16 / 05 / 2024

Konya ladik

Konya ladik

Ladik’teki ikinci şubenin açılması ile birlikte Adese mağazalarında; gıdadan temizlik ürünlerine, sebze - meyveden şarküteriye, züccaciyeden kozmetiğe, konfeksiyondan ayakkabıya kadar toplamda 15 bin çeşit farklı ürün sunuluyor.

Konya'da Ladik ve Saraçoğlu Mağazaları açıldı!

Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Konya'da Ladik ve Saraçoğlu Mağazaları açıldı ve Ankara'daki Altınpark şubesi kapandı...

Konya Sarayönü Ladik TOKİ başvuru tarihleri 2019!

Konya Sarayönü Ladik TOKİ başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon konut tiplerine yer veriliyor.

TOKİ Konya Ladik başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Sarayönü Ladik projesi için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Konya Sarayönü Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Altınözü Ladik Mahallesi’nde inşa edeceği 799 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ Konya Ladik 799 konut ihalesi yarın!

TOKİ Konya İli Sarayönü İlçesi Ladik Mahallesi 2.Etap 799 Adet Konut ve 1 Adet Sosyal Tesis, 1 Adet Camii İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yarın saat 14:30'da açık ihale usulü ile ihale edilecek..

TOKİ Konya Ladik 799 konut ihalesi 18 Aralık'ta!

Konya İli Sarayönü İlçesi Ladik Mahallesi 2.Etap 799 Adet Konut ve 1 Adet Sosyal Tesis, 1 Adet Camii İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi ihalesi 18 Aralık'ta yapılacak.

TOKİ'den Konya Ladik Mahallesi 2.Etap'a 799 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) konut üretimine ara vermeden devam ediyor. TOKİ bu kapsamda  Konya Ladik Mahallesi 2.Etap'a 799 yeni konut inşa edecek. 

TOKİ Konya Ladik, imar düzenlemesi bekliyor!

TOKİ Ladik Mahallesi 2'nci etap konutlarının yapımı için süreç işlemeye devam ediyor. İmar komisyonu Ladik Mahallesi'nde inşaat yoğunluğunun daha düşük olması gerektiği gerekçesiyle arsayı yeterli bulmadı.

TOKİ Konya Sarayönü 1. Etap'taki 4 konut satılıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Sarayönü 1. Etap ve Ladik Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 4 adet daireyi kurasız başvuru önceliğine göre satıyor.

Konya Sarayönü atıksu arıtma tesisine kavuşuyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, Sarayönü ilçesinde merkez, Ladik, Kurşunlu ve Ertuğrul mahallelerinden kaynaklanan atıksuları arıtmak amacıyla atıksu arıtma tesisi yapıyor.

Konya'da atıksu arıtma tesisleri inşa ediliyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Sarayönü ilçe merkezi ile Sarayönü’ne bağlı Ertuğrul, Kurşunlu ve Ladik mahallelerine hizmet verecek atıksu arıtma tesisi kurma çalışmalarının başlatıldığını söyledi.

TOKİ Konya Sarayönü Ladik 1. Etap başvuruları bugün son!

TOKİ Konya Sarayönü Ladik 2. Etap başvuruları bugün son. Toplamda 38 adet konutun açık satışa çıkarıldığı projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlanan daireler yer alıyor.

Sarayönü Ladik TOKİ anahtar teslimi!

TOKİ Konya Sarayönü Ladik konut fiyatları 65 bin 596 TL'den başlıyor. Projede satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülüyor. Peki Sarayönü Ladik TOKİ anahtar teslimi ne zaman yapılacak?

TOKİ Konya Sarayönü Ladik başvuruları ne zaman?

TOKİ Konya Sarayönü Ladik Konutları için minimum 7 bin 852 TL peşinat ödeniyor. Dairelerin açık satışa sunulduğu projede 180 ay vade imkanı sağlanıyor. Peki TOKİ Konya Sarayönü Ladik başvuruları ne zaman?

Konya ladik Haberi

Konya ladik


İttifak Holding’in ulusal perakende markası Adese, yoğun talep üzerine Konya’daki hizmet noktalarını artırıyor. Son dönemde hız verdiği açılışlarıyla yeni mağazalarını müşterileri ile buluşturan Adese, Konya Ladik’teki ikinci marketinin açılışını  gerçekleştirdi.


Ladik Belediye Başkanı Şükrü Tınas, İttifak Holding Başkan Vekili Fahri Akay ve İttifak Holding İcra Kurulu Başkanı Tahir Atila’nın katılımıyla gerçekleşen açılış törenine Ladik halkı da yoğun ilgi gösterdi. Açılış kurdelesini kesen Adese Genel Müdürü Sıtkı Erben, açılış töreninde yaptığı konuşmada, “İttifak Holding’in ulusal perakende markası olarak 22’nci yılımızı kutluyoruz. Sektörde ilk 10 perakende zinciri arasında yer alan markamızla, 131 market ve 3 bine yakın çalışanımızla yılda 30 milyonun üzerinde müşterimize hizmet veriyoruz. Adese olarak hizmet halkamıza bugün bir yenisini daha ekledik. Açılışını gerçekleştirdiğimiz Ladik Adese’nin tüm Ladiklilere hayırlı olmasını...