi.


Akyokuş’un Konya’nın en fazla ilgi gören yerlerinden biri olduğunu vurgulayan Başkan Akyürek, “Otopark olarak oluşturduğumuz alana araçlar park edildikten sonra köprüden teraslara geçilecek. Konya manzaralı şekilde ikram alanları ve yürüyüş yapma imkanı olacak. Akyokuş’u gerçek bir seyir terası haline getiriyoruz. Restoranın yenilenmesi, bölgenin düzenlenmesi, yürüyüş teraslarının, kafelerin yapılması, seyir alanlarının oluşturulması ve Konya’nın yeni dinlenme alanı olarak bölgenin hayata geçmesi için çalışıyoruz. Yolu genişlettik. Şu anda yaptığımız köprü ve bölgedeki sağlamlaştırma, teraslama çalışması Konya’mıza güzellik katacak” dedi.


Şehir girişlerinin tamamına...