27 / 04 / 2024

konya karatay yüzme havuzu

konya karatay yüzme havuzu

Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediyesi tarafından ilçeye yaptırılan 3'üncü yüzme havuzunun temeli düzenlenen törenle atıldı. Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı İsmail Uçar havuzun 6 milyon TL'lik bir yatırım olduğunu söyledi....

Konya Büyükşehir'den konut sorununa yeni çözüm! Tam 10 blok inşa edilecek...

Konya'ya yeni bir konut projesi daha kazandırılacağı açıklandı. Konya Büyükşehir Belediyesi, Karatay'ın Akabe Mahallesi'ne 200 konut yapacağını duyurdu. İşte haberin detayları... 

Konya Büyükşehir 24 taksitle ticaret, sanayi ve mesken sahası imarlı 4 arsa satacak! 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay, Meram ve Selçuklu'da yer alan dört adet arsayı 24 taksitle satışa çıkardı. Söz konusu arsalar ticaret, sanayi ve mesken sahası imarlı olarak belirtildi.

Konya Büyükşehir'den 24 taksitle ticaret imarlı arsa fırsatı!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da yer alan 7 bin 505 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsa ticaret alanı imarlı.

Konya Büyükşehir tam 24 taksitle ticaret imarlı arsa satacak! 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da yer alan ticaret alanı imarlı arsayı tam 24 taksitle satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsa 5 bin 961 metrekare alana sahip.

Konya Büyükşehir 24 ay taksitle imarlı üç arsa satacak! KDV'den muaf arsa arayan yatırımcılar dikkat!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da yer alan üç adet arsayı 24 ay taksitle satışa çıkardı.

Konya Karatay'da 24 ay taksitle imarlı iki arsa satılacak! Taksitle arsa arayanlar dikkat!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı Konya Karatay'da yer alan iki adet arsayı 24 taksitle satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 4 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Konya Karatay'da 24 ay taksitle imarlı arsa fırsatı!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da yer alan imarlı arsayı 24 taksitle satışa çıkardı.

Konya Büyükşehir 24 taksitle iki arsa satacak! İmarlı arsa arayanlar dikkat!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay ve Selçuklu'da yer alan iki adet imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkan imarlı arsalar için 24 taksit yapılıyor.

Konya Büyükşehir tam 24 ay taksitle üç arsa satacak!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay, Meram ve Selçuklu'da yer alan arsaları tam 24 ay taksitle satışa çıkardı.

Konya Büyükşehir Belediyesi tam 24 taksitle iki arsa satacak! Bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay Çayır Mahallesinde yer alan üç adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalardan iki tanesi tam 24 ay taksit imkanıyla satışa çıkarıldı.

Konya Karatay'da KDV'den muaf arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı KOSKİ Genel Müdürlüğü, Konya Karatay Tatlıcak'ta yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın muhammen bedeli 26 milyon 400 bin TL olarak belirtildi.

Konya Büyükşehir 24 taksitle KDV'den muaf arsa satacak!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Karatay Çayır'da yer alan ticaret alanı imarlı arsa satacak. 

Konya Büyükşehir, 24 ay taksitle KDV'den muaf arsa satacak!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay ilçesi, Çayır Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. 

konya karatay yüzme havuzu Haberi

konya karatay yüzme havuzu

Fevzi Çakmak Mahallesi Serdabat Caddesi üzerinde yaptırılacak yüzme havuzunun temel atma törenine, Ak Parti Konya Milletvekilleri Hüseyin Üzülmez, Ayşe Türkmenoğlu, Ak Parti İl Başkan Vekili Bestami İnan, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Gençlik Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, Belde Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda davetli katıldı.


Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı İsmail Uçar'ın açılış konuşmasının ardından söz alan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, yapımına başlanılan 3. Yüzme Havuzunun 6 milyon TL'lik bir yatırım olduğunu söyledi. Geçmiş yıllarda yapılan anketlerde halkın altyapı, asfalt, yeşil alan gibi rutin belediyecilik hizmetlerini isterken, 2010 yılından sonra bu istekler yüzme havuzu, kongre merkezleri, sosyal tesisler ve daha büyük yatırımlara yer bıraktığını dile getiren Hançerli, halkın isteklerini yerine getirmekle mükellef olduklarını ifade...