30 / 04 / 2024

Konya Alibeyhüyüğü Güneş Enerji Santrali halk toplantısı

Konya Alibeyhüyüğü Güneş Enerji Santrali halk toplantısı

Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş tarafından, Konya Çumra'da Alibeyhüyüğü Güneş Enerji Santrali projesi için 2 Ağustos günü saat 10:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

Konya Hüyük TOKİ başvuru tarihleri ne zaman?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Konya Hüyük Belediye Projesi kapsamında 5 adet konutun; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuluyor. Peki Konya Hüyük TOKİ başvuru tarihleri ne zaman?

İzmir Yüksekköy Güneş Enerji Santrali imar planı askıda!

İzmir Aliağa Yüksekköy Güneş Enerji Santrali projesinin uygulama ve nazım imar planı teklifi askıya çıkarıldı...

TOKİ Konya Hüyük son başvuru günü!

33 adet konutun açık satışa sunulacağı TOKİ Konya Hüyük projesinde başvuru dönemi devam ediyor. Peki, TOKİ Konya Hüyük son başvuru günü ne zaman?

Konya Altınekin Güneş Enerjisi Santrali'nin yüzde 62'si tamam!

Tekno Ray Solar Şirketi'nin Konya'da yapımına başladığı 8,4 megavat kapasiteli Altınekin Güneş Enerjisi Santrali'nin yüzde 62'si tamamlandı.

Konya Alibeyhüyüğü Güneş Enerji Santrali halk toplantısı 2 Ağustos'ta!

Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş tarafından, Konya Çumra'da Alibeyhüyüğü Güneş Enerji Santrali projesi için 2 Ağustos günü saat 10:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

Konya Selçuk Üniversitesi güneş santrali kurdu!

Konya Selçuk Üniversitesi de Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu bahçesine kurduğu güneş enerjisi santralleriyle elektrik üretmeye başladı.

Temaşehir Konya'nın tasarımı gün yüzüne çıkıyor!

Emlak Konut GYO’nun Anadolu’daki konut atağının en önemli adımlarından Konya Meram’daki ‘Temaşehir Konya’ projesinin tasarım detayları gün yüzüne çıkmaya başladı. Temaşehir, Konya’daki ilk ve tek gelir paylaşım modeliyle yapılan proje olacak.

Konya Kızören Güneş Santrali açıldı!

Konya'nın Karatay ilçesi'ne bağlı Kızören Mahallesi'nde Türkiye'nin en büyük güneş enerjisi santrali kuruldu. Tekno Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Altay Coşkunoğlu, santralin toplamda 22,5 megavat kapasiteye sahip olduğunu belirtti.

Powergie Konya Kızören'de güneş enerjisi santrali kurdu!

Tunçmatik’in yan kuruluşu Powergie tarafından, Konya Kızören'de bulunan 144 dönümlük alana 8 MW gücünde Türkiye'nin en büyük güneş enerjisi santrali kuruldu.

Balance Güneşli'de çalışanlara yönelik Yaşam Sokağı oluşturuldu!

Güneşli'deki A Plus ofis projesi Balance Güneşli'de, çalışanların sosyal ve günlük ihtiyaçlarına yönelik "Yaşam Sokağı" oluşturuldu.

Batures Yönetim Turizm İşletme Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Prime Suıtes Güneşli Şubesi açıldı!

Batures Yönetim Turizm İşletme Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Prime Suıtes Güneşli Şubesi, İbrahim Halil Babacan Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 23 Ekim'de Güneşli'de açıldı.

Balance Güneşli'de ofislere yönelik özel konseptler geliştirildi!

Balance Gayrimenkul imzalı, Güneşli ve çevresinin tek A+ projesi olarak dikkat çeken Balance Güneşli'de, ofis alanlarına yönelik özel konseptler geliştirildi.

Büyükada Güneş Enerjisi ve Elektrik Üretim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyükada Güneş Enerjisi ve Elektrik Üretim Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Fırat Doğan tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Ekim'de Beşiktaş, Levazım Mahallesi, Koru Sokak'ta kuruldu.

Konya Alibeyhüyüğü Güneş Enerji Santrali halk toplantısı Haberi

Konya Alibeyhüyüğü Güneş Enerji Santrali halk toplantısı

Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş tarafından Konya İli, Çumra İlçesi sınırları içerisinde Alibeyhüyüğü Mahallesi mevkiinde "Alibeyhüyüğü Güneş Enerji Santrali" projesinin yapılması planlanmaktadır. Söz konusu faaliyet için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili Halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için “Halkın Katılım Toplantısı” yapılacaktır.


Toplantı Yeri:  Kunduracı Kardeşler Kıraathanesi

Toplantı Yerinin Adresi: Alibeyhüyüğü Mahallesi Çumra/ KONYA

Toplantı Tarihi : 02/08/2016

Toplantı Saati :...