28 / 04 / 2024

Konya gayrimenkul fuarına büyük ilgi!

Konya gayrimenkul fuarına büyük ilgi!

Konya'da gerçekleştirilen Gayrimenkul, İnşaat, Kent ve Mobilya Fuarı büyük ilgi ve beğeni topladı. Fuar, “Yaşanabilir Kentler” sloganıyla 100’e yakın firmayı Konya’da buluşturdu.



Konya'da yapılan ve büyük ilgi gören Gayrimenkul, İnşaat, Kent ve Mobilya Fuarı, gayrimenkul, inşaat, ve mobilya sektörlerinden 100’e yakın firmayı bir araya getirdi. 

Kon Haber'de yer alan habere göre; Bu yıl 16'ncısı düzenlenen ve “Yaşanabilir Kentler” sloganıyla ziyaretçilere kapılarını açan fuarda, gayrimenkul, mobilye ve inşaat sektöründen 100 yakın firma bir araya geldi. Firmalar yeni projelerini fuarda açılan sergi alanında tanıttılar. 

Dört fuarın da birbirlerini tamamlayıcı fuarlar olduğunu anlatan TÜYAP Konya Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Ayyıldız, "Burada bir milyara kadar ekonomik değerleri olan bir pazardan bahsediyoruz. Vatandaşların inşaat, gayrimenkul ve kullandıkları hizmet alanında her türlü ihtiyacını bir arada bulabilecekleri, karşılaştırabilecekleri ve rekabet güçlerini artırabilecekleri bir ortam oluşturmayı planladık." ifadelerini kullandı. 

Konya İnşaat Fuarı’nda yapı malzemelerinden mutfak ve banyo mobilyalarına, izolasyondan kapı – pencere ve cephe sistemlerine kadar her türlü malzeme tüketici ile buluştu.  Ilgın Belediyesi standını tanıtan Ilgın Belediye Başkanı Yalçın Ertaş, "Milattan önce 1500 ve 1200 yılları arasında kurulan ve kaplıca diyarı olan Ilgın'ımız Kaplıca suyunun şehri olmuştur. Yen projelerimizde apart villalar ve 5 yıldızlı otellerle Ilgın'ımızı Konya'nın ve Türkiye'nin kaplıca şehri haline dönüştüreceğiz." açıklamasını yaptı. 

Ev, ofis ve otel grubu gibi tüm alana hizmet verdiklerini açıklayan Tasarımname Architecture&Design Sahibi Taha Özer ise, "Doğal ahşap üzerine masalarımız, sehpalarımız ile  aksesuar saatlerimiz ve aynalarımız ile kişiye özel tasarımlarımız mevcuttu" dedi. 

100'e yakın firmanın yer aldığı fuarda gayrimenkul bölümünde yaklaşık bin 300 konut, 100 civarında ofis ve işyeri tanıtıldı. 
 


Geri Dön