04 / 07 / 2024

konya çimento fıyatı

konya çimento fıyatı

Konya Çimento Sanayii A.Ş Olağandışı fiyat ve miktar hareketi konusuyla ilgili açıklamada bulundu...  

SPK'dan şok karar: 2 hissede 6 kişiye işlem yasağı!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Konya Çimento Sanayii AŞ (KONYA) ve Plastikkart Akıllı Kart İletişim Sistemleri Sanayi ve Ticaret AŞ (PKART) pay piyasalarındaki şüpheli işlemlere karşı harekete geçti. 

Fırsatçılara kötü haber! 100 bin liraya kadar ceza kesilecek

Kahramanmaraş’taki depremlerin ardından bölgedeki ailelerin göç ettiği illerden Konya’da, fırsatçılık yapıp ev kiralarına fahiş ücret uygulayan emlakçılara  ve ev sahiplerine 100 bin TL'ye kadar ceza verilecek

Teknoloji devi kolları sıvadı! Herkes fiyatını merak ediyor! İPhone 15 ne zaman çıkacak?

Apple son çıkardığı İPhone 14 serisinden sonra şimdi de İPhone 15 serisi için kolları sıvadı. Cihazın müdavimleri sabırsızlıkla beklenen İPhone 15 serisinin özelliklerini ve fıyatını şimdiden merak ediyor.

Vakıf GYO, Vakıf Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile aracılık sözleşmesi imzaladı!

Vakıf GYO'nun bedelli sermaye artırımı işlemleriyle ilgili olarak aracılık hizmeti alınması amacıyla Vakıf Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile sözleşme imzalandı.

Vakıf Varlık Kiralama 250 milyon TL'lik kira sertifikası ödedi!

Vakıf Varlık Kiralama'nın fon kullanıcısı olarak yer aldığı ve Vakıf Yatırım Menkul Değerler A.Ş. aracılığıyla gerçekleştirilen 250 milyon TL nominal değerdeki, 98 gün vadeli kira sertifikalarının itfa ve getiri ödeme işlemleri tamamlandı. 

Vakıf Varlık Kiralama 250 milyon TL kira sertifikası sattı!

Vakıf Varlık Kiralama'nın Vakıf Yatırım Menkul Değerler A.Ş. aracılığıyla gerçekleştirilen 250 milyon TL nominal değerdeki, 98 gün vadeli kira sertifikalarının satış işlemleri tamamlandı. 

Vakıf GYO Levent İş Merkezi'ndeki 10 gayrimenkulü 30.1 milyon TL'ye sattı!

Vakıf GYO'nun portföyünde bulunan İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Rumeli Hisarı Mahallesi 1472  Ada, 1 Parsel, F-2 A Blokta yer alan 2 adet dükkan ve 8 adet konut nitelikli taşınmazın Vakıf Yatırım Menkul Değerler AŞ'ye 30 milyon 108 bin TL'ye tapu devri gerçekleşti.

Vakıf GYO Levent İş Merkezi'ndeki 10 gayrimenkulü 25.5 milyon TL'ye sattı!

Vakıf GYO, Beşiktaş Rumeli Hisarı Mahallesi 1472 Ada, 1 Parsel, F-2 A Blokta yer alan 2 adet dükkan ve 8 adet konut nitelikli taşınmazlar 25 milyon 516 bin TL'ye Vakıf Yatırım Menkul Değerler AŞ'ye satıldı.

Vakıf GYO, Levent İş Merkezi'ndeki 10 gayrimenkulü 25.5 milyon TL'ye sattı!

Vakıf GYO, Beşiktaş'ta 1472 Ada, 1 Parsel, F-2 A Blokta yer alan 2 adet dükkan ve 8 adet konut nitelikli taşınmaz Yetkin Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık AŞ tarafından düzenlenmiş değerleme raporunda takdir edilen 25 milyon 516 bin TL üzerinden Vakıf Yatırım Menkul Değerler AŞ'ye satıldı.

Sedat Altınay: Konut kredisi faizleri düşürülmeli! 

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay, Konya'nın yatırım yapmak için uygun bir şehir olduğunu belirtti ve konut kredisinin yüksek olmasının yatırımcıyı cazip etmediğini söyledi. Altınay, "Konut kredilerinin de düşmesi lazım" dedi...

Vakıf GYO, Vakıf Yatırım Menkul Değerler ile aracılık sözleşmesi imzaladı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın bedelli sermaye artırımı işlemleriyle ilgili olarak aracılık hizmeti alınması amacıyla Vakıf Yatırım Menkul Değerler AŞ ile sözleşme imzalandı...

Konya Lojistik Merkezi yatırım projesinin akıbeti TBMM'de!

Konya Lojistik Merkezi yatırım projesi meclis gündemine taşındı. CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, projenin akıbetini Bakan Turhan'a sordu... 

Vakıf GYO borçlanma araçları ihraç edecek!

Vakıf GYO, yurt içinde halka arz edilmeksizin borçlanma araçları ihraç edilmesi hususunda aracılık hizmeti alınması için akıf Yatırım Menkul Değerler ile anlaştı...

konya çimento fıyatı Haberi

konya çimento fıyatı

Konya Çimento'nun açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri VIII, No.54 sayılı Tebliği'nin "Olağandışı fiyat ve miktar hareketleri" başlıklı 17. maddesine istinaden ve aynı tebliğin 21. ve 22. maddelerine göre yapılan açıklamamızdır;

Şirketimizin hisse senetleri üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak, tarafımızca henüz kamuya açıklanmamış herhangi bir özel durumu yoktur."


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

...