16 / 05 / 2024

Konya Kiraz yol ulaşım çalışmaları

Konya Kiraz yol ulaşım çalışmaları

Beydağ Barajı’nda su tutulmasıyla birlikte su altında kalan yerleşim yerleri arasında yer alan Kiraz’ın Karaman Mahallesi’nde oluşturulan yeni konut alanının ulaşım sorunu Kiraz Belediyesince çözülüyor.

Konya Yolu'nda inşaat tamamlanıyor!

Ankara Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Konya yolu inşaat çalışmalarıyla ilgili yetkilerden bilgi aldı. Şimşek, ''İnşaat çalışmaları oldukça hızlı bir şekilde ilerliyor. Çalışmalar bu şekilde ilerlerse yol, yıl sonuna kadar kullanıma açılacak'' dedi.

Konya Yolu yıl sonunda tamamlanacak! 

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek yapımı süren Konya Yolu inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Şimşek, "Yol, yıl sonuna kadar kullanıma açılacak" dedi...

Konutzedeler için yol haritası!

Gayrimenkul Hukuku Derneği Başkanı Avukat Ali Güvenç Kiraz konutzedeler için 3 adımda yol haritasını paylaştı...

Konya'ya 9.7 milyon TL'lik yol yatırımı!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Bozkır İlçesi’nin altyapısı ve malzeme kalitesi ile örnek 73 kilometre mahalle yolunun tamamladı, yolların toplam maliyeti 9.7 milyon lira oldu.

Konya Büyükşehir'den rekor yol yatırımı!

Konya Büyükşehir Belediyesi, kentteki yollarda standardı yükseltmek için çalışmalarını yoğun olarak sürdürüyor.

Konya Altınekin'e 14.9 milyon liralık yol yatırımı!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası sonrası Altınekin'e de 14.9 milyon liralık yol yatırımı yaptı.

Konya Seydişehir'e 8,4 milyonluk yol yatırımı!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası sonrası Seydişehir'de yer alan 3 ana caddede altyapı ve düzenleme çalışması için 8.4 milyon lira harcadı.

Konya Yunak'a 9,5 milyonluk yol yatırımı!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yunak'ta hayata geçirdiği 36 kilometre mahalle yolunu tamamlarken 48 kilometrelik kısımda çalışmaları sürdürüyor.

Konya Ilgın’a 10,7 milyon liralık yol!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası sonrası Ilgın’da 53 kilometre mahalle yolunu tamamlarken 35 kilometrelik kısımda çalışmaları sürdürüyor. Ilgın mahalle yolları 10,7 milyon liraya mal olacak.

Konya Emirgazi’ye 8,1 milyon liralık yol yatırımı!

Konya genelinde mahalleri birbirine bağlayan yollarda asfalt çalışmaları yapan Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası sonrası Emirgazi İlçesi’ne 8,1 milyon liralık mahalle yolu yatırımı gerçekleştirdi.

İzmir Küçük Menderes'e duble yol 2017'de yapılacak!

Küçük Menderes havzasının 2010'lu yılların başından bu yana gündeminde olan Torbalı-Bayındır-Ödemiş-Kiraz bölünmüş yol projesi için çalışmalar sürüyor. 3 Ekim 2013 tarihinde imzalanan son sözleşmeye göre 3 Mart 2018 tarihinde tamamlanması öngörülen proje için gözler 2017 yılına çevrildi.

Konya'ya 2,6 milyonluk yeni yol!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Seydişehir İlçesi’nin Çatmakaya – Susuz - Gölyüzü - Taşağıl mahalleleri arasındaki 18 kilometrelik yolu tamamladı. Yolun yatırım bedeli 2 milyon 600 bin lira.

Konya'ya 200 milyon liralık yol yatırımı yapılacak!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası kapsamında ilçelerde yürüttüğü çalışmaların yanında şehir merkezinde de yatırımlarını sürdürüyor.

Konya Kiraz yol ulaşım çalışmaları Haberi

Konya Kiraz yol ulaşım çalışmaları

Beydağ Barajı’nda su tutulmasıyla birlikte su altında kalan yerleşim yerleri arasında yer alan Kiraz’ın Karaman Mahallesi’nde oluşturulan yeni konut alanının ulaşım sorunu Kiraz Belediyesince çözülüyor.

Beydağ’ın Çiftlik Mahallesi’nde olduğu gibi Kiraz’da da baraj suyu altında kalan mahalleler için İzmir İl Özel İdaresi’nce yaptırılan yeni konutlar vatandaşların hizmetine sunuldu. Karaman Mahallesi baraj evleri olarak adlandırılan bölgede Kiraz Belediyesi Fen İşleri ekipleri yol açmak için kontak çevirdi. Çalışmaların kısa sürede tamamlanarak baraj evlerine ulaşım yolunun da asfaltlanacağı belirtildi.

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Saliha Şengül, gerek ilçe merkezinde gerekse de çevre mahallelerde vatandaşların hayatını kolaylaştırmak üzere çalışmalara devam ettiklerini belirtti. Şengül, “Karaman Mahallemizde baraj suyu altında kalan evlerin yerin geçmiş dönemde özel idare tarafından yaptırılan küme evlerin ulaşım sıkıntısını çözmek üzere iş makinelerimizle...