10 / 05 / 2024

konya antalya yolu açıldımı

konya antalya yolu açıldımı

Yoğun kar yağışı nedeniyle yaklaşık 3 saat trafiğe kapanan Konya-Antalya karayolu, yeniden ulaşıma açıldı. Karayolları ekiplerinin karla mücadele çalışmalarını tamamlaması ve kar yağışı ve tipinin durmasının ardından yol, yeniden trafiğe açıldı...

Konya-Antalya arası 2 saat 15 dakikaya düşecek!

Eğiste Viyadüğü'nde köprü üst yapı imalatının yüzde 22'si tamamlandı. Yeni proje ile Konya-Antalya arası 2 saat 15 dakikaya düşecek.

Konya Çevre Yolu'nun birinci kısmı açıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Konya Şehir Hastanesi açılışında ulaştırma ve altyapı çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu.

Konya Yolu Projesi inşaatında sona yaklaşılıyor!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Konya Yolu inşaat çalışması alanını inceledi. Şimşek, projenin inşaatında sona yaklaşıldığını söyledi.

Antalya-Konya-Aksaray-Nevşehir-Kayseri Hızlı Tren projesi mecliste!

Antalya-Konya-Aksaray-Nevşehir-Kayseri Hızlı Tren Projesinin tamamlanma süreci meclis gündemine taşındı. CHP'li Özdemir, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya-Konya-Aksaray-Nevşehir-Kayseri YHT'nin tamamlanma süreci mecliste!

Antalya-Konya-Aksaray-Nevşehir-Kayseri Hızlı Tren Projesinin tamamlanma süreci meclis gündemine taşındı. CHP'li Özdemir, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya'da protesto için yolu prefabrik evle kapattı!

Antalya Konyaaltı'nda bir vatandaş, tapulu arazisinden geçtiğini söylediği yolu prefabrik evle kapattı. 

Konya Yolu'nda inşaat tamamlanıyor!

Ankara Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Konya yolu inşaat çalışmalarıyla ilgili yetkilerden bilgi aldı. Şimşek, ''İnşaat çalışmaları oldukça hızlı bir şekilde ilerliyor. Çalışmalar bu şekilde ilerlerse yol, yıl sonuna kadar kullanıma açılacak'' dedi.

Konya Yolu yıl sonunda tamamlanacak! 

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek yapımı süren Konya Yolu inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Şimşek, "Yol, yıl sonuna kadar kullanıma açılacak" dedi...

Antalya Kuzey Çevre Yolu ulaşımı rahatlatacak!

 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, "Antalya Kuzey Çevre Yolu, Antalya-Burdur kara yolu ve bu yol üzerindeki köprülü kavşaklar, ulaşımda önemli bir rahatlama oluşturacaktır" dedi...

Antalya Bisiklet Yolu projesi için çalışmalar başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Lara-Konyaaltı arasında kesintisiz bisikletli ulaşımı sağlayacak olan Bisiklet Yolu Projesi için çalışmalar başladı.

Antalya bisiklet yolu yapımı ihalesi 2 Ekim’de!

Antalya’da Konyaaltı’ndan Lara’ya kesintisiz olarak bisikletle ulaşım dönemi başlıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya Şehirci Bisiklet Yolları Yapım işi 2 Ekim’de gerçekleştirecek.

Antalya'da 'tapulu arazim' diyen kişi yolu trafiğe kapattı!

Antalya'nın Serik ilçesinde, tapulu arazisinden yol geçtiğini iddia eden kişi açtığı davayı kazandı, demir bariyerlerle yolu trafiğe kapattı.

Akdeniz Sahil Yolu inşaatında son durum!

Mersin ve Antalya'yı birbirine bağlayacak olan Akdeniz Sahil Yolu Projesi kapsamında, Mersin'in Anamur ilçesinde inşası tamamlanan viyadük ve tünel trafiğe açıldı.

konya antalya yolu açıldımı Haberi

konya antalya yolu açıldımı


Yoğun kar yağışı nedeniyle yaklaşık 3 saat trafiğe kapanan Konya-Antalya karayolu, yeniden ulaşıma açıldı.


Konya'nın Seydişehir ilçesi ile Antalya'nın Akseki ilçesi arasında yer alan 1825 rakımlı Alacabel mevkisinde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle, 18.00 sıralarında, Antalya-Akseki ve Konya-Seydişehir olmak üzere her iki yönden araçların Alacabel'e çıkışına izin verilmemişti.


Karayolları ekiplerinin karla mücadele çalışmalarını tamamlaması ve kar yağışı ve tipinin durmasının ardından yol, yeniden trafiğe açıldı.


Yolcularıyla Seydişehir Otogarı'nda bekletilen otobüsler ile Seydişehir çıkışındaki dinlenme tesislerinde zorunlu mola veren özel araçlar, 21.00 itibariyle yollarına devam...