03 / 05 / 2024

Konya kamulaştırma çalışmaları

Konya kamulaştırma çalışmaları

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek yaptığı açıklamada Konya’daki problemli alanlara müdahale etmeyi sürdürdüklerini dile getirerek, Teksas Gazinosu olarak bilinen bina ile Meram Tavusbaba bölgesindeki opera binasının kamulaştırıldığını ve önümüzdeki günlerde yıkılacağını söyledi.

Konya'da kamulaştırma çalışmaları sürüyor!

Konya'da kamulaştırma çalışmaları sürüyor. Konya tarihinin en büyük yatırımlarına son 10 yılda imza atan Konya Büyükşehir Belediyesi, yatırımları hayata geçirirken yaptığı kamulaştırmaları vatandaşlarla işbirliği içinde tamamlıyor.

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli demir yolu için acil kamulaştırma kararı alındı!

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Yüksek Standartlı Demir Yolu Projesi'nin tamamlanması için Bursa, Bilecik ve Balıkesir'in bazı ilçelerinde acil kamulaştırma yapılması kararı alındı.

Türkiye Müteahhitler Birliği'nden iş makinelerini enkaz kaldırma çalışmalarına yönlendirme çağrısı!

Türkiye Müteahhitler Birliği'nden iş makinelerini enkaz kaldırma çalışmalarına yönlendirme çağrısı geldi. İşte ayrıntılar ve o açıklama...

Konya Altınekin ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Konya ili Altınekin ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Konya Sarayönü ilçesi için kamulaştırma kararı!

Konya ili Sarayönü ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Konya Çumra için kamulaştırma kararı!

Konya ili Çumra ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Konya'nın 7 ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Konya ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Konya Sarayönü için acele kamulaştırma kararı!

Konya ili Sarayönü ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Konya ili Sarayönü ilçesi için verilen acele kamulaştırma kararı bugünkü 31523 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Konya Ereğli için acele kamulaştırma kararı!

Konya ili Ereğli ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Konya ili Ereğli ilçesi için verilen acele kamulaştırma kararı bugünkü 31523 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Konya Hadim için acele kamulaştırma kararı!

Konya ili Hadim ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Hadim Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31462 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kocaeli'de 1500 konut için kamulaştırma kararı alındı!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Tavşancıl’da inşa edilecek 1500 konut için kamulaştırma çalışmalarının başladığını açıkladı. 

Kayseri'de kamulaştırma çalışmaları tamamlanan binalar yıkıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada Erenköy Mahallesi sınırları içerisindeki enkaz kamulaştırma çalışmaları tamamlanan yapıların yıkımının yapıldığını belirtti.

Şanlıurfa Özdiker Kuyumcular Çarşısı'nda kamulaştırma çalışmaları başlıyor!

Resmi Gazete ile yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararları kapsamında Şanlıurfa'da acele kamulaştırma kararı alınan ‘Özdiker Kuyumcular Çarşısı’ kamulaştırma çalışmaları başlıyor.

Konya Selçuklu için acele kamulaştırma kararı!

Konya ili Selçuklu ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31126 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Konya kamulaştırma çalışmaları Haberi

Konya kamulaştırma çalışmaları

Konya Büyükşehir Belediyesi şehir merkezindeki problemli alanlara müdahale etmeye devam ediyor. Konya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya’daki problemli alanlara müdahale etmeyi sürdürdüklerini dile getirerek, problemli alanlardan birinin Meram Son Durak Tavusbaba bölgesindeki opera diye bilinen bina ve yanındaki binalar; diğerinin de Teksas Gazinosu olarak bilinen Alaaddin Durağı yanındaki bina olduğunu belirtti.

Tavusbaba’daki opera binasının bulunduğu alanda bir yoğunluk, otopark problemi ve kargaşa olduğunu, orada büyük bir kamulaştırma yaptıklarını söyleyen Başkan Akyürek, o bölgenin yeniden yapılanmasını sağladıklarını belirtti.

Bir başka problemli alanın da Teksas Gazinosu olarak bilinen yer olduğunu söyleyen Başkan Akyürek, “Alaaddin Durağı yanında, Gazi İlkokulunun önünde şehir hafızasında Teksas Gazinosu olarak bilinen binayı da kamulaştırdık. Böylece bu binayı da opera binası ile birlikte...