16 / 05 / 2024

Konya Güneysınır altyapı yatırımları

Konya Güneysınır altyapı yatırımları

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü’nün Güneysınır ilçesine bağlı Karasınır Mahallesinde yürüttüğü kanalizasyon şebeke inşaatı sona erdi.

Konya'da ev satıp Finlandiya'dan müstakil ev ve araba alınır mı? 12 kat şişirilen ev balonu bir patlarsa, tam patlayacak

Türkiye'deki konut fiyatları ile yurt dışındaki konut fiyatları son günlerde sık sık karşılaştırılıyor. Konya'da ev satıp Finlandiya'dan müstakil ev ve araba alınır mı? İşte sosyal medyada gündem olan o video ve gelen yorumlar...

Gümüş için rekor tahmin geldi! Gümüş fiyatları 2023'e damgasını vuracak! Gümüş yatırımcıları kemerleriniz bağlayın!

Gümüş, altından sonra yatırımcılar tarafından en çok tercih edilen yatırım aracı arasında yer alıyor. Altın alamayan binlerce kişi gümüş yatırımı yaparken gümüş fiyatlarının da ne kadar olacağını araştırıyor. Gümüş için rekor tahmin geldi! Gümüş fiyatları bu seneye damgasını vuracak! Gümüş yatırımcı

18 TL sınırına dayanan gümüşün geleceği rekor rakam açıklandı! Elinde gümüş olanlar hemen bu tarihi not alın!

Gümüş fiyatları bugün serbest piyasada 18 TL sınırına dayandı. Gümüş fiyatları yükselecek mi? sorusunun araştıran yatırımcılar için gümüşün geleceği rekor rakam açıklandı.  Elinde gümüş olanlar hemen bu tarihi not alın!

Gümüş tozu dumana katacak! Tam tarih verildi! Gümüş yatırımcılarının ayakları yerden kesilecek!

Güncel gümüş fiyatları 17 TL'ye kadar yükseldi. Geçtiğimiz yıl en çok kazandıran yatırım aracı olan gümüşün ne kadar olacağı ver ne zaman yükseleceği belli oldu. Tam tarih verildi! Gümüş yatırımcılarının ayakları yerden kesilecek!

Gümüş yatırımcısını zengin etmek için gün sayıyor! İslam Memiş gümüşün 20 TL olacağı tarihi açıkladı! Hemen bakın!

Gümüş yatırımcısını zengin etmek için gün sayıyor... İslam Memiş gümüşün 20 TL olacağı tarihi açıkladı... Hemen bakın...

17 TL sınırına dayanan gümüş tozu duman kattı! İslam Memiş gümüşün geleceği rekor rakamı açıkladı!

Gümüş fiyatları haftanın son işlem gününde yukarı yönlü hareket etmeye devam ediyor. 17 TL sınırına kadar dayanan gümüş fiyatları tozu dumana kattı.  Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş gümüşün geleceği rekor rakamı açıkladı!

Piyasa Kahini İslam Memiş'ten son dakika gümüş açıklaması geldi! Gümüş, yatırımcılarını zengin mi edecek? Hemen bakın!

Piyasa Kahini İslam Memiş'ten son dakika gümüş açıklaması geldi! Gümüş, yatırımcılarını zengin mi edecek? Hemen bu detaylara bakın...

İslam Memiş gümüşün ne kadar olacağını peş peşe açıkladı! Gümüş yatırımcıları aman dikkat!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş,  gümüşün ne kadar olacağını peş peşe açıkladı. Peki gümüş ne kadar olacak? Gümüş yatırımcıları aman dikkat!

İslam Memiş gümüş yatırımcılarını uyardı! Rakam verdi! Elinde gümüş olanlar herkes bu tarihi bir kenara yazsın

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş gümüş yatırımcılarını uyararak rakam verdi. Gümüş fiyatlarının yükselişe geçeceği tarih belli oldu. Elinde gümüş olanlar herkes bu tarihi bir kenara yazsın.

Gümüş, yatırımcısını zengin mi edecek? Her tahmini tek tek çıkan İslam Memiş açıkladı! Hemen bakın!

Gümüş, yatırımcısını zengin mi edecek? Her tahmini tek tek çıkan İslam Memiş açıkladı... Hemen bakın...

İslam Memiş gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını açıkladı! Yer yerinden oynadı! Gümüş yatırımcıları koşun!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını açıkladı! Yer yerinden oynadı! Gümüş yatırımcıları koşun!

İslam Memiş gümüşün 20 TL olacağı tarihi açıkladı! Gümüş yatırımcıları paraya para demeyecek! Hemen bakın

İslam Memiş gümüşün 20 TL olacağı tarihi açıkladı! Gümüş yatırımcıları paraya para demeyecek! Hemen bakın...

İslam Memiş altın ve doların yeni güzergahını açıkladı! Yatırımcılar hem dövizciye hem de kuyumculara akın edecek! 

İslam Memiş altın ve doların yeni güzergahını açıkladı! Yatırımcılar hem dövizciye hem de kuyumculara akın edecek! 

Konya Güneysınır altyapı yatırımları Haberi

Konya Güneysınır altyapı yatırımları


Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, 6360 Sayılı Büyükşehir Belediyeleri Kanunu kapsamında Konya Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet sahasına giren Güneysınır ve Ereğli ilçelerine bağlı mahallelere kanalizasyon şebeke hattı döşüyor.


KARASINIRDA ŞEBEKELER BİRLEŞTİRİLDİ


Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Büyükşehir Belediyesi’ne bağlanmadan önce kanalizasyon şebekesi bulunan fakat düzensiz bir yapıda olması dolayısıyla sağlıklı işlemeyen Güneysınır ilçesine bağlı Karasınır Mahallesinde KOSKİ Genel Müdürlüğü’nün yürüttüğü kanalizasyon şebeke inşaatının tamamlandığını belirterek, tüm sokakların tek şebekeye bağlandığını ifade etti.


17 BİN 927 METRE KANALİZASYON ŞEBEKESİ


Karasınır Mahallesindeki kanalizasyonu olmayan sokaklarda da yeni kanalizasyon şebekesi gerçekleştirilerek mevcut şebekeye bağlandığını kaydeden Başkan Akyürek, “Karasınır Mahallemizde kanalizasyonun sağlıklı işlemesine engel teşkil edebilecek tüm olumsuzluklar bertaraf edilmiştir. Toplam uzunluğu 17 bin 927 metre olan Güneysınır İlçesi Karasınır Mahallesi Muhtelif Sokaklar Kanalizasyon Hattı Projemiz...