09 / 05 / 2024

Konya jeotermal saha

Konya jeotermal saha

Konya’nın Seydişehir, Karapınar, Altınekin ve Tuzlukçu ilçelerinde yer alan 6 Jeotermal Kaynak ile Emirgazi'de yer alan 4 Jeotermal kökenli gaz arama ruhsat sahası ihale yoluyla aramaya açılacak

Konya Seydişehir'de jeotermal otel inşa edilecek!

Seydişehir'in Ketirağıllar bölgesinde 50 derece ve üzerine çıkan ısıda su çıkarılırsa önümüzdeki bahar döneminde jeotermal otelcilik ve jeotermal sera çalışmaları başlayacak.

Denizli'de 33 jeotermal saha ihalesi!

Denizli Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Denizli'de bulunan 31 adet jeotermal kaynak arama ruhsatlı saha, 2 adet jeotermal işletme ruhsatlı sahayı ihale edecek. İhaleye en son başvuru 2 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak.

Konya Büyükşehir'den ilçelere halı saha!

Konya Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde yaşayan gençleri spora yöneltmek, onların beden ve zihin olarak gelişimine katkı sağlamak ve boş zamanlarını sporla değerlendirmek amacıyla halı sahalar yapıyor.

Konya Akşehir'de sentetik çim saha çalışmaları tamamlandı!

Büyükşehir Yasası ile Konya’nın Akşehir ilçesinin bir mahallesi haline gelen Doğrugöz’de, Akşehir Belediyesi tarafından başlatılan sentetik çim saha çalışmaları tamamlanarak bitirildi.

Bursa'da 3 jeotermal saha ihaleye çıkıyor!

Bursa Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, İnegöl ve Orhangazi'de 3 jeotermal sahayı satışa çıkarıyor. Söz konusu ihalelerin son teklif verme tarihi 24 Aralık 2015 olarak belirlendi.

Konya Cihanbeyli Şehir Stadyumu çalışmaları ne durumda?

Konya amatör küme süper grupta oynayan Cihanbeyli Belediyespor’un iç saha maçlarını oynadığı Cihanbeyli Şehir Stadyumu’nun soyunma odalarının bakımı gerçekleştirilerek çevre düzeni yapılıyor.

İstanbul Valiliği'nden 14 jeotermal saha ihalesi!

İstanbul Valiliği, Beykoz, Çatalca, Arnavutköy, Sarıyer, Eyüp, Avcılar ve Maltepe'de bulunan 14 adet Jeotermal Kaynak Arama ruhsatlı sahayı ihaleye çıkarıyor.

Kırşehir'de 3 jeotermal saha ihaleye çıkıyor!

Kırşehir İl Özel İdaresi, Merkez ve Mucur'da bulunan 3 jeotermal kaynak arama ruhsat sahalarını ihaleye çıkardı. Söz konusu alanların ihaleleri 3 Kasım 2015 tarihinde yapılacak.

Bolu'da 15 jeotermal saha ihale edilecek!

Bolu İl Encümeni Başkanlığı, Bolu'da bulunan 15 adet jeotermal kaynak ve doğal mineralli su arama sahasını ihaleye çıkarıyor. Söz konusu ihale 20 Ekim 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Konya'da 7 jeotermal kaynak alan ihalesi yapılacak!

Konya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, 7 adet jeotermal kaynak alanı ihaleye çıkarıyor. İhaleleri 22 Eylül 2015 tarihinde gerçekleştirilecek.

Yozgat'ta 19 jeotermal saha ihalesi yapılacak!

Yozgat İl Encümeni Başkanlığı, 17 adet alanda jeotermal kaynak ve 2 adet alanda jeotermal kökenli gaz olmak üzere toplam 19 adet arama haklarının verilerek ruhsatlandırılmasına ilişkin ihale gerçekleştirecek.

Aydın'da 36 adet jeotermal sahanın ihalesi iptal edildi!

Danıştay’ın bu kararı ve Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin uyarısı üzerine Aydın Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığınca 36 adet jeotermal saha için yapılacak ihale iptal edildi.

Mersin Akdeniz'de jeotermal kaynak alan ihale edilecek!

Mersin Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından Mersin Akdeniz ilçesinde bulunan jeotermal kaynak arama ruhsatlı saha Açık Artırma Usulü ile ihale edilecek.

Konya jeotermal saha Haberi

Konya jeotermal saha


Konya Valiliği Konya Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Konya’nın Seydişehir, Karapınar, Altınekin ve Tuzlukçu ilçelerinde yer alan 6 Jeotermal Kaynak ile Konya’nın Emirgazi ilçesinde yer alan 4 Jeotermal Kökenli Gaz arama ruhsat sahasını ihale yoluyla aramaya açacak.


Konya Valiliği Konya Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı’nın ruhsatlı jeotermal saha ihale ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, Konya Valiliği Konya Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Konya’nın Seydişehir, Karapınar, Altınekin ve Tuzlukçu ilçelerinde yer alan 6 Jeotermal Kaynak ile Konya’nın Emirgazi ilçesinde yer alan 4 Jeotermal Kökenli Gaz arama ruhsat sahasını ihale yoluyla aramaya açacak. Jeotermal kaynaklar için belirlenen muhammen bedel 24 bin 487 TL ile 81 bin 462 TL arasında olacak. Jeotermal Kökenli Gaz için muhammen bedel ise 69 bin 652 TL...