20 / 05 / 2024

adese market ladik şubesi

adese market ladik şubesi

Ladik’teki ikinci şubenin açılması ile birlikte Adese mağazalarında; gıdadan temizlik ürünlerine, sebze - meyveden şarküteriye, züccaciyeden kozmetiğe, konfeksiyondan ayakkabıya kadar toplamda 15 bin çeşit farklı ürün sunuluyor.

Adese'nin marketleri için rekabet devam ediyor!

Konya merkezli İttifak Holding'e ait Adese'nin market perakendeciliğinden çekildi. Söz konusu marketlerin kimde kalacağı tartışma konusu oldu. 

Adese: Marketleri kapatıyoruz, gayrimenkule ağırlık veriyoruz!

İttifak Holding'in şirketi Adese, market işletmeciliğinden çıktığını duyurdu. Şirket, 14.12.2020 tarihinde gerçekleştirdiği Yönetim Kurulu toplantısında aldığı kararı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) özel durum açıklaması olarak yayınladı.

Ladik Gölü koruma altına alınıyor!

Ladik Gölü'nünı Ulusal Sulak Alan Komisyonunda ilan edilmek üzere Orman ve Su İşleri 11. Bölge Müdürlüğü sekretaryasında ulusal sulak alan ilan edilmesi için teklif edildi.

Adese AVM ortaklık raporunu yayınladı!

Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş Kamu Aydınlatma Platform'unda yaptığı yazılı açıklamada, Adrese AVM ile ortak olan firmaları açıkladı. Adese AVM ortak olduğu 4 şirketi raporunda yayınladı.

Bizim Toptan Satış Mağazaları 196 Şok Market şubesini aldı!

Bizim Toptan Satış Mağazaları A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bizim Toptan Satış Mağazaları A.Ş., 196 Şok Market şubesini aldı.

Metro Market 31. mağazasını Denizli’de hizmete açtı!

Metro Toptancı Market, 31. mağazasını Denizli’de hizmete açtı. 5.000 metrekare satış alanına sahip küçük mağaza konsepti ile hizmet verecek olan mağaza, fonksiyonelliğiyle Denizlilerin dikkatini çekecek...

Bizim Market, 196 Şok Market şubesini aldı!

Bizim Toptan Satış Mağazaları A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bizim Toptan Satış Mağazaları A.Ş., 196 Şok Market şubesini aldı.

BİM, File market zinciriyle büyüyecek!

Yeni bir şeyler söylemek üzere pazardaki stratejisini kırmızı çizgide tutan BİM, “ File ” isimli market zinciriyle Migros ve CarrefourSA gibi büyük marketlerle rekabete hazırlanıyor.

BİM, File isimli market zinciriyle büyük marketlerle rekabete hazırlanıyor!

BİM, "File" isimli market zinciriyle Migros ve CarrefourSA gibi büyük marketlerle rekabete hazırlanıyor. File zincirinde yer alacak mağazalar 1.000 metrekarenin üzerinde bir alana sahip olacak...

BİM, File isimli market zinciri kuruyor!

Yeni bir şeyler söylemek üzere pazardaki stratejisini kırmızı çizgide tutan BİM, “ File ” isimli market zinciriyle Migros ve CarrefourSA gibi büyük marketlerle rekabete hazırlanıyor.

Kartal Praktiker yıkılıp yerine 343 konut, ofis ve metro market yapılacak!

Metro Properties Gayrimenkul, DKY İnşaat ve Avgın Gayrimenkul, yıkım işlemleri devam eden Kartal Praktiker'in yerine 343 adet konut, ofis ve metro market geliyor. Ocak 2015'te başlaması planlanan proje 143 milyon TL bedelle inşa edilecek...

Adese, Bolu'da 7.şubesini açtı!

Yeniçağa'da hizmete başladı İttifak Holdingin ulusal perakende markası Adese, Bolu'daki hizmet ağını da genişletiyor. Bolu'nun Yeniçağa ilçesinde açtığı mağaza ile birlikte Bolu'daki mağaza sayısını 7'ye yükseltti.

Adese, Bolu'daki 7. şubesini Yeniçağa'da açtı!

İttifak Holding 'in ulusal perakende markası Adese, Bolu 'daki hizmet ağını genişletiyor. Adese, Bolu'nun Yeniçağa ilçesinde açtığı mağaza ile birlikte Bolu'daki mağaza sayısını 7'ye yükseltti.

adese market ladik şubesi Haberi

adese market ladik şubesi


İttifak Holding’in ulusal perakende markası Adese, yoğun talep üzerine Konya’daki hizmet noktalarını artırıyor. Son dönemde hız verdiği açılışlarıyla yeni mağazalarını müşterileri ile buluşturan Adese, Konya Ladik’teki ikinci marketinin açılışını  gerçekleştirdi.


Ladik Belediye Başkanı Şükrü Tınas, İttifak Holding Başkan Vekili Fahri Akay ve İttifak Holding İcra Kurulu Başkanı Tahir Atila’nın katılımıyla gerçekleşen açılış törenine Ladik halkı da yoğun ilgi gösterdi. Açılış kurdelesini kesen Adese Genel Müdürü Sıtkı Erben, açılış töreninde yaptığı konuşmada, “İttifak Holding’in ulusal perakende markası olarak 22’nci yılımızı kutluyoruz. Sektörde ilk 10 perakende zinciri arasında yer alan markamızla, 131 market ve 3 bine yakın çalışanımızla yılda 30 milyonun üzerinde müşterimize hizmet veriyoruz. Adese olarak hizmet halkamıza bugün bir yenisini daha ekledik. Açılışını gerçekleştirdiğimiz Ladik Adese’nin tüm Ladiklilere hayırlı olmasını...