04 / 05 / 2024

konya kadınhanı satılık arsa

konya kadınhanı satılık arsa

Konya ili Kadınhanı Belediyesi, Konya ili, Kadınhanı ilçesi, Kayabaşı ve Tepebaşı mahallelerinde yer alan 27 adet arsayı satıyor. 12 taksitle arsa sahibi olma fırsatını kaçırmayın! 

İstanbul Defterdarlığı'ndan satılık ve kiralık 3 gayrimenkul!

İstanbul Defterdarlığı Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Kadıköy Emlak Müdürlüğü ve Kartal Emlak Müdürlüğü tarafından satılık ve kiralama ihaleleri ilanı yayınlandı..

TOKİ Konya Kadınhanı 4. Etap'ta teslimler başlıyor!

Toplam 162 adet konutun yer aldığı TOKİ Konya Kadınhanı 4. Etap'ta teslimler bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Konya Kadınhanı 4. Etap'ta teslimler Pazartesi başlıyor!

TOKİ Konya Kadınhanı 4. Etap projesinde satışı tamamlanan 162 adet konutun teslimi 3 Eylül 2018 Pazartesi günü başlayacak...

TOKİ Konya Kadınhanı projesinin ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Kadınhanı'nda hayata geçireceği 111 konutun ihalesi yapıldı.

Kadıköy Transform Fikirtepe satılık daire fiyatları!

Kadıköy Transform Fikirtepe satılık daire fiyatları 610 bin TL'den başlıyor. Projede beş yıla kadar sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Transform Fikirtepe satılık ev fiyatları!

Transform Fikirtepe projesi İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy Fikirtepe'de hayata geçirildi. Peki Transform Fikirtepe satılık ev fiyatları ne kadar?

Meram Parkmahal Konya satılık!

Meram Parkmahal Konya satılık konut tipleri 3+1'den 5+1 seçeneklerine kadar tasarlandı. Toplam 382 daireye yer verilen projede son kalan 80 daire ile satışlar tüm hızıyla devam ediyor...

Kadıköy Transform Fikirtepe satılık daire!

Toplam 1080 daire ve 12 ticari birimden meydana gelen Kadıköy Transform Fikirtepe satılık daire fiyatları 550 bin TL'den başlıyor.

Uplife Kadıköy satılık!

Toplam 650 konut ve 25 mağazadan meydana gelen Uplife Kadıköy satılık daire fiyatları 525 bin TL'den başlıyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 12 indirim sağlanıyor.

42.Cadde Konya satılık dükkan!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Torkam İnşaat tarafından hayata geçirilen Temaşehir 42.Cadde projesi 163 dükkandan meydana geliyor. 42.Cadde Konya satılık dükkan fiyatları 100 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Brooklyn Dream satılık daire!

İstanbul'un Anadolu yakasında Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de yer alan Brooklyn Dream satılık daire fiyatları 315 bin TL'den başlıyor. Proje 650 bağımsız üniteden oluşuyor.

Mina Towers Fikirtepe satılık daire!

Başaran İnşaat tarafından hayata geçirilen Mina Towers Fikirtepe satılık daire fiyatları 520 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje İstanbul'un Anadolu yakasında Kadıköy-Fikirtepe bölgesinde inşa ediliyor.

Fikirtepe Uplife Kadıköy satılık daire!

Fikirtepe Uplife Kadıköy satılık daire fiyatları 484 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor. Projedeki daireler 2019 yılının sonunda teslim edilecek...

konya kadınhanı satılık arsa Haberi

konya kadınhanı satılık arsa

Konya ili Kadınhanı Belediyesi tarafından, Konya ili, Kadınhanı ilçesi, Kayabaşı ve Tepebaşı mahallelerinde yer alan 27 adet arsa satışa sunuluyor. 

Konya'da satışı yapılacak 27 adet arsanın ihalesi açık teklif usulü ile 27 Eylül 2022 tarihinde saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

Peki Konya Kadınhanı'nda yer alan arsaların büyüklükleri ve fiyatları ne kadar? İşte Konya'daki o satışla ilgili merak edilen her detay...

Konya ili Kadınhanı Belediyesi tarafından satışı yapılacak arsaların büyüklükleri 435 metrekare ile 10.81,81 metrekare arasında değişiyor.

Konya Kadınhanı'nda yer alan arsaların fiyatları ise 340 bin Türk Lirası'ndan başlıyor, 920 bin Türk Lirası'na kadar yükseliyor. 

Arsaların satışı kapsamında 12 taksit imkanı sunuluyor. Arsalar KDV'den muaf tutuluyor.

İşte Konya ili Kadınhanı Belediyesi tarafından arsa satışına ilişkin verilen o...