16 / 06 / 2024

konya kamu hastaneleri birliği

konya kamu hastaneleri birliği

Konya İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Projesi kapsamında ve Konya Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Derneği (KORUDER)’nin işbirliği ile düzenlenen ‘1. Psikiyatri Hemşireliği Günleri’ Paneli gerçekleştirildi...

CHP Milletvekili Kayıhan Pala: Şehir hastaneleri neden satılıyor?

Şehir hastaneleri gündemden düşmezken CHP'li Kayıhan Pala konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Kamu-özel ortaklığı yöntemiyle işletilen hastanelerin kamuya ait devlet hastanesi olmadığını, şehir hastanelerinden birinin satışının açıklanması gözler önüne serdi" dedi.

Depremde yıkılan binalar için kritik rapor: Kamu görevlileri 'asli kusurlu' sayıldı!

6 Şubat depremlerinin üzerinden bir yıl geçti ve ilk defa Konya Teknik Üniversitesi tarafından Kahramanmaraş'taki Palmiye ve Hamidiye siteleri için hazırlanan bilirkişi raporlarında kamu görevlileri "asli kusurlu" sayıldı.

İŞKUR: Kamu kurumuna deneyimli deneyimsiz daimi personel alımı yapılacak

Kamu kurumu ilanlarını araştıranlara yeni bir ilan duyuru açıklaması daha yapıldı. İŞKUR, Kurum Dışı Kamu İşçi Alım İlanları üzerinden Konya Çeltik Belediyesi’ne KPSS’siz personel alınacağı açıklandı.

 Kamu hastaneleri yüzlerce yeni personel alacak! İş arıyorsanız mutlaka göz atın, son 5 gün…

İki kamu hastanesinde açılan iş ilanlarıyla  farklı birimlerinde ve pozisyonlarda 468 yeni personel alınacak. İş arıyorsanız başvuru tarihlerini aman kaçırmayın, ay sonuna kadar süresi var.

Kamu hastaneleri acil eleman arayışında! 893 personelin alımı yapılacak! Bugün başvurun yarın işiniz olsun!

Kamu hastanelerinde çalışmak isteyenlere müjde. Dört hastane de 893 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. İşte detaylar!

Son iki yılda açılan kamu hastaneleri meclis gündeminde!

Son iki yılda açılan kamu hastanesi, özel hastane ve eczane sayısı ile yapılan tedaviler meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Konya Şehir Hastanesi hizmet vermeye başladı!

Sağlık Bakanlığı tarafından, kamu-özel sektör iş birliğiyle başlatılan "Şehir Hastaneleri Projesi" kapsamında yapımında sona gelinen Konya Şehir Hastanesi, hasta kabulüne başladı.

Konya Şehir Hastanesi açılış için hazır!

Sağlık Bakanlığı tarafından kamu-özel sektör iş birliğiyle başlatılan "Şehir Hastaneleri Projesi" kapsamında inşaat çalışmaları Konya Şehir Hastanesi, açılışa hazır...

İş Bankası Grubu'ndan kamu hastanelerine 10 milyon lira kaynak!

Türkiye İş Bankası Grubu, koronavirüs salgını ile mücadeleye destek vermek amacıyla Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü bünyesindeki hastanelerin ihtiyaçlarının karşılanmasında kullanılmak üzere 10 milyon liralık kaynak ayıracak.

Şehir hastaneleri için 7.6 milyar kira ve hizmet bedeli ödendi!

Antalya Tabip Odası Genel Sekreteri Dr. Naci İşoğlu, şehir hastaneleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. İşoğlu, "Şehir hastaneleri kamu adını kullanarak küresel sermayeye yeni ve büyük bir kaynak aktarmanın aracı olarak kullanılmaktadır" dedi...

Konya'da hazineye ait 174 kamu lojmanı satılıyor!

Konya'da mülkiyeti hazine'ye ait 174 lojman 2 ile 16 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek ihale ile satışa sunulacak...

Konya Şehir Hastanesi 2020’de açılıyor!

Sağlık Bakanlığı tarafından kamu-özel sektör iş birliğiyle başlatılan ve inşaatına devam edilen Konya Şehir Hastanesi, büyük ölçüde tamamlandı.

Bursa Şehir Hastanesi açılışa hazır!

Türkiye’nin hizmete açılacak 10’uncu şehir hastanesi Bursa Şehir Hastanesi açılışa hazır hale getirildi. Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Prof. Dr. Hilmi Ataseven, İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan ve beraberindeki heyet hastanede incelemelerde bulundu.

konya kamu hastaneleri birliği Haberi

konya kamu hastaneleri birliği


Konya İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Projesi kapsamında ve Konya Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Derneği (KORUDER)’nin işbirliği ile düzenlenen ‘1. Psikiyatri Hemşireliği Günleri’ Paneli gerçekleştirildi.


Panelin açılış konuşmasını yapan Konya İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Gökhan Darılmaz, Psikiyatri Hemşireliği’nin özel bir alan olduğunu ve ciddi bir eğitim gerektirdiğini ifade etti. Önceki yıllarda tedavi görmesi için Konya’dan Adana’ya hasta gönderildiğini hatırlatan Darılmaz, “Adana’ya hasta gönderilmesi Konya için kanayan bir yara ve büyük bir problemdi. Son zamanlarda bu sorunu büyük ölçüde hallettik. Psikiyatri hastanemizin yatak sayısını 200’e çıkartarak böyle bir sorunu tamamen ortadan kaldırmayı hedefliyoruz. Birçok sorunla karşı karşıya olduğumuz dünyada ruhsal sıkıntı yaşayan vatandaş sayısının hızla artması, ruh sağlığı hizmetlerinin vazgeçilmez bir elemanı olan psikiyatri hemşireliğinin önemini...