21 / 05 / 2024

konya kiralık daireler

konya kiralık daireler

Mülkiyeti Konya Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan 2 arsa Konya Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı tarafından 20 Ocak 2015 günü saat 16:00'da ihale ediyor.

O ilde kiralık konut fiyatları düştü! Ev sahipleri fiyatları düşürerek kiraya vermek istiyor!

Konya’da kiralık konut fiyatları düşüyor. Boş duran kiralık dairelerine kış sezonunda aidat ve yakıt masrafları ödemek istemeyen konut sahipleri, fiyatlarda indirim yaparak bir an önce kiraya vermek istiyor.

O ilde kiralık sıfır dairelerin fiyatı 6 bin TL’ye kadar düştü!

Ülke genelinde kiralık daireler gündemden düşmüyor. Fiyatların yüksek olması nedeniyle Konya’da ev tutmakta zorlanan vatandaşlara güzel haber geldi. Konya'da kiralık sıfır dairelerin fiyatı 6 bin TL’ye kadar düştü.

İbrahim Şahin günlük kiralık dairelere karşı uyardı!

Vali Şahin, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolaysıyla düzenlenen yemekte yaptığı konuşmada günlük kiralık daireler ile ilgili muhtarları uyararak "Etrafınızda şüpheli, yabancı bir davranış gördüğünüzde mutlak suretle ilgili yerlere bildirmeniz gerekir." dedi.

Nef 12 Merter'de kiralık daireler 1.800 TL'den başlıyor!

Nef 12 Merter'de kiralık daireler 1.800 TL'den başlıyor. Konut, ofis, otel ve ticaret alanlarının yer aldığı Nef 12 Merter projesinde teslimler hemen yapılıyor...

Nef 03 Kağıthane'de kiralık daireler 1.500 TL'den başlıyor!

Nef 03 Kağıthane'de aylık 1.500 TL'den başlayan fiyatlarla kiralık daireler bulunuyor. Hemen teslim edilen Nef 03 Kağıthane'de dairelerin satış fiyatları 360 bin liradan başlıyor...

Fehmi Belgemen: Konya'da kiralık ev bulunmuyor!

Son dönemde köyden kente göçün artması ve Suriye'den gelen mülteciler, Konya'da bazı problemleri de beraberinde getirdi. O problemlerin başında da hiç şüphesiz kiralık ev bulma sıkıntısı geliyor.

Konya'da kiralık ev kalmadı!

Kiralık ev sıkıntısı her geçen gün artmaya başladı. Üniversitelerin açılması ve Suriyeli mülteci sayısının artması ile kiralık ev sıkıntısı giderek büyürken, kira fiyatları ise aldı başını gidiyor.

Konya'da kiralık ev fiyatları arttı!

Okulların tatil olması, düğün sezonun devam etmesine bir de kentsel dönüşüm eklenince Konya'da kiralık ev bulmak zorlaştı. Kiralık evlere artan talep, fiyatları da yukarı çekti.

Konya Selçuklu Yazır TOKİ satılık daireler!

Konya Selçuklu Yazır TOKİ satılık daireler fiyatı 68 bin 250 TL'den başlıyor. toplam 20 tane dairenin satışa çıktığı proje genelinde 664 tane daire bulunuyor.

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık daire sayısı düşüyor!

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık ev sayısı da düşüyor. İnşaat sektörünün her geçen gün geliştiği Konya'da, birçok bina yükselse de kiralık daire bulma oranı her geçen düşüyor...

Günlük kiralık ev kanunu!

İçişleri Bakanlığı gayri-resmi otelcilik hizmeti verilmesinin önüne geçmek için, günlük kiralık daireler hakkında birtakım kararlar almıştı. Peki, günlük kiralık ev kanunu esasları nelerdir? İşte yanıtı..

Kiralık daire sayısında artış var!

Kiralık daire sayısında artış Konya Emlakçılar Odası Başkanı Altınay, son aylarda yatırımcının konuta yönelmesiyle birlikte kiralık ev sayısında artış gözlendiğini söyledi. Bu yıl, geçmiş yıllara oranla kiralık ev sıkıntısı kısmen aşıldı.

Kiralık dairelerin değeri hangi bölgelerde artıyor?

Kiralık daireler son bir yılda yüzde 10’luk değer artışı yaşadı, bu oran kentsel dönüşümün etkili olduğu bölgelerde yüzde 40’lara yaklaştı. Kentsel dönüşümden en çok etkilenen Anadolu Yakası’nda ise kiralık ev kalmadı...

konya kiralık daireler Haberi

konya kiralık daireler

Mülkiyeti Konya Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan Karatay ve Sille İlçesi'nde yer alan 2 arsa Konya Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı tarafından 4 milyon 500 bin TL bedelle satılıyor. Taşınmazın satışı kapalı teklif usulüyle yapılacak.



Kıymeti:4.500.000.00 TL

İhale Günü:20/01/2015

İhale Saati:14:00


Satış Şartları;

" Mülkiyeti Belediyemize ait, yukarıda tapu kaydı belirtilen gayrimenkuller, 2886 sayılı Devlet ihale Kanununun 35 (a) maddesi ve ihale Şartnamesi dahilinde kapalı teklif (artırma) -ale usulü ile satılacaktır.


2 ihale, 20.01.2015 Salı günü Belediyemiz encümeni tarafından Encümen Toplantı Salonunda yapılacaktır. İhaleyi yapıp-yapmamakta ve uygun bedeli tespitte Belediye Encümeni serbesttir.


3Gayrimenkullerin muhammen bedeli, geçici teminatı, ödeme şekli ve ihale saati yukarıda belirtilmiş olup, KDV’den muaftır.


isteklilerin, 20.01.2015 Salı günü en geç saat 14.00’e kadar teklif zarfını Belediyemiz Yazı işleri ve Kararlar Daire Başkanlığına vermeleri şarttır. Belirtilen saatten sonra...