16 / 05 / 2024

konya damlama sulama sistemi yatırımı

konya damlama sulama sistemi yatırımı

Konya İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi, İl Özel idaresi tarafından Sarıyayla Köyü'nde hayata geçirilen kapalı sistem damlama sulama sistemi yatırımlarında yaptığı incelemede, "Yatırımı siz isteyin, biz yapalım" dedi.

Konya Büyükşehir'den 34 milyonluk gölet yatırımı!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya’nın farklı ilçelerine bağlı mahallelerde 2016 yılında 34 milyon liralık sulama ve gölet projesini hayata geçirdi.

Konya Büyükşehir’den 28 adet gölet yatırımı!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, önceki yıllarda İl Özel İdaresi eliyle yürütülen küçük ölçekli sulama ve gölet yatırımlarının Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirildiğini söyledi.

Mavi Tünel'in tamamlanmasıyla Konya Ovası'na su verildi!

GAP'tan sonraki en büyük sulama projesi Mavi Tünel'le Konya Ovası'na su verildi. Akdeniz'e akan su, 17 km'lik tünelle ovaya taşınacak.

Konya Ovası Mavi Tünel projesinin inşaatı tamamlandı!

Türkiye’nin GAP’tan sonra en büyük sulama yatırımı olan Konya Ovası Projesi (KOP) kapsamında çalışmaları yürütülen ‘Mavi Tünel’ ile Akdeniz’e dökülen sular, ovaya akmaya başladı.

Mavi Tünel projesiyle ilk kez Konya Ovası'na su veriliyor!

Türkiye'nin GAP'tan sonra en büyük sulama yatırımı olan Konya Ovası Projesi kapsamında çalışmaları yürütülen "Mavi Tünel" ile Akdeniz'e dökülen sular, ovaya akmaya başladı.

KOP Konya Ovası'nı kurtaracak!

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Türkiye'nin ikinci büyük sulama projesi olan Konya Ovası Projesi (KOP) tamamlandığında, ekonomiye 2,57 milyar dolar katkı sağlayacağını belirtti.

Ali Selvi: Yatırımı siz isteyin biz yapalım!

Konya İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi, İl Özel idaresi tarafından Sarıyayla Köyü'nde hayata geçirilen kapalı sistem damlama sulama sistemi yatırımlarında yaptığı incelemede, "Yatırımı siz isteyin, biz yapalım" dedi.

Konya Ovası Projesiyle 100 bin hektar toprak suya kavuşacak!

Başbakan Erdoğan, ''Ülkemizin GAP'tan sonra en büyük sulama yatırımı olan Konya Ovası Projesi tamamen bittiğinde bir milyon 100 bin hektar toprağı ilk defa suya kavuşturmuş, 1,5 milyon nüfusa içme suyu temin etmiş, yılda 3 milyar kilovat saat enerji üreti

Hilton Garden Inn Türkiyedeki 2. otelini Konya'da açıyor!

Konya, 24 Kasım 2010- Hilton Worldwide bugün Türkiye’deki ikinci Hilton Garden Inn otelinin, tarihi şehir Konya’daki açılışını duyurdu. Bu son açılış şirket için stratejik büyüme pazarı olan Türkiy

Konya-Ankara hızlı treni konut sektörünü heyecanlandırıyor!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 17 Aralık’ta deneme seferlerine başlayacak olan Konya-Ankara hızlı treni, kentte özellikle konut sektörününü heyecanlandırıyor

Konya Vakıflar'dan kiralık taşınmaz!

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından ihaleye çıkarılan Konya Meram’daki 489 metrekarelik taşınmaz için tahmini bedel olarak 374 bin 251 TL belirlenirken geçici teminat olarak 11 bin 227 TL istendi

Çanakkale, Konya ve Ş. Urfada kiralık taşınmaz!

Vakıflar Genel Müdürlüğü Çanakkale, Şanlı Urfa ve Konya’daki üç taşınmazı için yapım karşılığı kira lama ihalesi düzenledi. İhaleleri alanlar taşınmazları 20 ile 32 yıl arasında kullanabilecek

Konya'da icradan 6 milyon 952 bin TL'ye satılık fabrika!

Konya 1. İcra Dairesi, Konya İli, Karatay İlçesi, Fevziçakmak Mahallesi, 2486 ada 8 parselde yer alan Kargas Bisküvi Fabrikasını satışa sunuyor

konya damlama sulama sistemi yatırımı Haberi

konya damlama sulama sistemi yatırımı

Konya İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi, İl Özel idaresi tarafından Kulu İlçesi Sarıyayla Köyü'nde hayata geçirilen kapalı sistem damlama sulama sistemi yatırımlarında yaptığı incelemede, "Yatırımı siz isteyin, biz yapalım" dedi. Konya İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi, İl Özel idaresi Alt Yapı Daire Başkanı Ramazan Şevik, İl Genel Meclisi Tarım Komisyonu Başkanı Doğan Çiftkat, İmar Komisyonu Başkanı Dursun Uysal, Turizm Komisyonu Başkanı Faruk Koç ve Meclis üyeleri ile birlikte yatırımları yerinde incelemek üzere Kulu'ya gitti. Konuşmasında, Konya'nın ilçe ve beldelerinde yaptıkları yatırımlarla susuz ve parke taşı döşenmemiş köy kalmadığını vurgulayan İl Genel Meclisi Başkanı Selvi, "Böyle çalışkan bir köyümüze hayırla anılacak örnek hizmetleri getirmek boynumuzun borcu." diye konuştu.


Yeni Haber...