07 / 05 / 2024

konya fenerbahçeliler derneği

konya fenerbahçeliler derneği

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanlığı'ndan, Konya Fenerbahçeliler Derneği ve son günlerdeki spekülasyonlarla ilgili açıklama yapıldı. İşte belediyenin açıklaması.

Türkiye Kızılay Derneği Konya kat karşılığı inşaat ihalesi 13 Haziran'da!

Türkiye Kızılay Derneği Konya Şubesi Başkanlığı, Konya'da kat karşılığı inşaat ihalesi yapıyor. Açık artırma ihalesi 13 Haziran'da gerçekleşecek..

Meram Belediyesi'nden Fenerbahçe Derneği açıklaması!

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanlığı'ndan, Konya Fenerbahçeliler Derneği ve son günlerdeki spekülasyonlarla ilgili açıklama yapıldı. İşte belediyenin açıklaması.

Fenerbahçe Spor Kulübü, Fenerbahçe Evleri için arsa aldı!

Fenerbahçe hedeflediği "Fenerbahçe Evleri" projesi için ilk adımı attı. Düzce ilinin Şıralık Mahallesi'nde bulunan 20 dönümlük arazi, İl Özel İdare'nin yaptığı ihale sonucu Fenerbahçe Spor Kulübü Derneği tarafından satın alındı.

Çocuklar Gülsün Diye Derneği Konya Akşehir'de anaokulu açtı!

Gülben Ergen Akşehir'de Okul Açtı Gülben Ergen'in kurucusu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği'nin 27. anaokulu Konya'nın Akşehir ilçesinde düzenlenen törenle açıldı.

Beyşehir İnşaatçılar Derneği kuruldu!

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, inşaat sektörü çalışanları tek çatı altında bir araya geldi. Beyşehir’de, Beyşehir İnşaatçılar Derneği kuruldu..

Konya Skal Kulübü Derneği Akşehir turizmine katkı sağlayacak!

"Konya Skal Kulübü Derneği'nde Akşehir Turizm için bir araya geldi. Turizm liderlerinin oluşturduğu Skal International bünyesinde yer alan Konya Skal Kulübü yeni çalışmalarıyla turizme katkı sağlamaya devam ediyor.

Silivri Belediyesi'nden Fenerbahçe Üniversitesi için arsa sözü!

Silivri Belediyesi' nden yapılan açıklamaya göre, Silivri Fenerbahçeliler Derneği tarafından düzenlenen geceye katılan Işıklar, kurulacak Fenerbahçe Üniversitesi için de yer vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Osmancık Kültür Turizm Derneği Konya'yı gezdi!

Osmancık Kültür Turizm Derneği'nin organizasyonu ile Konya'ya 2 günlük tur düzenlendi. Mevlana Kültür Merkezi'nde Semazen gösterilerini izleyenler Osmancık 'ta yeni bir gezide buluşmak üzere vedalaştılar.

Karabağlar Kentsel Dönüşüm Hak Arayanlar Derneği kuruldu!

İzmir' in en büyük kentsel dönüşüm merkezlerinden Karabağlar' da, yeterli bilgi alamadığını, görüşlerinin sorulmadığını öne süren bir grup halk, "Karabağlar Kentsel Dönüşüm Hak Arayanlar Derneği"ni kurdu...

Enerji ve Isı Tasarrufu Derneği kuruldu!

Türkiye ve dünyanın en önemli gündem maddelerinden biri olan enerji ve ısı tasarrufu alanında önemli bir adım daha atıldı. Enerji ve Isı Tasarrufu Derneği (ETADER) faaliyete geçti.

Enerji Tasarrufu Derneği kuruldu!

Enerji ve Isı Tasarrufu Derneği (ETADER) tarafından yapılan açıklamaya göre, Derneğin hizmet kapsamı Türkiye'de enerji ve ısı tasarrufu bilincini artırmak ve bu amaçla kamu yararına etkinlik göstermek olacak...

Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği’nin yeni binası hizmete açıldı!

Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (ASİAD) yeni binası, aralarında milletvekilleri, belediye başkanları ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin de bulunduğu çok sayıda katılımcının yer aldığı görkemli bir törenle hizmete açıldı.

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği yelken sporu ile turizmi güçlendiriyor!

Sporcu Deniz Öksüz ve Antrenör Cemal Özdiyar, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) yönetimini ziyaret ederek yelken sporuna verdikleri destekten dolayı yönetim kurulu adına ALTİD Başkanı Burhan Sili’ye teşekkür plaketi verdi.

konya fenerbahçeliler derneği Haberi

konya fenerbahçeliler derneği

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanlığı'ndan, Konya Fenerbahçeliler Derneği ve son günlerdeki spekülasyonlarla ilgili açıklama yapıldı.


Meram Belediyesi'nden yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: "Meram; hiç kimsenin, hiç birimizin şahsi mülkü değildir. Meram'ı korumak hatta ne pahasına olursa olsun korumak her Konyalının öncelikle de Meram Belediye Başkanı'nın sorumluluğundadır. Son birkaç gündür Meram Belediye Başkanımız Fatma Toru ve Meram Belediyesi aleyhine Bülent Kaşdoğan ve birkaç ucuz kalem tarafından yürütülen karalama kampanyası üzerine aşağıdaki açıklamanın yapılması bir zaruret haline gelmiştir. Meram Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından; 15.02.2016 tarihinde Hacı Şaban Mahallesi, Yeni Meram Caddesi, No: 189 adresinde bulunan taşınmazda Fenerbahçeliler Derneği tarafından imar mevzuatına aykırı olarak toplamda 602,39 metrekarelik ruhsatsız ilave yapı tespit edilmiş, aynı tarihte ruhsatsız ilave yapı mühürlenmiştir. 15.03.2016 tarihinde ise...