05 / 05 / 2024

konya ladik toki evleri

konya ladik toki evleri

TOKİ Konya Ladik sözleşme imzalama dönemi bugün sona eriyor. Toplam 259 adet konutun satışa sunulduğu proje TOKİ ile Konya Sarayönü Belediyesi işbirliğiyle hayata geçiriliyor.

TOKİ Konya Ladik sözleşme imzalama dönemi bugün başlıyor!

TOKİ Konya Ladik sözleşme imzalama dönemi bugün başlıyor. TOKİ ile Konya Sarayönü Belediyesi işbirliğiyle hayata geçirilen projede toplam 259 adet konut için sözleşme imzalama işlemleri yapılacak.

TOKİ Konya projeleri için start verdi! Konya'ya yüzlerce ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya projesi için start verdi. Peki TOKİ Konya projeleri hangi ilçelerde inşa edilecek? Konya TOKi projelerinin ihaleleri ne zaman gerçekleştirilecek? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

Konya Meram TOKİ kura sonucu 8 Nisan 2022!

Konya Meram TOKİ kura sonucu 8 Nisan 2022 haberimizde yer alıyor. Projede 179 adet konut bulunuyor. 

Konya Emirgazi TOKİ başvuruları başladı!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya Emirgazi projesinde yer alan konutlar için başvurular başladı.

Konya Sarayönü Ladik TOKİ başvuru tarihleri 2019!

Konya Sarayönü Ladik TOKİ başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon konut tiplerine yer veriliyor.

TOKİ Konya Ladik başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Sarayönü Ladik projesi için başvuru dönemi başladı.

Konya Yunak TOKİ 94 konut ihalesi 24 Haziran'da!

Konya İli Yunak İlçesi 94 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlenmesi İşi” ihalesi 24 Haziran 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Konya Sarayönü Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Altınözü Ladik Mahallesi’nde inşa edeceği 799 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ Konya Ladik 799 konut ihalesi yarın!

TOKİ Konya İli Sarayönü İlçesi Ladik Mahallesi 2.Etap 799 Adet Konut ve 1 Adet Sosyal Tesis, 1 Adet Camii İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yarın saat 14:30'da açık ihale usulü ile ihale edilecek..

TOKİ Konya Ladik 799 konut ihalesi 18 Aralık'ta!

Konya İli Sarayönü İlçesi Ladik Mahallesi 2.Etap 799 Adet Konut ve 1 Adet Sosyal Tesis, 1 Adet Camii İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi ihalesi 18 Aralık'ta yapılacak.

TOKİ'den Konya Ladik Mahallesi 2.Etap'a 799 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) konut üretimine ara vermeden devam ediyor. TOKİ bu kapsamda  Konya Ladik Mahallesi 2.Etap'a 799 yeni konut inşa edecek. 

Konya Meram TOKİ Emekli başvuruları!

Konya Meram TOKİ Emekli başvuruları için son başvuru günü bugün olarak belirlendi. Projed e198 adet konut bulunuyor.

TOKİ Konya Ladik, imar düzenlemesi bekliyor!

TOKİ Ladik Mahallesi 2'nci etap konutlarının yapımı için süreç işlemeye devam ediyor. İmar komisyonu Ladik Mahallesi'nde inşaat yoğunluğunun daha düşük olması gerektiği gerekçesiyle arsayı yeterli bulmadı.

TOKİ Konya Sarayönü 1. Etap'taki 4 konut satılıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Sarayönü 1. Etap ve Ladik Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 4 adet daireyi kurasız başvuru önceliğine göre satıyor.

konya ladik toki evleri Haberi

konya ladik toki evleri

Ladik Toplu Konut Projesi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile Konya Sarayönü Belediyesi işbirliği çerçevesinde talep organizasyon yöntemiyle hayata geçiriliyor.


16 Mart Pazartesi günü itibariyle başlayan TOKİ Konya Ladik Konutları sözleşme imzalama dönemi bugün sona eriyor. 


TOKİ Konya Ladik sözleşme imzalama işlemleri için gerekli evraklar arasında; T.C. Nüfus Cüzdanı veya nüfus cüzdanı yerine geçen fotoğraflı ve onaylı kimlik belgesi, bu belgenin bir adet fotokopisi ve T.C. Kimlik numarası yer...