05 / 05 / 2024

Konya Beyşehir kamulaştırma kararları

Konya Beyşehir kamulaştırma kararları

Konya ili Beyşehir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

İki şehir için acele kamulaştırma kararı!

Türkiye'de farklı şehirlerde hayata geçirilecek olan enerji projeleri için kamulaştırma kararı verildi. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o kamulaştırma kararları...

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli demir yolu için acil kamulaştırma kararı alındı!

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Yüksek Standartlı Demir Yolu Projesi'nin tamamlanması için Bursa, Bilecik ve Balıkesir'in bazı ilçelerinde acil kamulaştırma yapılması kararı alındı.

TOKİ Konya Beyşehir 2022 projesi 11 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!

TOKİ Konya Beyşehir 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Beyşehir'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Beyşehir'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 11 soruda TOKİ Konya Beyşehir sosyal konut projesi...

Konya Beyşehir'de 34 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! Arsa almak isteyenler dikkat!

Konya Beyşehir Belediyesi, Konya ili, Beyşehir ilçesi, Hamidiye, Kurucuova ve Çiçekler mahallelerinde yer alan 10 arsayı 34 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte Konya Beyşehir'deki arsalarla ilgili tüm ayrıntılar...

İstanbul'un 9 ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

İstanbul ili,Bağcılar, Bakırköy, Başakşehir, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Çatalca, Esenler, Esenyurt, Silivri ilçeleri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Mersin Yenişehir için acele kamulaştırma kararı!

Mersin ili, Yenişehir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Konya Altınekin ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Konya ili Altınekin ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Ankara ve Kırşehir için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ve Kırşehir illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Beyşehir Millet Bahçesi için acele kamulaştırma kararı!

Konya ili Beyşehir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Beyşehir Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Konya Sarayönü ilçesi için kamulaştırma kararı!

Konya ili Sarayönü ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Konya Çumra için kamulaştırma kararı!

Konya ili Çumra ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Başakşehir Şahintepe Mahallesi'nin kamulaştırma kararı TBMM'de!

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Beyaz, Başakşehir Şahintepe Mahallesi için alınan acil kamulaştırma kararıyla ilgili soru önergesi verdi.

Konya'nın 7 ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Konya ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Konya Beyşehir kamulaştırma kararları Haberi

Konya Beyşehir kamulaştırma kararları

Konya ili Beyşehir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazların Beyşehir Doğalgaz Boru Hattı Projesinin gerçekleştirilmesi amacıyla Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılmasına karar verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi... 

Karar Sayısı: 2446
Konya ili Beyşehir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazların Beyşehir Doğalgaz Boru Hattı Projesinin gerçekleştirilmesi amacıyla Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından tarafından acele kamulaştırılması kararı için