05 / 05 / 2024

Konya Hayvancılık Tesisi Tip projeleri

Konya Hayvancılık Tesisi Tip projeleri

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası kapsamında kırsal yerleşim alanlarında ikamet edenlerin faydalanabilmesi için tip konut projelerinin ardından şimdi de “Hayvancılık Tesisi Tip Projeleri” hazırladı.

Gaziantep'te 7.2 milyon TL'ye icradan satılık hayvancılık tesisi!

Gaziantep İcra Dairesi, Gaziantep İli, Oğuzeli İlçesi, Kılavuz Mahallesi 162 ada, 8 parselde yer alan hayvancılık tesisini 7 milyon 232 bin 62 TL'ye icradan satıyor...

Meram Belediyesi'nden 9 milyon TL'ye satılık sağlık tesisi!

Konya İli Meram Belediyesi, Aksinne Mahallesi'nde bulunan imar planında Özel Sağlık Tesisi Sahası olan gayrimenkulü satıyor. Gayrimenkulün satış bedeli ise 9 milyon TL.

Huseini Group İnşaat Hayvancılık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Huseini Group İnşaat Hayvancılık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ra 400 bin TL sermaye bedeli ile Samır Huseını ve Samar Harırı ortaklığında kuruldu. 

Msn Efor İnşaat Tarım Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

 Msn Efor İnşaat Tarım Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurgül Gürel tarafından kuruldu. 

Alkamal Emlak İnşaat Gıda Hayvancılık Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkamal Emlak İnşaat Gıda Hayvancılık Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sofian Abou tarafından kuruldu. 

Cahan İnşaat Gıda Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cahan İnşaat Gıda Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bedir Cahan tarafından kuruldu. 

Karahaliloğlu İnşaat Nakliyat Ve Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karahaliloğlu İnşaat Nakliyat Ve Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Koca tarafından kuruldu. 

Menart İnşaat Gıda Otomotiv Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi  kuruldu!

Menart İnşaat Gıda Otomotiv Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi  10 bin TL sermaye ile bugün Fatih Korkmaz tarafından kuruldu.

Hacıbabalar İnşaat Hayvancılık Ziraat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıbabalar İnşaat Hayvancılık Ziraat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Çelik ve Halil İbrahim Özdemir tarafından kuruldu. 

Ayda Grup Tekstil İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayda Grup Tekstil İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Moh'd Subhi Talal Younıs tarafından kuruldu. 

BNC Group İnşaat Gıda Spor Turizm Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BNC Group İnşaat Gıda Spor Turizm Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  30 bin TL sermaye ile bugün Özcan Çikdem tarafından kuruldu. 

Akyol Kardeşler Grup İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyol Kardeşler Grup İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile 7 Kasım'da Ayhan Akyol tarafından kuruldu. 

MY Ün İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MY Ün İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Muhammed Yusuf Ünlü tarafından kuruldu.

Konya Hayvancılık Tesisi Tip projeleri Haberi

Konya Hayvancılık Tesisi Tip projeleri

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası kapsamında kırsal yerleşim alanlarında ikamet edenlerin faydalanabilmesi için tip konut projelerinin ardından şimdi de “Hayvancılık Tesisi Tip Projeleri” hazırladı. Hayvancılık sektörünü canlandırmak ve ruhsat aşamasında kolaylık sağlanması amacıyla hazırlanan projeler, Konya Büyükşehir Belediye Meclisi kararı ile talep sahiplerine ücretsiz olarak verilecek.


Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası kapsamında ilçelerde üretimi desteklemek amacıyla, “Hayvancılık Tesisi Tip Projeleri” hazırladı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, 6360 sayılı kanunla belediye sınırlarının il sınırı olması nedeniyle, kırsal yerleşim alanlarında ikamet edenlerin faydalanabilmesi için “Dağ Köyleri” ve “Ova Köyleri” olmak üzere 18 adet tip konut projesi hazırladıklarını hatırlatarak, şimdi de ruhsat aşamasında kolaylık sağlanması amacıyla “Hayvancılık Tesisi Tip Projeleri” hazırladıklarını söyledi.


Tarımsal üretimin artırılması, hayvancılığın yaygınlaştırılması, böylece bölge ekonomisinin güçlendirilerek...