16 / 05 / 2024

konya alt yapısı

konya alt yapısı

Sağlık Turizmi toplantısında konuşan Konya Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Gökhan Darılmaz, "Konya, sağlık turizmi açısından ciddi altyapısı olan bir şehirdir" dedi. MEVKA iş birliğiyle 'Sağlık Turizmi' toplantısı düzenlendi.

Bakan Özhaseki açıkladı! Yeniden İmar Çerçeve Projesi kapsamında afet bölgesini alt ve üst yapısıyla ayağa kaldıracağız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Yeniden İmar Çerçeve Projesi kapsamında afet bölgesini alt ve üst yapısıyla ayağa kaldıracaklarını açıkladı.

Putin'den Türkiye ile ilgili dikkat çeken 'alt yapı' açıklaması!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Türkiye'nin önemli bir doğal gaz alt yapısı olduğunu belirterek, Avrupa'daki tüketicilere gidecek doğal gazın fiyatının türkiye'de kurulması planlanını merkezden belirleneceğini söyledi.

BDDK'dan Emlak Katılım'a alt yapı sağlama izni!

BDDK, Emlak Katılım Bankası'na bilgi sistemleri alt yapısı sağlama konusunda izin verdi. 

Üniversal Alt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üniversal Alt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Dönmez, Cemal Baba ve Seval Gür ortaklığında kuruldu. 

TOKİ Konya Bozkır sözleşme işlemleri 2018!

TOKİ Konya Bozkır sözleşme işlemleri 2018 detayları haberimizde yer alıyor. 112 adet daireden meydana gelen projede satışlar kura çekilişi ile yapıldı.

Terme'ye 15 milyon liralık alt yapı yatırımı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Kamil Demircioğlu, Terme ilçesinin alt yapısına neşter vurduklarını ve 3,5 yıl içinde 15 milyon liralık yatırım yaptıklarını söyledi.

Türk-Katar işbirliğinin gelişmesi için önemli alt yapı oluşturuldu!

Katar Belediye ve Çevre Bakanı Mohammed bin Abdullah Al Rumaihi, işbirliğinin arttırılması için her iki devletin de önemli bir alt yapıyı oluşturduğunu ve geliştirmek için gerekli tüm desteğin de verileceğini söyledi.

Gülşehir'de alt yapı çalışmaları başladı!

Gülşehir ilçesinde, projelendirilen alt yapı ve kanalizasyon çalışmalarına başlanması dolayısıyla tören düzenlendi.

TOKİ Konya Altınekin başvuruları!

TOKİ'nin Konya Altınekin Toplu Konut Uygulaması projesindeki 47 adet konut açık satışa sunulacak. Peki, TOKİ Konya Altınekin başvuruları ne kadar sürecek?

Manavgat'ın alt yapısına 192 milyon TL harcandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Manavgat’a yatırım olduğu yağdı. İlçenin kangrene dönüşen alt yapı sorunlarını çözmek için 3 yılda 192 milyonluk yatırım yaptı.

TOKİ Konya Altınekin kura sonuçları!

204 adet daireden meydanda gelen TOKİ Konya Altınekin projesinde kura çekimi bugün yapılacak. TOKİ Konya Altınekin kura sonuçları henüz açıklanmadı.

Samsun'da alt yapı yatırımlarına mola!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, etkili olan olumsuz hava koşulları sebebiyle ilçelerde sürdürdüğü alt yapı yatırımlarına mola vermek zorunda kaldı.

Akyazı'da alt yapı çalışmaları devam ediyor!

Akyazı Belediyesi Fen İşleri ekipleri ilçe genelinde alt yapı güçlendirme çalışmalarını sürdürüyor.

konya alt yapısı Haberi

konya alt yapısı

Sağlık Turizmi toplantısında konuşan Konya Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Gökhan Darılmaz, "Konya, sağlık turizmi açısından ciddi altyapısı olan bir şehirdir" dedi. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü öncülüğünde, MEVKA iş birliğiyle 'Sağlık Turizmi' toplantısı düzenlendi. Rixos Otel'de düzenlenen programa Konya Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Gökhan Darılmaz, Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Kurumu Hastane Hizmetleri Daire Başkanlığı Sağlık Turizmi Birim Sorumlusu Oğuzhan Kaya ve turizm sektöründen bir çok isim katıldı. Sağlık turizmi açısından Konya'nın büyük bir alt yapısının olduğunu dile getiren Konya Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Gökhan Darılmaz, "Konya kamu hastaneleri adına çok güçlü bir sağlık donanımına sahiptir. 21 yıldır bu şekilde hizmet eden bir arkadaşınız olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim, Konya kültür alanında, İnanç turizmi alanında çok önemli mesafeler kat etmiştir. Ancak...