30 / 09 / 2024

konya köy ve ilçelerinin haritası

konya köy ve ilçelerinin haritası

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin, Yeni Büyükşehir Yasası öncesinde mücavir alan sınırları dışında kalan yaklaşık 40 bin kilometre karelik il idari sınırları içinde başlattığı 3 önemli projede çalışmalar devam ediyor....

1932'de Beyoğlu ve Kadıköy'e yapılacak yeni mezarlıklar için 40 bin TL'lik arsa arayışı!

1932 yılında Belediye Mezarlıklar Müdürlüğü 40 bin lira bütçe ile İstanbul'da 3 farklı yerde mezarlık hayata geçirmeyi düşünmüş.  Bunun için ilk aşamada Kadıköy ve Beyoğlu'nda arsa arayışına başlamış.

Konya Büyükşehir 24 taksitle ticaret, sanayi ve mesken sahası imarlı 4 arsa satacak! 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay, Meram ve Selçuklu'da yer alan dört adet arsayı 24 taksitle satışa çıkardı. Söz konusu arsalar ticaret, sanayi ve mesken sahası imarlı olarak belirtildi.

Kadıköy ve Kartal'da 9 bin 500'e yakın riskli yapının yıkımı tamamlandı! 

Megakent İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Bu kapsamda, Kadıköy ve Kartal'da 9 bin 500'e yakın riskli yapının yıkımı tamamlandığı belirtildi. İşte detaylar...

Konya Büyükşehir tam 24 taksitle imarlı ve KDV'den muaf arsa satacak! 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı sanayi tesis alanı imarlı arsa satacak. Söz konusu arsa için 24 taksit imkanı sağlanıyor.

Eminönü, Karaköy, Beşiktaş ve Kadıköy... İstanbul'da terk edilmiş binalar tehlike sinyalleri veriyor!

İstanbul'da genellikle Eminönü, Karaköy, Beşiktaş, Kadıköy ve Üsküdar gibi yerlerde bulunan terk edilmiş, kullanılmayan binalar İstanbul için tehlike siyalleri veriyor.

Konya Büyükşehir 24 taksitle iki arsa satacak! İmarlı arsa arayanlar dikkat!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay ve Selçuklu'da yer alan iki adet imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkan imarlı arsalar için 24 taksit yapılıyor.

Konya Büyükşehir tam 24 ay taksitle üç arsa satacak!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay, Meram ve Selçuklu'da yer alan arsaları tam 24 ay taksitle satışa çıkardı.

Konya Büyükşehir'den büyük fırsat! 24 ay taksitle arsa satıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay ve Selçuklu'da yer alan 2 adet arsayı 24 ay taksitle satışa çıkardı. 

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden 12 ay taksitle arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay ilçesi, Tatlıcak ve Sille mahallelerinde yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Konya'da 18 ve 24 ay taksitle satılık arsalar! Yatırımcılar dikkat!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da yer alan 7 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar için 18 ay ve 24 ay taksit yapılacağı de belirtildi.

Konya Büyükşehir Belediyesi 302 bin TL'den başlayan fiyatlarla ve 5 taksit imkanıyla arsa satıyor! 

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya ili, Selçuklu ilçesi, Yukarıpınarbaşı Mahallesi'nde bulunan 18 konut imarlı arsayı 302 bin TL'den başlayan fiyatlarla ve ve 5 taksit imkanıyla arsa satıyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden büyük fırsat! Bu İki ilçede 24 ay taksitle imarlı arsa satıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay ve Meram ilçelerinde yer alan 2 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar 24 ay taksitle satışa çıkıyor.

İstanbul'da satılık arsa ve konut fırsatı! Yüzde 20 indirim ve 4 taksit imkanıyla! 

İstanbul Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul'un Kadıköy ve Kartal ilçesinde yer alan bir konut ile iki arsayı 4 taksit imkanıyla 850 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

konya köy ve ilçelerinin haritası Haberi

konya köy ve ilçelerinin haritası

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Yeni Büyükşehir Yasası ile bütün köylerin ve beldelerin artık Konya merkezin mahallesi haline geldiğine dikkat çekerek, Konya merkezde ne varsa Konya'nın beldelerinde, köylerinde de olmasının sağlanacağını vurguladı. Yapılan hizmetlerin Konya'nın tüm ilçe, belde ve köylerine yansımasına yönelik 3 önemli proje başlattıklarını hatırlatan Başkan Akyürek, bu kapsamda Konya'nın tamamında Sosyal Doku Haritası'nın Coğrafi Bilgi Sistemi ile Kurulumu işinin, 1/100.000 ve 1/25.000'lik planların ve İl Genelinin Hava Fotoğraflarının Temin Edilmesi işlerinin devam ettiğini kaydetti.


BÜYÜK ÖLÇEKLİ SOSYAL DOKU HARİTASI TÜRKİYE'DE İLK OLACAK


Sosyal Doku Haritası'nın Coğrafi Bilgi Sistemi ile Kurulumu projesine ilişkin saha çalışmalarının devam ettiğini, Konyalıların bu sürece etkin katılımının büyük önem taşıdığını vurgulayan Başkan Akyürek, "Proje kapsamında görevli personellerimiz, Kent Gönüllüleri Anketi'ni hemşehrilerimizi ziyaret ederek...