10 / 05 / 2024

Adese, Konya Ladik’teki ikinci şubesini açtı!

Adese, Konya Ladik’teki ikinci şubesini açtı!

Ladik’teki ikinci şubenin açılması ile birlikte Adese mağazalarında; gıdadan temizlik ürünlerine, sebze - meyveden şarküteriye, züccaciyeden kozmetiğe, konfeksiyondan ayakkabıya kadar toplamda 15 bin çeşit farklı ürün sunuluyor.




İttifak Holding’in ulusal perakende markası Adese, yoğun talep üzerine Konya’daki hizmet noktalarını artırıyor. Son dönemde hız verdiği açılışlarıyla yeni mağazalarını müşterileri ile buluşturan Adese, Konya Ladik’teki ikinci marketinin açılışını  gerçekleştirdi.


Ladik Belediye Başkanı Şükrü Tınas, İttifak Holding Başkan Vekili Fahri Akay ve İttifak Holding İcra Kurulu Başkanı Tahir Atila’nın katılımıyla gerçekleşen açılış törenine Ladik halkı da yoğun ilgi gösterdi. Açılış kurdelesini kesen Adese Genel Müdürü Sıtkı Erben, açılış töreninde yaptığı konuşmada, “İttifak Holding’in ulusal perakende markası olarak 22’nci yılımızı kutluyoruz. Sektörde ilk 10 perakende zinciri arasında yer alan markamızla, 131 market ve 3 bine yakın çalışanımızla yılda 30 milyonun üzerinde müşterimize hizmet veriyoruz. Adese olarak hizmet halkamıza bugün bir yenisini daha ekledik. Açılışını gerçekleştirdiğimiz Ladik Adese’nin tüm Ladiklilere hayırlı olmasını temenni ediyorum.’’dedi.


Ladik’teki ikinci şubenin açılması ile birlikte Adese mağazalarında; gıdadan temizlik ürünlerine, sebze - meyveden şarküteriye, züccaciyeden kozmetiğe, konfeksiyondan ayakkabıya kadar toplamda 15 bin çeşit farklı ürün sunuluyor. Adese, toplam 624 metrekarelik market alanına sahip mağazalarında sabah 08:00 akşam 9:30 saatleri arasında 17 personeliyle müşterilerine hizmet verecek. Ayrıca, tüm Adese’lerde geçerli olan kampanyaların yanı sıra açılışa özel indirimler de Ladik Adese mağazasında müşterilerini bekliyor.


 


Konya Postası


Geri Dön