21 / 05 / 2024

konya araştırma uygulama merkezi

konya araştırma uygulama merkezi

Konya Ovası'nda, 2 bin 500 metrekare alan üzerine araştırma uygulama merkezi açıldı...

Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi 2023'te açılacak!

Sivas'ta 500 milyon liraya mal olacak Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Hastanenin 2023 yılında hizmete açılması bekleniyor. 

Finansal Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği'nin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik!

İstanbul Ticaret Üniversitesi Finansal Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği'nin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31298 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gayrimenkul Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği'nin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik!

İstanbul Ticaret Üniversitesi Gayrimenkul Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği'nin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31298 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı tam gaz!

Sivas'ta yaklaşık 500 milyon liraya mal olacak Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı son sürat devam ediyor...

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

Şişli ve Kağıthane ilçeleri, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Çevresi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 24.07.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Conmel Biyoteknoloji Araştırma Uygulama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Conmel Biyoteknoloji Araştırma Uygulama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Güner tarafından kuruldu.

Hipoterapi Uygulama ve Araştırma Merkezine konaklama tesisi yapılacak!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Eskişehir'in Mahmudiye ilçesindeki ESOGÜ Atçılık Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti ve okul bünyesindeki Hipoterapi Uygulama ve Araştırma Merkezi hakkında bilgi aldı

Okan Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi açıldı!

Başbakan Binali Yıldırım, Tuzla'daki Okan Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nin açılış töreninde yaptığı konuşmada, bugün Okan Üniversitesi bünyesinde hizmet verecek 250 yatak kapasiteli bir hastanenin açılışını gerçekleştirdiklerini söyledi.

Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi 15 Şubat'ta açılacak!

20 yıl önce temeli atılan ve yapımı yılan hikâyesine dönen 600 yataklı Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi için geri sayım başladı. Hastane 15 Şubat'ta açılıyor.

BEU Obezite ve Diyabet Uygulama ve Araştırma Merkezi kuruldu!

Bülent Ecevit Üniversitesi’nin, Obezite ve Diyabet Uygulama ve Araştırma Merkezinin kurulması ile ilgili başvurusu YÖK Genel Kurulunda kabul edildi.

SNS Elektronik Araştırma Geliştirme Danışmanlık Sanayi ve Limited Şirketi kuruldu!

SNS Elektronik Araştırma Geliştirme Danışmanlık Sanayi ve Limited Şirketi, Salim Yılmaz tarafından 10 bin TL sermaye ile 16 Eylül'de Avcılar, Merkez Mahallesi, Şamlı Sokak'ta kuruldu.

RMS Araştırma Geliştirme Mühendislik Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

RMS Araştırma Geliştirme Mühendislik Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sadullah Öztürk tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Eylül'de Avcılar, Üniversite Mahallesi, Sarıgül Sokak'ta kuruldu.

Enhas Araştırma Geliştirme Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enhas Araştırma Geliştirme Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nazenin Güre tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Eylül'de Maltepe, Yalı Mahallesi, Çiçekdağı Sokak'ta kuruldu.

konya araştırma uygulama merkezi Haberi

konya araştırma uygulama merkezi

Yağ üreticisi Helvacızade, Konya Ovası üzerindeki 80 bin metrekarelik fabrika arazisinin içine yağlık bitkilerin çeşitliliğinden yola çıkarak bir araştırma uygulama merkezi açtı. Bitkilerle ilgili 60 kişinin araştırma yaptığı uygulama merkezi, Selçuk ve Ege Üniversiteleri'nin bilim insanlarına 10 yıllığına...