20 / 05 / 2024

konya derebucak futbol sahası ne zaman açılacak

konya derebucak futbol sahası ne zaman açılacak

Derebucak Kültür Merkezi inşaat alanında incelemelerde bulunarak yapının son durumunu yerinde gören Kaymakam Bülent Ay' a ilgililer, inşaatın ikinci kat betonunun atıldığı yönünde bilgiler verdi...

Konya'da kiralık 6 iş yeri!

Derebucak Belediye Başkanlığı Konya Derebucak'ta yer alan 6 adet iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu iş yerleri Çamlık Mahallesi'nde yer alıyor.

Konya'da 3 arazi satılacak! İhalesi 10 Ekim'de!

Derebucak Belediye Başkanlığı, Konya'da yer alan üç adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin satış ihalesi 10 Ekim tarihinde yapılacak.

Konya Mermer Ocağı Kapasite Artışı projesinin ÇED toplantısı 25 Ağustos'ta!

Hamman Mad. Enj. İnş. San. ve Tic. A.Ş tarafından, Konya İli, Beyşehir ve Derebucak İlçeleri'nde Mermer Ocağı Kapasite Artışı ve Mermer İşleme Tesisi projesinin yapılması planlanıyor. Projenin ÇED toplantısı 25 Ağustos'ta Göynem Belediye Kırathanesi'nde yapılacak.

Konya Ereğli'ye 2 bin kişilik spor tesisi yapılıyor!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesinin girişimleri sonucu Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Atakent Mahallesine yaptırılmakta olan yarı olimpik sentetik futbol sahası ve 2 bin kişi kapasiteli kapalı spor salonu inşaatı devam ediyor.

Konya Beyşehir'in ulaşım projeleri gündemde!

Konya Beyşehir İlçe Belediyesi’nde, Beyşehir, Derebucak ve Hüyük ilçelerinin ulaştırma projeleri masaya yatırıldı. Bölgede yapılacak çalışmalar takvimlendirildi.

Konya Beyşehir'e çok amaçlı spor sahası yapıldı!

Konya Beyşehir, Beyşehir Belediyesi tarafından yaptırılan çok amaçlı spor sahası düzenlenen törenle hizmete açıldı. Avşar Mahallesi’nde yaptırılan çok amaçlı spor sahasında basketbol ve voleybolun yanı sıra futbol müsabakaları da yapılabilecek.

Konya Beyşehir Spor Kompleksi hizmete açıldı!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediyesi tarafından ilçeye yaptırılan spor kompleksi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Vuslat Parkı’nda bünyesinde yüzme havuzu, badminton, tenis kortu, futbol, basketbol ve voleybol sahaları yer alıyor.

Tahir Akyürek Konya yatırımlarını anlattı!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, ilçe buluşmaları kapsamında Hüyük, Beyşehir ve Derebucak’ta çeşitli yatırımları başlatarak ilçelerin Meclis üyeleri ve muhtarları ile ayrı ayrı bir araya geldi.

Adese Alışveriş Merkezleri Konya'daki mağazasını kapatıyor!

Adese Alışveriş Merkezleri, Konya Eski Sanayi Futbol Sahası Yanında bulunan mağazalarını kapatma kararı aldıklarını Kamuyu Aydınlatma Platformu aracılığıyla duyurdu. İşte mağazayı kapatma kararının nedeni...

Tahir Akyürek: Yeni Konya Stadyumu, dünyada iz bırakacak!

İnşaatta sona gelinen yeni Konya Stadyumu için Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, "Yeni Konya Stadyumu, dünyada iz bırakacak. Yeşil-beyaz rengi ve futbol topu şekliyle herkes hatırlayacak" dedi.

Konya'ya futbol topu seklinde 37 bin kişilik stadyum!

Konya Büyüksehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya'nın spor alanında başarılı olması, mevcut seviyenin daha da yükselmesi için stadyumun önemli olduğu nu belirterek, Konya'ya yakışan bir stadyum projesinin hazırlandığını ifade etti...

Konya Ereğli´de icradan satılık benzin istasyonu!

Konya Ereğli 1. İcra Müdürlüğü, benzin istasyonu vasıflı 10 bin 183 metrekarelik taşınmazı satışa çıkardı

Konya Büyükşehir Belediyesi enerji tesisi kuracak!

Konya Büyükşehir Belediyesi enerji tesisi kurmak ve 10 yıllığına kiraya vermek üzere ihale düzenledi

konya derebucak futbol sahası ne zaman açılacak Haberi

konya derebucak futbol sahası ne zaman açılacak


Konya Derebucak Kaymakamı Bülent Ay, ilçe merkezinde yapımı devam yatırım alanlarında incelemelerde bulundu.


İlk olarak Derebucak Kültür Merkezi inşaat alanında incelemelerde bulunarak yapının son durumunu yerinde gören Kaymakam Ay'a ilgililer, inşaatın ikinci kat betonunun atıldığı yönünde bilgiler verdi.


İlgililer, ara verilmeden yapım çalışmaları süren merkezin Mayıs ayı sonunda tamamlanacağını söyledi.


Kaymakam Ay'ın ikinci durağı ise yapımı süren futbol sahası alanı oldu. Burada Kaymakam Ay'ı çalışmalar hakkında bilgilendiren yetkililer, sahanın tel örgü kısmının tamamlandığını, zemin çalışmalarının ise devam ettiğini...