02 / 05 / 2024

konya jeotermal alan satılık

konya jeotermal alan satılık

Konya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, 7 adet jeotermal kaynak alanı ihaleye çıkarıyor. İhaleleri 22 Eylül 2015 tarihinde gerçekleştirilecek.

Türkiye'nin ilk yaşam alanı projesi Konya Koru İnventum satışta! Yeni proje!

Aydın Yatırım Grup, Türkiye’de ilk olacak yaşam alanı projesini Konya'da hayata geçiriyor. Toplamda 200 bin metrekare üzerine inşa edilecek Anadolu’nun en büyük karma konut projesi Koru İnventum, satışa çıktı.

Milli Emlak Konya'da konut alanı imarlı arsa satıyor! 179 bin liraya imarlı arsa fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya Beyşehir ilçesi, Sadıkhacı Kasabası Mahallesi'ndeki konut alanı imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Merakla beklenen ihale 29 Haziran tarihinde saat 11:15'te yapılacak.

Konya Büyükşehir Belediyesi 24 ay taksitle arsa satıyor! Ticaret-konut-sanayi alanı imarlı satılık arsalar satışa çıktı!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Karatay'da yer alan 3 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 10 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Meram Belediyesi Konya'da 18 ay taksitle konut alanı imarlı arsa satıyor!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya Meram'da yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Konya'da 83.5 milyon TL'ye sanayi tesis alanı imarlı satılık 2 arsa!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay Fevziçakmak Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı  83 milyon 510 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Konya'da 53.2 milyon TL'ye sanayi alanı imarlı satılık 2 arsa!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da yer alan 2 adet arsayı 53 milyon 175 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Konya'da 39 milyon TL'ye ticaret alanı imarlı satılık arsa!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Fevziçakmak Mahallesi'nde yer alan ticaret alanı imarlı arsayı 39 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Konya Kadınhanı ilçesi için riskli alan kararı!

Konya ili, Kadınhanı ilçesi, Ünveren Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Konya Karatay'da ormanlık alanın imarı değiştirildi iddiası!

Konya Karatay'da 10 sene önce eski Belediye Başkanı Mehmet Hançerli tarafından, Hazine’den alınan 2 milyon 472 bin metrekare büyüklüğündeki alana 85 bin ağaç dikildi ve ormanlık alan yapıldı. Ormanın bir bölümü temeli atılan Yeni Sanayi Sitesi'ne katıldı.

Konya'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Konya İli, Çumra ilçesi sınırları içerisindeki bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31324 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Konya ve Kırklareli'nde bazı alanlar nitelikli doğal koruma alanı ilan edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Konya ve Kırklareli'nde bazı alanlar nitelikli doğal koruma alanı ilan edildi...

Konya'da yenileme alanı kararı!

Konya İli, Selçuklu ilçesi Şile Mahallesi'ni kapsayan bazı alanlar Yenileme Alanı olarak belirlendi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı...

Konya Kulu'daki bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Konya ili, Kulu ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31106 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

konya jeotermal alan satılık Haberi

konya jeotermal alan satılık

JEOTERMAL KAYNAK ARAMA RUHSATLI SAHALAR İHALE EDİLECEKTİR

Konya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığından:


Devletin Hüküm ve Tasarrufu altında bulunan ve aşağıda bilgileri belirtilen İlimiz Hudutlarındaki 7 adet Jeotermal Kaynak Arama ruhsatlı saha 5686 sayılı Jeotermal Kaynaklar ve Doğal Mineralli Sular Kanunu Uygulama Yönetmeliğinin 17. maddesi gereği, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesine göre Açık Teklif Usulü ile ihaleleri ayrı ayrı olarak Konya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı İdari ve Mali İşler Müdürlüğünde yapılacaktır.

1 - İhale Konusu İşler; Aşağıda ilçesi, Mahalle/Mevkii, alanı, koordinatları ve muhammen bedeli ve geçici teminatları belirtilen jeotermal kaynak arama ruhsat sahaları ihale edilerek Konya Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığınca 5686 sayılı Jeotermal Kaynaklar ve Doğal Mineralli Sular Kanununa göre 3 yıllık ruhsatlandırma işlemi yapılacaktır.

1.1 -...