10 / 05 / 2024

konya kedi evi

konya kedi evi

Konya Selçuklu Belediyesi tarafından parklarda sahipsiz ve sokakta yaşayan kediler için kedi evi oluşturuldu...

Ev sahibi 'kendim oturacağım' dedi kiracısını çıkardı: Aynı evi 3.600 TL yerine 14 bin TL'ye ilana koydu!

Konya’da oturduğu eve 3 bin 600 TL kira veren Necip Fazıl Kocaman, konut sahibinin “çık kendim oturacağım” baskısıyla evini boşalttı. Ev sahibi evi 14 bin TL'ye ilana koydu. Duruma tepki göstere kiracı, ev sahiplerini vicdanlı olmaya davet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamasını anımsattı... 

Konya'da yüzde 10 indirimli kerpiç ev satılacak!

Çumra Belediye Başkanlığı, Konya Çumra Ürünlü'de yer alan kerpiç evi satışa çıkardı. Satış ihalesi 6 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Kiraladığı evi kumarhaneye çevirdi! Ceza yağdı!

Konya Seydişehir'de 'kardeşim oturacak' diyerek 250 liraya kiraladığı evi, kumarhaneye çevirdiği belirlenen A.E., 'kumar oynatmak ve oynanması için yer temin etmek' suçu nedeniyle tutuklandı.

Konya Kulu'daki metruk bağ evi yıkıldı!

Konya'nın Kulu ilçesinde kullanılmayan metruk halde bulunan bir bağ evi şikayet üzerine belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Türkiye'nin ilk gar kütüphanesi Konya'da açılıyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Konya’da Gar Evi’ni kütüphaneye çevirdi. Resmi açılışı yapıldıktan sonra gar kütüphanelerinin Türkiye genelinde yaygınlaştırılması planlanıyor. 

Konya’da emlakçılar için kırmızı liste!

Konya'da 113 evi, 'fuhuş yapıldığı gerekçesiyle' mühürleyen polis, evleri kiralayanların listesini de emlakçılara dağıttı ve "Bu kişilere ev vermeyin." dedi.

Konya Meram’da evi olmayan kalmayacak!

Konya Meram'da kentsel dönüşüm uygulanan alanlara kurulacak yapı kooperatifleriyle her gelir grubuna yönelik konutlar üretilecek..

Girne Belediyesi'nden Beylikdüzü Hayvan Bakım Evi'ne inceleme!

Beylikdüzü Geçici Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki sistemi anlamak için ilçeye gelen Girne Belediyesi yetkilileri; barınak, ameliyathane, mutfak, engelli bölümü ve kedi evleri bölümünü gezdi.

Selanik'teki Atatürk Evi TBMM'de konu oldu!

CHP Konya Mustafa Hüsnü Bozkurt, Selanik'te bulunan Atatürk Evi'nin restorasyon sonrası durumuna ilişkin soru önergesi hazırladı. Bozkurt sorularının Kültür Ve Turizm Bakanı Nabi Avcı tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

Konya Hafızlar Evi restore edilmeyi bekliyor!

Konya Gazialemşah Mahallesi'nde, Sırçalı Medrese'nin yakının da ki Hafızlar evi olarak bilinen Hasbey Dar'ülhuffazı bakıma muhtaç halde, yeniden restore edilmeyi bekliyor.

Konya Ereğli Kapalı Ceza Evi taşındı mı?

Ereğli Kapalı Ceza Evi Toros Mahallesi ’nde yapımı tamamlanan Yeni Ereğli Ceza İnfaz Kurumu ’na taşındı. 6 Şubat tarihi itibariyle taşınma işlemi tamamlanan ceza evi bölge ceza evi olarak faaliyet gösterecek.

Türkiye'nin en büyük doğal yaşam alanı Trabzon'da inşa edilecek!

4 milyon 240 bin liraya mal olacak merkez, 450 köpek kapasiteli olacak ve ayrıca sokak hayvanlarının tedavilerinin yapılacağı bölümler ve ameliyathaneler yanında kedi evi de yer alacak.

Konya'da kira fiyatları neden arttı?

Emlakçılara göre Konya'da kiralık ev fiyatları son bir yılda yüzde 25 ile yüzde 100 oranında arttı. Üniversite öğrencilerinin ev arayışı ve evi kentsel dönüşüme girenlerin ev talebi birleşince son aylarda kiralık ev bulmak zorlaştı.

konya kedi evi Haberi

konya kedi evi
Konya Selçuklu Belediyesi tarafından parklarda sahipsiz ve sokakta yaşayan kediler için kedi evi oluşturuldu. Kedi evinin üstü ahşap çatıyla kapalı ve demir kafes şeklinde yapıldı. Evin içerisine kedilerin yatabilecekleri bölümler...