28 / 04 / 2024

Konya'da kiralık 6 iş yeri!

Konya'da kiralık 6 iş yeri!

Derebucak Belediye Başkanlığı Konya Derebucak'ta yer alan 6 adet iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu iş yerleri Çamlık Mahallesi'nde yer alıyor.



Derebucak Belediye Başkanlığı Konya Derebucak'ta yer alan 6 adet iş yerini kiraya verecek.  Söz konusu iş yerlerinin aylık kira bedleleri 300 TL ile 1.300 TL arasında, geçici teminat bedelleri ise 250 TL ile 1.000 TL arasında değişişyor. 

Kiralama ihalesi 13 Aralık 2023 tarihinde Derebucak Belediye Encümeni tarafından Belediye Toplantı Salonunda yapılacak.

Konya da kiralık 6 iş yeri!

DEREBUCAK BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN İLAN

1. Mülkiyeti Belediyemize ait aşağıda listede belirtilen taşınmazlar 2286 Sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 45. maddesi ve İhale Şartnameleri dâhilinde açık artırma usulü ile 31.12.2026’a tarihine kadar kiraya verilecektir.


2. İhale; 13.12.2023  Çarşamba günü Saat 11:00’de Belediyemiz Encümeni tarafından Belediye Toplantı Salonunda yapılacaktır. İhaleleri yapıp yapmamakta ve uygun bedeli tespitte Belediye Encümeni tamamen serbesttir.
3. İsteklilerin 13.12.2023 Çarşamba günü saat 10:30’a kadar istenen belgeleri Yeni Mahalle Ericek Caddesi No:1 adresinde bulunan belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğüne müracaat etmeleri ve istenen belgeleri vermeleri gerekmektedir. Belirtilen saatten sonra yapılan müracaatlar ve postadaki gecikmeler kabul edilmeyecektir.
5. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için istenen belgeler;
5.1.İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için istenen belgeler, 5.1.a.Dilekçe, Nüfus Cüzdanı fotokopisi (T.C. Kimlik Numaralı) 5.1.b.Tebligat için adres beyanı,
1.    
1.    
c.    Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi ve imza sirküleri.
1.    Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimdeki görevlileri belirtir son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi veya bu hususları tevsik eden belgeler ile Ticaret ve/veya Sanayi Odası Belgesi ve tüzel kişiliğin imza sirküleri,
d.    İhaleye katılacak gerçek veya tüzel kişinin Derebucak Belediye Başkanlığına her hangi bir borcu bulunmadığına dair belge,
1.    
1.    
e.    İstekliler adına vekâleten iştirak ediliyor ise istekli adına katılan kişinin ihaleye katılmaya ilişkin Noter Tasdikli vekâletnamesi ile Noter tasdikli imza beyannamesi,
f. Ortak girişim olması halinde ortak girişim beyannamesi,
g. Geçici teminat olarak belirtilen bedeli Belediyemizin Ziraat Bankası Derebucak şubesindeki yatırarak alınacak makbuz veya 2856 Sayı lı Devlet İhale Kanunu’nun 26. Maddesinde belirtileri teminat yerine geçen belgelerden herhangi birisi (Teminat mektubu verilmesi halinde geçici teminat mektubunun süresiz ve limit içi olması, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu'na göre düzenlenmiş olması gerekmektedir.)
6. Şartnameleri mesai saatleri içerisinde Mali Hizmetler Müdürlüğünde bedelsiz olarak görülebilir.
Kamuoyuna ilan olunur.

 

TOKİ'nin Birecik ve Eyyübiye'de hayata geçirdiği deprem konutları yükseliyor!

Belediyeden ticaret imarlı 6 arsa!

Birleşik Gayrimenkul, Bodrum'daki yeni oteline 8 villa ekliyor!


Geri Dön