29 / 04 / 2024

Simit Sarayı, M1Konya AVM'de şube açtı!

Simit Sarayı, M1Konya AVM'de şube açtı!

Geniş marka karmasıyla Konya ve çevresi için kıymetli bir yaşam merkezi olan M1Konya AVM, Türkiye’nin en önemli markalarından Simit Sarayı’nı ziyaretçilerin hizmetine açtı.



Farklı mekan seçeneklerini Konyalılarla bir araya getiren M1Konya AVM, Simit Sarayı'yla beraber yeni bir sosyal yaşam alanı oldu. Birbirinden lezzetli ürünleri, ferah atmosferi ve iç-dış mekan kullanım alternatifleriyle keyifli zaman geçirme fırsatı sağlayan Simit Sarayı’nın da açılmasıyla M1Konya AVM, son bir ay içerisinde Starbucks ve Melange Cafe olmak üzere üç yeni mekanı ziyaretçileriyle bir araya getiriyor. Menüsünde kahvaltı, simit, börek, kurabiye, sandviç, kruvasan, çörek, kek ve farklı salata çeşitleri olan yeni Simit Sarayı şubesine ziyaretçilerin ilgisi arttı.

Teras alanıyla ferah ve sağlıklı

Tek kat üzerinde yerleşen, geniş koridorları ve açık otoparkı ile normalleşme sürecinde misafirlerine havadar ve sağlıklı ortamlar sağlayan M1Konya AVM’nin yeni mekanının öne çıkan özelliklerinden biri de geniş ve ferah terası olması. Yeni Simit Sarayı şubesi ile M1Konya AVM ziyaretçileri, alışveriş sonrası açık havada farklı lezzetleri deneyimleme fırsatı sunacak. 

Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yatırımcıları arasında yer alan FİBA Commercial Properties (FİBA CP) şirketi AVM yönetim şirketi FİBA Commercial Property Management (FİBA CPM) yönetiminde faaliyetlerine devam eden M1Konya AVM hakkında ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz.


 


Geri Dön