28 / 04 / 2024

konya avm

konya avm

“Hayatın Merkezi” olarak haftanın her günü Konyalıları konuk olarak ağırlayan M1 Merkez Konya Alışveriş Merkezi iki gün boyunca Babalar Günü’nde çocukları – babalarıyla ekipler halinde birbiriyle yarıştırdı...

M1 Merkez Konya AVM'de babalar günü için yarışma düzenleniyor!

“Hayatın Merkezi” olarak haftanın her günü Konyalıları konuk olarak ağırlayan M1 Merkez Konya Alışveriş Merkezi 15 Haziran’da ve 16 Haziran Babalar Günü’nde çocukları – babaları ekipler halinde birbiriyle yarıştıracak...

M1 Merkez Konya AVM'nin kap kazan kampanyası!

M1 Merkez Konya AVM Konyalılarla birlikte 10. yıl şenliklerini coşkuyla kutlamaya devam ediyor...

Konya Kentplaza Alışveriş Merkezi açıldı!

Deha Grup’un yatırımı olan Konya Kentplaza Alışveriş Merkezi Zafer Çağlayan’ın da katıldığı törenle bugün açıldı

Uluslararası gayrimenkul şirketinden büyük hamle! 3 ayda 2 büyük AVM'yi sattı!

Uluslararası ticari gayrimenkul danışmanlık şirketi Cushman & Wakefield | TR International, Ankara ve Konya'da yer alan AVM'lerin paylarını 3 aylık süreçte satışını gerçekleştirdi. 

Konya'nın en büyük AVM'si olacaktı! Çürümeye terk edildi! İşte nedeni...

2016 yılında Yeni İstanbul Yolu Caddesi üzerinde “Konya'nın en büyüğü olacak” iddiasıyla temeli atılan ve hemen çalışmalara başlanılan AVM projesinde 7 yıldır dal kıpırdamıyor. 

Konya'daki ilk 5M Migros mağazası M1Konya AVM'de açıldı!

Son bir senede E-Bebek, Hummel, Siemens Ev Aletleri, Penti Young ve Starbucks gibi birçok global ve yerel markayı Konyalılarla buluşturan M1Konya AVM, şimdi de Konya'daki ilk 5M Migros mağazasını açtı.

Hummel M1Konya AVM’de mağaza açtı!

Hummel, geniş marka karması ile Konya ve çevresi için kıymetli yaşam merkezi olan M1Konya AVM'de mağaza açtı.

Sporjinal M1Konya AVM'de mağaza açtı!

Konya’nın yaşam merkezi olan M1Konya AVM, spor ve moda tutkunu kadınlara, erkeklere, gençlere ve çocuklara özel birçok marka ve ürünü bir araya getiren Sporjinal’i marka karmasına ekledi.

So CHIC, M1Konya AVM'de mağaza açtı!

Geniş marka karması ile Konya ve çevresi için kıymetli bir yaşam merkezi haline gelen M1Konya AVM, So CHIC’i Konyalılar ile buluşturuyor.

Simit Sarayı, M1Konya AVM'de şube açtı!

Geniş marka karmasıyla Konya ve çevresi için kıymetli bir yaşam merkezi olan M1Konya AVM, Türkiye’nin en önemli markalarından Simit Sarayı’nı ziyaretçilerin hizmetine açtı.

Starbucks, M1Konya AVM’de yeni şube açtı!

Egzotik kahveleri, onu tamamlayacak özel bir deneyimle sağlayan Starbucks, Konya’da bulunan yedinci şubesini M1Konya AVM’de hizmete açtı. 

Peker GYO, Konya Kulesite AVM'yi almak için harekete geçti!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Konya Merkez'de yer alan Kulesite AVM'nin tüm bağımsız bölümlerinin satın alınması ile ilgili Adese Alişveriş Merkezleri Ticaret A.Ş. ile görüşmelere başladı...

M1 Konya yılbaşında açık mı?

M1 Konya AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, M1 Konya AVM yılbaşında açık mı? M1 Konya AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte M1 Konya AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Paşabahçe Konya Kentplaza AVM'de mağaza açtı!

Paşabahçe Mağazaları, son mağazasını Konya Kentplaza AVM’de açtı. Konyalılar’ı Paşabahçe Mağazaları’nın şık ürünlerinden oluşan geniş bir ürün portföyü bekliyor.

M1 Konya AVM Kurban bayramı çalışma saatleri!

M1 Konya AVM hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, M1 Konya AVM Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte M1 Konya AVM Kurban bayramı çalışma saatleri...

Konya Sancak Mahallesi'ne AVM geliyor!

Konya'da bulunan 6 büyük ölçekli AVM'ye bir yenisi daha ekleniyor. Şehrin en büyük alışveriş merkezinin temelleri 10 gün içerisinde atılacak. AVM Sancak Mahallesi'ndeki büyük arazi üzerinde inşa edilecek.

konya avm Haberi

konya avm

M1 Merkez Konya Alışveriş Merkezi'nde Konyalı çocuklar, babaları için dileklerini yazdılar ve bunları babalarına okudular. Yine babaları için resim yaptılar ve bunları babalarına armağan ettiler. Aynı zamanda çocuklar babalarıyla hem yarışıp hem eğlendi. Düzenlenen karaoke, puzzle yarışmaları ve günümüzün popüler oyunlarından XBOX turnuvaları ile mutlu saatler yaşandı.


M1 Merkez Konya Alışveriş Merkezi Müdürü Nuri Şener: “Çocukları hayal kahramanı babalarıyla iki gün boyunca “Hayatın Merkezi”nde ağırlamaktan büyük onur ve mutluluk duyduk”...