15 / 05 / 2024

Konya Doğanhisar prestij cadde

Konya Doğanhisar prestij cadde

Konya Büyükşehir Belediyesi, Doğanhisar’daki prestij caddeleri tamamlayarak halkın hizmetine sundu. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, 5 milyon 750 bin liraya mal olan yatırımın ilçeye hayırlı olmasını diledi.

Beyşehir Belediyesi Konya'da gayrimenkul satacak! İhalesi 20 Eylül'de!

Konya İli Beyşehir Belediye Başkanlığı, Konya Beyşehir Doğanbey'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihalesi 20 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Konya Doğanhisar 2022 projesi 11 soruda tüm detaylarıyla! Yüzde 10 peşinat!

TOKİ Konya Doğanhisar 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Doğanhisar'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Doğanhisar'da  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Doğanhisar sosyal konut projesi...

Konya'da arazi anlaşmazlığı kavgası: 1 ölü!

Konya Doğanhisar'da İbrahim Doğan (61), arazi anlaşmazlığı sebebiyle husumeti olan Mevlüt Ç. (21) tarafından öldürüldü.

TOKİ'den Konya'ya 4 yeni okul! İhalesi bugün!

Konya ili, Akşehir İlçesi, Adsız Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası; Çakıllar Mahallesi 4 Derslikli Eğitim Binası; Doğrugöz Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası; Doğrugöz Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Konya Akşehir'e 4 yeni okul!

Konya ili, Akşehir İlçesi, Adsız Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası; Çakıllar Mahallesi 4 Derslikli Eğitim Binası; Doğrugöz Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası; Doğrugöz Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Konya'ya 4 yeni okul müjdesi!

Konya ili, Akşehir İlçesi, Adsız Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası; Çakıllar Mahallesi 4 Derslikli Eğitim Binası; Doğrugöz Mahallesi  8 Derslikli Eğitim Binası; Doğrugöz Mahallesi  8 Derslikli Eğitim Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 12 Mart 2021 tarihinde yapılacak.

Konya ve Kırklareli'nde bazı alanlar nitelikli doğal koruma alanı ilan edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Konya ve Kırklareli'nde bazı alanlar nitelikli doğal koruma alanı ilan edildi...

Konya İHH, İdlib'de 20 bin konut yapacak!

Konya İHH İnsani Yardım Derneği, Suriye'nin İdlib kentinin güney ve doğu kırsalındaki sivil yerleşim yerlerine 20 bin konut yapacak...

Konya'da türbe alanı imara açılıyor!

Konya Ankara Caddesi üzerindeki Halka Beğüş Mescidi ve Türbesi’nin doğu kısmında bulunan arsa ile birleştirilerek sosyal tesis yapımı için imara açılması için çalışmalar başladı...

Konya Obruk Gölü Doğal Sit Alanı korunacak!

Konya İli Karatay İlçesi sınırları içerisinde bulunan Obruk Gölü Doğal Sit Alanı'nın kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edilmesine karar verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Fetullah Arık: Konya'da yatay mimariye uygun yapılar inşa edilmeli!

Jeoloji Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Prof. Dr. Fetullah Arık, Konya’da deprem riski olduğunu söyledi. Fetullah Arık, mühendislik projeleri doğrultusunda, yatay mimariye uygun imar planları ile yapılar yapılması gerektiğinin altını çizdi.

İnşaat Mühendisi İhsan Öztoklu hayatını kaybetti!

İnşaat Mühendisi İhsan Öztoklu yaşadığı bıçaklı saldırıda öldü. Öztoklu’nun cenazesi, Doğanhisar’da cuma namazının ardından düzenlenecek törenin sonrasında defnedilmesi planlanıyor.

Vefat eden Mimar Mevlüt Karasakal anısına doğa yürüyüşü!

Konya Beyşehir Belediyesi, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından mimar olarak görev yaparken geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Mevlüt Karasakal anısına doğa yürüyüşü yapıldı.

Konya Doğanhisar prestij cadde Haberi

Konya Doğanhisar prestij cadde


Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası sonrası ilçelerde gerçekleştirdiği ana cadde yatırımları kapsamında Doğanhisar’daki çalışmaları tamamladı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, şehir merkezindeki standardı ilçelere taşımak için yatırımları sürdürdüklerini belirterek, 28 ilçe merkezinde ana cadde düzenleme çalışmaları yaptıklarını, Doğanhisar’da 2 caddeyi tamamlayarak hizmete sunduklarını söyledi.


İlçelerin merkezle birlikte topyekun kalkınması için altyapı, ana cadde, şehir ve mahalle konakları, parklar, mahalle yolları gibi yatırımlara ağırlık verdiklerini kaydeden Başkan Akyürek, “İlçe merkezlerindeki prestij cadde çalışmalarında altyapısı, asfaltı, kaldırımı, refüjü, bisiklet yolları ile örnek caddeleri hayata geçiriyoruz. Doğanhisar İlçemizde de yaklaşık 3 kilometre uzunluğunda 2 caddeyi örnek hale getirdik. Hayırlı olsun” dedi.


Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Doğanhisar İlçesi’ne yaptığı prestij cadde düzenlemeleri 5 milyon 750 bin liraya mal olurken 2 cadde için 13 bin ton...