04 / 05 / 2024

Konya Kent fuarı

Konya Kent fuarı

TÜYAP Konya Fuarcılık tarafından düzenlenen Konya Gayrimenkul Fuarı, Konya İnşaat Fuarı, Konya Kent Fuarı ile Konya Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev Fuarı 25 Nisan'da açılacak...

Konya Kent yüzde 32'lik rekor ziyaretçi artışıyla kapandı!

Tüyap Konya Fuarcılık A.Ş. tarafından 19-22 Nisan 2018 tarihlerinde gerçekleştirilen Konya Kent, Gayrimenkul, İnşaat ve Mobilya Fuarları başarılı sonuçlarla kapılarını kapattı.

TOKİ Konya Taşkent 2022 projesi 11 soruda tüm detaylarıyla! 2 bin 280 TL taksitle!

TOKİ Konya Taşkent 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Taşkent'te kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Taşkent'te  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Taşkent sosyal konut projesi... 

TOKİ Konya Taşkent 2. Etap ihalesi yarın!

Konya İli Taşkent İlçesi 2. Etap 142 Adet Konut 1’er Adet Ticaret Merkezi, Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Konya Taşkent 2. Etap 142 konut ihalesi 8 Ocak'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdarsi Başkanlığı Konya Taşkent 2. Etap 142 Adet Konut 1’er Adet Ticaret Merkezi, Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 8 Ocak 2020 tarihinde gerçekleştirecek.

Atabeyi Grup Konya Gayrimenkul Fuarı'nda!

Atabeyi Grup imzası taşıyan Atabeyi Villaları projesi Konya Gayrimenkul Fuarı, Konya İnşaat Fuarı, Konya Kent Fuarı ile Konya Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev Fuarı’nda yerini aldı.

Konya gayrimenkul fuarına büyük ilgi!

Konya'da gerçekleştirilen Gayrimenkul, İnşaat, Kent ve Mobilya Fuarı büyük ilgi ve beğeni topladı. Fuar, “Yaşanabilir Kentler” sloganıyla 100’e yakın firmayı Konya’da buluşturdu.

Konya Taşkent 2. etap kura çekilişi ne zaman?

Konya Taşkent 2. etap kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 88 adet 2+1 konut, 52 adet 3+1 konut bulunuyor. 

TOKİ Konya Taşkent başvuruları 10 Mayıs'ta sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Taşkent projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi 10 Mayıs 2019 olarak belirlendi.

Konya Gayrimenkul Fuarı 25 Nisan'da açılacak!

TÜYAP Konya Fuarcılık tarafından düzenlenen Konya Gayrimenkul Fuarı, Konya İnşaat Fuarı, Konya Kent Fuarı ile Konya Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev Fuarı 25 Nisan'da açılacak...

6. Malatya Yapı Fuarı kent ekonomisini hareketlendirdi!

6. Malatya Yapı ve Dekorasyon Fuarı’nı ziyaret eden Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Ali Evren, fuarın kent ekonomisini de hareketlendirdiğini belirtti..

Konya Arma Kent'te 365 bin TL'ye!

Konya Selçuklu’da Okkalar İnşaat tarafından hayata geçirilen Arma Kent projesinde anahtar teslimleri 1 buçuk ay sonra başlayacak. Projede fiyatlar 365 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 

Konya Kent yüzde 32'lik rekor ziyaretçi artışıyla kapandı!

Tüyap Konya Fuarcılık A.Ş. tarafından 19-22 Nisan 2018 tarihlerinde gerçekleştirilen Konya Kent, Gayrimenkul, İnşaat ve Mobilya Fuarları başarılı sonuçlarla kapılarını kapattı.

Şanlıurfa'nın dev projeleri Konya Kent 2018'de tanıtıldı!

Şanlıurfa'yı Uluslararası platformlarda tanıtmayı sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Bu yıl 14'sü gerçekleştirilen Konya Kent 2018 Yerel Yönetim İhtiyaçları Fuarına katılım göstererek gelen konuklara belediyecilik anlamında yapılan projeleri tanıttı.

Konya Gayrimenkul Fuarı 19 Nisan'da!

KONYA GAYRİMENKUL FUARI 2. Konut, İşyeri, Arsa, Yatırım Finansman Fuarı 19-22 Nisan 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek...

Konya Kent fuarı Haberi

Konya Kent fuarı

TÜYAP Konya Fuarcılık tarafından düzenlenen Konya Gayrimenkul Fuarı, Konya İnşaat Fuarı, Konya Kent Fuarı ile Konya Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev Fuarı'nın açılışı 25 Nisan'da gerçekleştirilecek.

TÜYAP Fuar ve Fuarcılık Hizmetleri Genel Müdürü İlhan Ersözlü, 4 sektörü tek bir çatı altında topladıklarını söyledi. Ersözlü, şunları ifade etti;

"İnşaat sektöründe faaliyet gösteren onlarca tedarikçi firmanın, gayrimenkul, mobilya-dekorasyon firmalarının buluşacağı fuarlarda, yeni iş birliklerinden doğacak etkileşimin sektörlere katma değer oluşturacağını düşünüyoruz. Bankalar, gayrimenkul değerleme kuruluşları ve emlakçılar da fuarda yerini alacak. Mobilya ve iç mimari konusunda da önemli firmalar fuarda ürünlerini ve projelerini sergileyecek. Kentsel dönüşüm konusunda da ziyaretçiler fuarda bilgilendirilecekler."

Memleket'te yer alan habere göre; Ersözlü, bu yıl 16'ncısı düzenlenecek Konya İnşaat Fuarı'nda, inşaat malzemelerine ait her türlü ürünün profesyonel ziyaretçilerle buluşacağını ifade...