29 / 04 / 2024

konya hastane yatırımları

konya hastane yatırımları

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya Milletvekili Dr. Mustafa Baloğlu, Seydişehir, Altınekin ve Emirgazi'de yapımları süren devlet hastaneleri ile ilgili bilgi verdi.

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 100 milyon dolarlık hastane yatırımı!

Sağlık ve inşaat yatırımlarıyla adından söz ettiren Gözde Grubu İzmir'e yeni bir hastane yatırımı yapmaya hazırlanıyor. Firma İzmir'de Özel Sağlık Hastanesi inşaatı için çalışmalara başladı. 

Hatay'da hastane yatırımları hız kesmiyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'daki sağlık tesisi ve hastane yatırımlarının son durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

Murat Kurum'dan Konya yatırımları açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya'nın geleceğini inşa ettiklerini belirtti. Kurum, "Kentsel dönüşümden sosyal konutlara, millet bahçelerinden çevre yatırımlarımıza, sokak sağlıklaştırma projelerinden tarihi meydanlarımızı yenilemeye, yeni projeler üretmeye devam edeceğiz" dedi.

Medicana 2021'de hastane yatırımlarına devam edecek! 

Medicana Sağlık Grubu pandemide frene basmadı. Ataşehir hastanesini açmaya hazırlanan grubun yönetim kurulu başkanı Hüseyin Bozkurt, "2021'de İstanbul'da Ataköy ve Zincirlikuyu'da yeni hastane yatırımlarımız olacak" diyor.

Acıbadem, yurtdışında hastane yatırımlarına hazırlanıyor!

Sağlık alanında verdiği hizmetlerle adından söz ettiren Acıbadem Grubu, yurt dışında hastane açmaya hazırlanıyor. Acıbadem Sağlık Grubu Genel Müdürü Tahsin Güney, özellikle Balkanlar'da yatırım yapmayı düşündüklerini dile getirdi. 

Konya'da yatırımlar hız kesmeyecek!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek yaptığı açıklamada referandumun ardından Türkiye’de yeni bir dönemin başladığını belirterek, Konya'da yatırımların hız kesmeyeceğini söyledi.

Konya'ya bu yıl 155 milyon TL'lik spor yatırımı!

Konya spor yatırımlarına doymuyor. 250 milyon TL'lik projenin gerçekleştiği bölgede 155 milyon liralık proje daha hayata geçecek. İşte o yatırımlar..

Niğde'ye yapılan yatırımlar meclis gündeminde!

Konya Ovası Projesi'nden gelen katkılarla Niğde'ye yapılan yatırımlar hakkında CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer soru önergesi hazırladı..

Konya Karatay'da yatırımlar devam edecek!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya Karatay ve Tüm İlçeleri Muhtarları Derneği’ni ziyaret ederek, Karatay’a yapılan yatırımlar hakkında muhtarlarla sohbet etti.

Uğur Kaleli: Konya yatırımları hız kesmeyecek!

Konya ve ülke gündemini değerlendiren AK Parti Konya Milletvekili Muhammet Uğur Kaleli, Konya’ya yatırımların devam edeceğini, yaşanan elektrik kesintilerinin önüne geçileceğini ve FETÖ ile mücadelede kararlı olduklarını söyledi

Konya'nın 2016 yatırımlarında bin 62 proje var!

Konya İl Koordinasyon Kurulu 3.Dönem Toplantısı Vali Yakup Canbolat’ın katılımıyla İl Özel İdaresi Binası’nda gerçekleştirildi. Konya yatırımlarında 2016 yılı için bin 62 projenin bulunduğu belirtildi.

AYB'den Ankara Etlik'te hastane yatırımlarına kredi desteği!

Türkiye ekonomisini desteklemeyi hedefleyen Avrupa Yatırım Bankası (AYB), Petkim Limanı ile Ankara Etlik’te hastane yatırımlarının dahil olduğu projelere ve KOBİ’lere 800 milyon euroluk kredi desteği verecek.

Tahir Akyürek Konya yatırımlarını anlattı!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, ilçe buluşmaları kapsamında Hüyük, Beyşehir ve Derebucak’ta çeşitli yatırımları başlatarak ilçelerin Meclis üyeleri ve muhtarları ile ayrı ayrı bir araya geldi.

konya hastane yatırımları Haberi

konya hastane yatırımları

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya Milletvekili Dr. Mustafa Baloğlu, Seydişehir, Altınekin ve Emirgazi'de yapımları süren devlet hastaneleri ile ilgili bilgi verdi. Dr. Mustafa Baloğlu, yaptığı yazılı açıklamada şu bilgileri verdi: "75 yataklı Seydişehir üçe Devlet Hastanemizin yüzde 80 oranında fiziki yapısı tamamlanmış olup, yüzde 20'si için ikmal ihalesi 8 Mart 2016 tarihinde TOKI tarafından yapılan ihale ile neticelendi. İhaleyi 6 Milyon Türk Lirası'na Eksan inşaat. Sanayi ve Limited Şirketi aldı. Firma ile TOKI arasındaki sözleşme 31 Mart 2016 tarihinde imzalamış olup, firmanın en kısa zamanda çalışmalara başlaması beklenmektedir, firmanın 150 gün süresi bulunmaktadır." "10 yataklı Altınekin İlçe Devlet Hastanemizin ihalesi 30 Mart 2016 tarihinde yapılmış olup, yüzde 71 oranında fiziki yapısı tamamlanmış ve yüzde 29 ikmal işi...