16 / 05 / 2024

Adese, Konya Yunak'ta mağaza açtı!

Adese, Konya Yunak'ta mağaza açtı!

İttifak Holding'e bağlı ulusal perakende markası Adese, geçtiğimiz haftalarda önce Bolu, sonra Konya'da yeni mağazalarını müşterileri ile buluşturan Adese, Konya Yunak'taki ilk marketinin açılışını 27 Eylül 2013 Cuma günü gerçekleştirdi..



İTTİFAK Holding'in ulusal perakende markası Adese, yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda önce Bolu, sonra Konya'da yeni mağazalarını müşterileri ile buluşturan Adese, Konya Yunak'taki ilk marketinin açılışını 27 Eylül 2013 Cuma günü gerçekleştirdi. Konya'da 2 hafta içinde düzenlenen ikinci açılış olan yeni mağazanın açılış töreni, Yunak halkının da yoğun ilgisiyle gerçekleştirildi. Açılış kurdelesini İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fahri Akay ve Yunak Müftüsü Ali Ünal ile birlikte kesen Adese Genel Müdürü Sıtkı Erben, müşterilerinin Adese'ye duyduğu güven ve verdiği eneıji ile büyümekten gurur ve mutluluk duyduklarını ifade ederek açılışa yoğun ilgi gösteren Yunak halkına teşekkürlerini dile getirdi. 


YENİ MAĞAZA ÖZEL İNDİRİMLERLE AÇILDI 


Tüm Adese'lerde geçerli olan kampanyalara ek olarak açılışa özel indirimlerin de sunulduğu açılış, Yunak halkı tarafından büyük ilgi gördü. Yunak'taki ilk Adese olan market; 500 metrekare toplam alan ve 250 metrekarelik market alanında, 2 kasa ve 16 çalışanı ile sabah 08:00 akşam 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Yunak Adese'de gıdadan temizlik ürünlerine, sebze - meyveden şarküteriye, zücaciyeden kozmetiğe kadar 6500 farklı ürün Adese kalitesiyle Yunak halkının hizmetine sunuluyor. Haber Merkezi 


(Konya)


Geri Dön