03 / 05 / 2024

Konya ev yangını

Konya ev yangını

Konya Hüyük ilçesi Çavuş Mahallesi Pınarbaşı Caddesi'ndeki 2 katlı kerpiç evde, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. 2 katlı kerpiç evde çıkan yangında yaşlı adam yaşamını yitirdi.

Konya'da kerpiç evde yangın çıktı!

Konya'nın Meram ilçesinde Bekir (84) ve Hanim Narin (82) çiftine ait kerpiç evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Dumanları fark eden mahalleli, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi...

Konya'da ev yangını!

Konya Beyşehir' de yer alan Emine Ece'ye ait ahşap bir evde yangın çıktı. Beyşehir ilçesine bağlı Doğanbey beldesinde çıkan yangında, 5 ev kullanılamaz hale geldi...

TOKİ Konya Güneysınır projesi için düğmeye bastı! Yeni konutlar geliyor!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Güneysınır'da 114 yeni konut ve 8 dükkan inşa edecek.

Temaşehir Konya ev fiyatları 2017!

Torkam İnşaat tarafından Konya Meram'da hayata geçirilen Konya Temaşehir projesinde 1+1'den 6+1'e kadar daire seçeneği bulunuyor. İşte Temaşehir Konya ev fiyatları 2017...

Gökhan Erel: Yangın güvenliği yapı malzemelerinden başlar!

Türkiye yılda ortalama 100 bin yangın olayına ev sahipliği yapan yangın bakımında oldukça riskli bir ülke. Bu yangınların ise 25 bin kadarını sadece İstanbul’da meydana gelen yangınlar oluşturuyor.

Antalya'da ev yangını!

Antalya'nın Kumluca ilçesinde, 11 kişilik Suriyeli ailenin kaldığı evde çıkan yangında, ev ve eşyalar kullanılamaz hale geldi. Suriyeli aile eşyalarını kurtarmak için büyük mücadele verdi.

Bursa'da fabrika yangını!

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde, eldiven fabrikasında çıkan ve Suriyeli bir ailenin oturduğu eve sıçrayan yangın hasara neden oldu. Çatısı çöken fabrika ve ev kullanılamaz hale geldi.

Kayseri'de ev yangını!

Kocasinan ilçesinde tek katlı evde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü, dumandan etkilenen 7 Suriyeli tedavi altına alındı. Ekiplerin yaklaşık yarım saatlik çalışması sonucu yangın söndürüldü.

Kütahya'da ev yangını!

Kütahya'da, kullanılmayan 2 katlı metruk evde çıkan yangın 1 saat süren çalışmayla söndürüldü. Bu sırada, tedbir amacıyla binanın yakınından geçen doğalgaz hattı kapatıldı, elektrik kesildi.

Bilecik'te ev yangını!

Ertuğrulgazi Mahallesi Hakalmaz Sokak'ta, Acar ailesinin oturduğu tek katlı evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangında dumandan etkilenen 3 kişi hastaneye kaldırıldı. İşte olayın ayrıntıları...

Çanakkale'de ev yangını: 1 ölü

Çanakkale'nin Biga ilçesinde, bir evde çıkan yangında yatalak hasta olduğu öğrenilen Hüseyin Tezel (86) yoğun dumandan zehirlenerek yaşamını kaybetti. Yangının çıkış sebebi itfaiye ekiplerince araştırılıyor.

Kastamonu'da ev yangını: 2 ölü

Kastamonu'nun Şenpazar ilçesinde iki katlı ahşap evde çıkan yangın kısa sürede kontrol altına alınmasına karşın, Osman Yılmaz (83) ve Hacer Yılmaz (85) çifti hayatını kaybetti.

İzmir'de ev yangını: 1 ölü!

İzmir’in Karabağlar ilçesinde, evde çıkan yangın sonucu bir kişi hayatını kaybetti. Yangın, Umut Mahallesi 3839/1 sokaktaki bir evde henüz belirlenemeyen bir nedenle çıktı.

Konya'da bir evde yangın çıktı!

Konya'da bir evde yangın çıktı. Çıkan yangında, anne babaları hasta ziyaretine gittiği için evde yalnız kalan üç kardeş yaralandı. Yangının çıkış nedeniyle ilgili soruşturma sürüyor.

Kocaeli'de ev yangını çıktı!

Körfez’de, 5 işçinin kaldığı tek katlı evde çıkan yangında bir kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Körfez Yavuz Sultan Selim Mahallesi Hayrat Sokak No: 27 adresinde 5 işçinin kaldığı tek katlı evde yangın çıktı.

Konya ev yangını Haberi

Konya ev yangını


Hüyük ilçesinde 2 katlı kerpiç evde çıkan yangında yaşlı adam yaşamını yitirdi. İlçeye bağlı Çavuş Mahallesi Pınarbaşı Caddesi'ndeki 2 katlı kerpiç evde, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Vatandaşların ihbarı üzerine Hüyük'ün yanı sıra Beyşehir ilçesi ve Konya'dan da olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.


Bu sırada teras katın balkonundan eve giren vatandaşlar, kapı arkasında hareketsiz şekilde yatan Hüseyin Özpınar'ı dışarı çıkarttı. Sağlık ekipleri, Özpınar'ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Yangın itfaiye ekiplerinin 2,5 saatlik çalışması sonucunda söndürüldü.


Olay anında eşinin bahçeye çıktığı öğrenilen Özpınar'ın, yangından kurtulmak için teras kata çıktığı ancak balkonun kapısını açamadığı tahmin ediliyor.


Özpınar'ın cansız bedeni, otopsi için Hüyük Devlet Hastanesi morguna...