03 / 05 / 2024

Konya Karapınarda güneş tarlası

Konya Karapınarda güneş tarlası

Enerji Bakanı Yıldız, Konya Karapınar'da dünyanın en büyük güneş tarlasını açacaklarını belirterek, " Hedefimiz ilk etapta 600 megawatt. Bunun için 15 kat başvuru geldi " dedi...

TOKİ Konya'daki iki yeni projesi için düğmeye bastı! Bu tarihi kaçırmayın!

TOKİ Konya'daki iki yeni projesi için düğmeye bastı... Bu tarihi kaçırmayın... İşte TOKİ Konya Karapınar projeleri ile ilgili detaylar...

TOKİ’den Konya Karapınar'a ucuz konut! 3 bin 187 TL taksitle!    

TOKİ Konya Karapınar 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Karapınar'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Karapınar'da  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya KKarapınar sosyal konut projesi...

Milli Emlak'tan Konya'da imarlı 9 arsa satılık! Bu fırsat kaçmaz!

Arsa almak isteyenlerin yüzünü güldüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya ili, Karapınar ilçesi'nde yer alan konut imarlı 9 arsayı arsayı satışa çıkardı.

Konya'nın o ilçesinde 30 bin liraya imarlı arsa fırsatı! 

Satışa sunduğu imarlı ve imarsız arsalarla yatırımcıların dikkatini çeken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya ili, Karapınar ilçesi Akçayazı Mahallesi'nde bulunan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Milli Emlak'tan Konya'da büyük fırsat! 10 bin liraya imarlı arsa satıyor!

Satışa çıkardığı imarlı arsalarla dikkat çeken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya ili, Karapınar ilçesi Akçayazı Köyü'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Konya'da 31 bin TL'ye imarlı arsa fırsatı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya ili, Karapınar ilçesi Akyazı Köyü'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştiriyor. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 15 Ağustos 2022 tarihinde saat 11:40'ta gerçekleştirilecek.

Konya'da 14 bin liraya konut alanı imarlı arsa fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya ili, Karapınar ilçesi Akçayazı Köyü'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştiriyor. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 15 Ağustos 2022 tarihinde saat 15:20'de gerçekleştirilecek.

Konya Karapınar'da belediyeden satılık arsa fırsatı! İhalesi 20 Temmuz'da!

Konya ili Karapınar Belediye Başkanlığı, Konya ili, Karapınar ilçesi, Zafer Mahallesi'nde yer alan arsayı 20 Temmuz'da açık artırma usulüyle satıyor. İşte arsanın fiyat ve büyüklük bilgisi...

Karapınar Belediyesi Konya'da arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Karapınar Belediye Başkanlığı, Konya Karapınar'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 1 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Konya Karapınar'a 180 dükkan ve 80 konutluk yeni proje!

Konya'da hayata geçirilmesi planlanan sokak sağlıklaştırma projesinin detayları belli oldu. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay proje hakkında önemli bilgiler verdi.

Konya Karapınar Milli Emlak'tan satılık 19 gayrimenkul!

Karapınar Milli Emlak, Konya ili, Karapınar ilçesinde yer alan 19 gayrimenkulü satıyor. 

TOKİ Konya Karapınar 3. Etap kura sonuçları 8 Ekim 2021!

TOKİ Konya Karapınar 3. Etap kura sonuçları 8 Ekim 2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Konya Karapınar 3. Etap kura sonuçları 8 Ekim 2021 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Konya Karapınar orta gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Karapınar orta gelir grubu projesi için başvuru dönemi başladı.

Konya Karapınarda güneş tarlası Haberi

Konya Karapınarda güneş tarlası

Enerji Bakanı Yıldız, Konya Karapınar'da dünyanın en büyük güneş tarlasını açacaklarını belirterek, "Hedefimiz ilk etapta 600 megawatt. Bunun için 15 kat başvuru geldi" dedi.


Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, İzmir Torbalı'da Durmuş Döven'in sahibi olduğu Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ye ait deponun çatısında kurulan güneş enerjisi panelleri tesisini açtı. Yıldız, Konya Karapınar'a dünyanın en büyük güneş tarlasını hizmete açacaklarını belirterek, "Güneşte ilk etapta hedefimiz 600 megawatt. Bunun için 15 kat başvuru geldi. Yaklaşık 9 bin megawattlık müraacat var ve 12 Mayıs'ta da ilk ihalemize başlıyoruz" dedi. 


HER YIL 17 MİLYAR EURO 

Almanya'nın güneş enerjisindeki kurulu gücü ayakta tutabilmek için her yıl 17 milyar euro sübvansiyon uyguladığını belirten Yıldız, bunun sürdürülebilir olmadığını söyledi. Yıldız sözlerini şöyle sürdürdü: "Bizim böyle bir para...